Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 736.
-
Παράθεση από M@nos: “Δεν ξέρω αν έγινε σκόπιμα η τι έγινε γενικότερα αλλά τώρα για παράδειγμα Φορτίζει 4 ώρες και από 17% είναι στο 50% Στην ουσία δεν έχω τηλέφωνο αν την μισή μέρα πρέπει να είναι στον φορτιστή. ” Αδερφέ εγώ κατάλαβα ότι απλά σου φαίνεται αργός ο χρόνος φόρτισης όταν χρειαστεί να μπει στο φορτιστή και αντί π.χ. να κάνει 2:50 ώρες που έκανε παλιά τώρα κάνει 3:30 ή 4 (γιατί εγώ αυτό έχω παρατηρήσει μόνο και το αποδίδω στο ότι επέλεξαν να "μακρύνουν" το χρόνο φόρτισης γιατί η συσκε…
-
Παράθεση από andreasp: “Για το kenzo ειναι αυτα. Οχι το kate Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Το 3ο από το stoucky είναι για το ΚΑΤΕ. Γράφει "kapaki-mpatarias-yia-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-edition-152mm-chresafi" η URL. Και για τα άλλα 2 δεν μπορείς να το ξέρεις σίγουρα.
-
Παράθεση από andreasp: “ Γιατι δεν υπαρχει πουθενα το χρυσο; ” Καπάκι Μπαταρίας για Xiaomi Redmi Note 3 (Gold) Καπάκι Μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 3 Χρυσό | FixMobile Store Καπάκι Μπαταρίας για Xiaomi Redmi Note 3 - Χρυσαφί
-
Παράθεση από fuorigioco1981: “δεν είδες σε κάποια σημεία που ενώ ο κερσορας είναι οκ ο δρόμος είναι στραβός; προχωράει και ο δρόμος κοιτάει στραβά..! το αμάξι είναι ένα Peugeot 307sw του 2002 δεν ξέρω για το παρμπρίζ! σε οοολα τα άλλα (5)gps προγράμματα δεν το κάνει αυτό πάντως.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Η επόμενη ερώτησή μου θα ήταν μήπως είναι Γαλλικό. Έχει αθερμικό ναι. Κι εγώ με Renault είχα παρόμοια μικροπροβλήματα -δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό- με αρκετά τηλέφωνα. Έχ…
-
@'fuorigioco1981 Αν και δεν βλέπω κάτι τόσο περίεργο ή σοβαρό, έχει αθερμικό παρμπρίζ το αυτοκίνητό σου; Αν ναι τότε μάλλον αυτός είναι ο λόγος. Σε αυτοκίνητα με τέτοιο παρμπρίζ το σήμα του gps κόβεται σε βαθμό που είναι πρακτικά το ίδιο είτε τοποθετείς το gps ψηλά και κοντά στο τζάμι είτε χαμηλά στην κονσόλα στο λεβιέ ταχυτήτων. Λαμβάνει σημαντικά δυνατότερο σήμα από γύρω-γύρω παρά από μπροστά.
-
Παράθεση από amavroudis: “αυτο θα το δούμε... Ανάλογα με το πώς θα κινηθεί η εταιρεία στο μέλλον... ” Αν συνεχίσει αυτή την πορεία εγώ δεν το βλέπω... Από φάουλ σε φάουλ πάει. Και μόνο αυτό με την δραματική αύξηση του χρόνου για το ξεκλείδωμα είναι βέβαιο ότι θα της βγει σε κακό. Θα στρέψει τον κόσμο σε "ανεπίσημους" τρόπους ξεκλειδώματος με "περίεργα" φλασαρίσματα κλπ. Δεν συζητώ καν για το ελεεινό ARΒ που προβλέπω σύντομα να τη στέλνει ακόμα και στα δικαστήρια...
-
Παράθεση από gsisman41: “GS9_GCamera_Mod_v.5.1.20_R4X.apk.Μόλις πέρασα αυτή την έκδοση google camera φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.Xiaomi redmi note 4x με ελληνική 9.5.11.0 stable. ” Κρίνοντας από το όνομα του αρχείου (R4X) θα σου πω ότι κανονικά δεν προορίζεται για το δικό σου (Note 4X) αλλά για το 5ιντσο Redmi 4X (santoni). Αν δουλεύει σωστά όμως...
-
Παράθεση από NasDriver: “Ναι, χοντρικά το έγραψα, το θέμα είναι και στην usb board του κινητού, που συνήθως δεν την υποστηρίζει με τελικό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να καεί, που μπορεί να μην καεί και ποτέ, προσωπικά δεν θέλω να φορτίζω με αυτό το μπορεί ” Το κατάλαβα και σας πίστεψα που μου το λέγατε για αυτό άλλωστε και τον χάρισα στη φίλη μου με το S4 για να φορτίζει το δικό της που τον βλέπει όσο αντέχει (5V/2A), αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω ότι έκανε τέτοια μ@λ@κία η xiaomi. Δηλαδή υποστηρίζει…
-
Redmi Note 4 2η sim
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap: “Κάπου υπάρχει μια λίστα με τα specs της sim1 k της sim2 για το Note 4. Την έχει κάποιος πρόχειρη? ” Δεν υπάρχει. Έχουν ακριβώς τα ίδια -δυνητικά- specs (πέρα από το μέγεθος της κάρτας που παίρνουν φυσικά) και οι 2 υποδοχές. Ορίζεις όποια από τις 2 θέλεις κάθε φορά να κάνει ό,τι θέλεις.
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν θες να δηιουργήσεις πρόβλημα στην συσκευή πάρε οποιονδήποτε φορτιστή QC3 Κια για να στο πω πιο απλά και χοντρικά, είναι σαν να θες να βάλεις πετρέλαιο σε αυτοκίνητο που καίει βενζίνη, ακόμα και να δουλέψει για ένα διάστημα είναι θέμα χρόνου να καεί ” Αν βάλεις πετρέλαιο σε αυτοκίνητο με βενζινοκινητήρα απλά δεν θα δουλέψει. Το πρόβλημα και η "σύγχυση" που δημιουργείται στο Santoni είναι ότι με φορτιστές QC ανάβει κανονικά η ένδειξη του QC (κεραυνός μέσα σε κύκλο) και …
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από vlad: “εμενα εβγαλε μηνυμα μετα απο 718 ωρες οτι μπορω να κανω unlock ” Α γίνεται όλο και καλύτερο! Μήπως είναι ο 1 μήνας που πρέπει να παρέλθει αν έχεις ήδη ξεκλειδώσει άλλο τηλέφωνο με το ίδιο mi account σκέφτομαι.
-
Redmi Note 4 2η sim
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap: “ Μετά τις ρυθμίσεις μου βγάζει την sim1 4g και τη sim2 3g. Είναι σωστό αυτό? Δεν μπορώ να έχω sim1 4g, sim2 4g ? Ευχαριστώ ” Όχι δεν μπορείς. Η μια κάρτα (όποια θέλεις) θα είναι πάντα μέχρι 4G και η άλλη μέχρι 3G. Και οι 2 4G να είναι δεν γίνεται γιατί δεν το υποστηρίζει η συσκευή. Αυτό που σου λέει ο Nasdriver όμως πρέπει να το κάνεις γιατί μάλλον το 4G που βλέπεις να σου γράφει είναι απλά η ονομασία του δικτύου.
-
Θέτεις ερώτημα για το Mi Note 3 στο topic του Mido...