Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 736.

• Παράθεση από Tsigo21: “Το factory reset δεν το γλυτώνω με τίποτα δλδ; στήσιμο από την αρχή πάλι ε; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Υπάρχει τρόπος να το γλυτώσεις φλασάροντας με το mi flash εφόσον έχεις ξεκλείδωτο bootloader επιλέγοντας διατήρηση των δεδομένων σου στο πρόγραμμα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει γιατί όπως σου έγραψαν αλλάζει και η έκδοση miui πλέον αλλά αν το έχεις πάρει απόφαση δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Εφόσον έχεις ξεκλείδωτο bootloader ξαναλέ…

• Την έλυσε την αμφιβολία ο billphone με την παράθεση του τιμοκαταλόγου. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε σχέση με αυτά που αναφέρει το άρθρο που παρέθεσα κι εγώ. Απλά έγινε κακή συνεννόηση με αυτόν που μίλησες στα ΕΛΤΑ και στην ΕΕΤΤ. Τους ρώτησες αν άλλαξε κάτι και προφανώς κατάλαβαν σε σχέση με αυτά που ίσχυαν τα τελευταία αρκετά χρόνια και άλλαξαν πέρυσι. Αφού παραλαμβάνουμε χωρίς το 3ευρο όλοι κάποια ιδιαιτερότητα είχε η δική σου περίπτωση.

• @vanni Δεν υπάρχει ΦΕΚ Β4098/17. Το Β4098 έχει ημερομηνία δημοσίευσης 20/9/2018 και δεν έχει καμία σχέση με ΕΛΤΑ, τελωνείο και τέλος παρουσιάσης. Ή λάθος στο ΦΕκ κάνεις ή απλά σου είπαν ανοησίες. Το άρθρο που παρέθεσα εξηγεί το γιατί σε κάποια χρεώνεται το 3ευρο και σε κάποια όχι. Στα δέματα χρεώνεται μόνο.

• Παράθεση από vanni: “ Όλα περνάνε από το τελωνείο ακόμα και τα γράμματα.Άλλαξε η νομιθεσία. Γιαυτό αύριο πρωί θα καλέσω ΕΕΤΤ να μου πει πρώτον αν ισχύει όντως και δεύτερων που είναι αυτός ο νόμος. ” Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό (ότι όλα περνάνε από το τελωνείο). Και σου το λέω από ιδία πείρα καθώς έτυχε ειδικά τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες να παραλάβω αρκετά για τα δικά μου δεδομένα πακετάκια (5-6), όλα -πλην ενός που ήταν συστημένο- με απλό ταχυδρομείο. Κανένα δεν πέρασε και δεν είχε το πρ…

• Παιδιά έχει καταργηθεί εδώ και κάποιον καιρό το 3ευρο για αντικείμενα που έρχονται με επιστολικό ταχυδρομείο. Τι συμβαίνει με τις αγορές από την Κίνα και τα Τελωνεία – Η Πληροφορική στην Ελλάδα Αντιγράφω το απόσπασμα που μας ενδιαφέρει: 1) Προϊόντα με επιστολές με αξία CIF έως 22€ (τελωνειακώς ελεύθερα) χωρίς χρέωση 2) Προϊόντα με δέματα με αξία CIF έως 22€ (τελωνειακώς ελεύθερα) 3€ Το πως ορίζεται αν ένα πακέτο θεωρείται "επιστολή" αναφέρεται στην 1η παράγραφο εδώ: YME.gr Η συντριπτική πλειοψηφ…

• Αναγνωρίζει τη SIM αλλά δεν πιάνει καθόλου σήμα. Τα -113dbm που γράφει είναι "μηδέν" σήμα. Τώρα γιατί υπάρχουν τόσες πολλές αναφορές με τέτοια προβλήματα στα Xiaomi ακόμα δεν το έχω ξεκαθαρίσει εγώ προσωπικά να σου πω την αλήθεια. Ούτε αν είναι τελικά hardware ή software πρόβλημα έχω καταλάβει.

• Παράθεση από DimosVas: “Δεν είμαι root και δε θέλω να ξαναγίνω. Ήμουνα για χρόνια αλλά βαρέθηκα. Ειναι δυνατόν να μη υπάρχει μια εφαρμογή να κάνει backup εφαρμογές και τα δεδομένα τους.???? ” Χωρίς root απολύτως πλήρες backup στα πάντα δεν γίνεται να πάρεις. Για αυτό και το ενσωματωμένο backup της miui σε κάποιες περιπτώσεις αποτυγχάνει άλλωστε.

• Titanium Backup υπό την προϋπόθεση ότι είναι rooted.

• Παράθεση από Kostasthess_82: “Μιας κ δεν γνωρίζω απευθύνομαι στους ειδικούς!!! γίνεται κ πως να διαβάζει usb stick φορμαρισμενα σε ntfs?global σταθερή 9.6.3.0.Εχει φαγωθεί να με ρωτάει ένας φίλος κ δεν έχω ιδέα αν γίνεται κ πως ” "Natively" όχι το android δεν υποστηρίζει ntfs. Με χρήση κάποιων πρόσθετων εφαρμογών (total commander και ένα της paragon και ίσως και root δεν είμαι σίγουρος) τουλάχιστον διαβάζει. Για εγγραφή σε ntfs νομίζω δεν γίνεται. Γενικά είναι μπελαλίδικη διαδικασία.

• Παράθεση από em56464: “@alvin1983ενερηοποιω το 2api?το magisk βοηθά κάπως; ” Υπάρχει module του Magisk για να ενεργοποιηθεί το api2. Δεν είναι ανάγκη να πειράξεις το built.prop χειροκίνητα.

• Για το τυπικό του θέματος θα γίνω και πάλι σπαστικός και θα πω ότι γράφεις σε λάθος section. Έχεις Mido (εφόσον είναι global version) και ρωτάς στου Nikel.

• Παράθεση από makis1024: “Οι οθόνες οι aftermarket , αυτά έχουν. ” Μπα ψοφίμια είναι σε brightness 2-3 xiaomi που έχω δει (μαζί και το santoni μου φυσικά). Σε σημείο που απορώ πως βλέπουν όσοι προτείνουν φωτεινότητα κάτω από 50% μάλιστα μην τυχόν και φθαρεί γρήγορα η οθόνη! Δεν έχω και την καλύτερη όραση βέβαια εγώ αλλά...

• Παράθεση από loran: “Με πλαίσιο που είναι ξεχωριστα θα πάει 30+ και δεν ξέρω... Χωρίς πλαίσιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή μπορεί να γίνει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Μην το συζητάς για οθόνη χωρίς πλαίσιο. Προσωπική εμπειρία (με ένα παλιό Doogee αλλά δεν έχει σημασία): δεν δούλευε σωστά το digitizer (ghost touches). Αποφάσισα να το λύσω να δω τι γίνεται. Έσπασα την οθόνη. Το άφησα στο συρτάρι κανένα χρόνο περίπου με την προοπτική να αγοράσω οθόνη όταν πέσει η τιμή της και να το φτι…

• Παράθεση από loran: “Καλησπέρα παιδιά, χθες χωρίς να πέσει ή κάτι τέτοιο, το κινητό είχε θέμα με τα κουμπιά κάτω home κλπ και δεν έπιαναν. Το έκανα επανεκκίνηση μήπως και είχε κολλήσει τίποτα αλλά δεν διορθώθηκε για πολύ. Σήμερα δουλεύουν κανονικά. Τι λέτε να είναι; Το έχει πάθει κάποιος άλλος; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα (theme). Στο δικό μου santoni παρατήρησα κάτι παρόμοιο με συγκεκριμένο θέμα (δεν θυμάμαι ποιό). Τα custom θέματα από τρίτους τελικά μπο…

• Παράθεση από 6adriano7: “παιδια ξερετε καθολου βλεπω απο aliexpress λεει με DHL no customs duty for EU. ” Η DHL-DE (Γερμανικά ταχυδρομεία) είναι και έρχεται από Γερμανική αποθήκη το προϊόν.

• Παιδιά η πιο σyμβατή έκδοση gcam για mido ποιά είναι έχετε καταλήξει; Έβαλα μια από τις τελευταίες Arnova (δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς) και μου παραπονιέται η κάτοχος ότι της πετάει συχνά force close. Ας μην έχει και τις καλύτερες επιδόσεις.

• Παράθεση από larmon: “Μία ακόμα ερώτηση. Μετά την ολοκληρωση της διαδικασίας ξαναενεργοποιούμε το Driver Signature ή με επανεκκίνηση επανέρχεται μόνο του? ” Αν το κρίνουμε σκόπιμο πρέπει να το ξανα ενεργοποιήσουμε τρέχοντας την ανάλογη επιλογή του script. Δεν επανέρχεται μόνο του με το restart δηλαδή. Για το άλλο που ρωτάς δεν είμαι σίγουρος. Αν δεις ότι δουλεύουν οι λειτουργίες που γίνονται με σύνδεση στου τηλεφώνου στο PC άστο έτσι.

• Παράθεση από Greg greg: “Ναι αλλά στην διαχείριση συσκευών την έβλεπε πάλι σαν Android device mtp με θαυμαστικό. Και εκεί το παράτησα... ” Δεν έχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers. Σε κάποιο βήμα σου ξέφυγε κάτι.

• αλλαγη region

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από Nikosdemos: “Xtrv έχω και root ” Αν το root το έχεις με Magisk μάλλον κάποιο module που τρέχεις φταίει.

• Παράθεση από M@nos: “Η μπαταρία κρατάει 1μιση με 2 μέρες ανάλογα την χρήση. Δεν είχα θέμα σε αυτό. Το θέμα ήταν ο υπερβολικά μεγάλος χρόνος φόρτισης.Δοκίμασα διαφορά καλώδια αλλά με όλα δεν έβλεπα διαφορά. Τελικά πήγα και αγόρασα ένα power bank (xiaomi 10.000 mAh) και δοκιμάζοντας το καλώδιο του ή φόρτιση ήταν πλέον σχεδον νορμάλ (απο52% σε 100% σε 2μιση ωρες). ” Με μπερδέψες με εκείνο το "Στην ουσία δεν έχω τηλέφωνο αν την μισή μέρα πρέπει να είναι στον φορτιστή". Αν σε βγάζει 1,5-2 μέρες (όπως…