Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 736.

• Παράθεση από giannnis12: “Οχι δεν θα την αλλάξω, απλά έλεγα αν έβρισκα σε καλή τιμή την καλή κάμερα ( αλλά ποια είναι καλύτερη) να την έβαζαΞέρω ποια κάμερα έχω, αλλά αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο ποια είναι; ” Τα ίδια είναι όλες πάνω-κάτω. Δεν αξίζει να ασχοληθείς. Κάνε τη διαδικασία για να εγκαταστήσεις google camera όπως λέει κι ο charlie2alpha η οποία θα βελτιώσει την κατάσταση αρκετά και ξέχνα το.

• redmi 4x ειναι νεκρο

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από JohnHD: “Αν έχει δοκιμάσει ήδη να το ανοίξει δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βραχυκυκλωθει η μητρική ; ” Και να μην είχε δοκιμάσει να το ανάψει πάλι υπάρχει πιθανότητα να βραχυκύκλωσε. Το κύκλωμα διαρρέεται από ρεύμα (έστω και πολύ μικρό) ακόμα και με σβηστή τη συσκευή κι αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα των μη αποσπώμενων μπαταριών.

• Πρόβλημα με ήχο

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Είναι γνωστό πρόβλημα του Mido αυτό και οφείλεται και στο μεγάλο μέγεθος του κινητού. Επειδή είναι μεγάλο, το μικρόφωνο είναι ούτως ή άλλως σχετικά μακριά από το στόμα και επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο η ποιότητα/ένταση του ήχου που σε ακούει ο συνομιλητής σου όταν το κρατάς και "περίεργα".

• Πρόβλημα με ήχο

Μήνυμα

Παράθεση από diamantino: “είχα και εγώ ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο του redminote 4xέκανα το τεστ έτσι όπως το είδα εδώ και έγινε το εξής. Αν φυσήξει από το αριστερό μεγάφωνα κι που το χρησιμοποιεί και σαν μικρόφωνο (αριστερό όπως το κοιτας) δείχνει αμέσως τέρμα όργανο αν όμως φυσήξεις δεξια πολύ λίγο μετακινείται. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα. Φυσώντας δεξιά απλά πιάνει ό,τι μπορεί η αριστερή πλευρά όπου και βρίσκεται το μικρόφωνο, για αυτό και γράφει λιγότερο το cit σε σχέση με το να φυσ…

• redmi 4x ειναι νεκρο

Μήνυμα

Παράθεση από mpeizani: “Ευχαριστω.Δε νομιζω οτι αξιζει να επισκευαστει.Εβγαλα και την πλακετα και είναι γεματη αλατα. ” spare-parts.html?from=autocomplete&keyphrase=ισοπροπυλικη αλκοολη Αγόρασε 1 λίτρο, γέμισε ένα μπωλ και ρίξε μέσα την πλακέτα αφού βγάλει κάμερες και όσα πλαστικά μπορείς. Κάνει θαύματα αρκετές φορές. Να δώσεις 170€ για αλλαγή προφανώς δεν τίθεται θέμα.

• Παράθεση από tzinaski: “Μέσω του TWRP Instaler for Redmi 4X φορτώνω το recovery και κανω install πρώτα το UPDATE-SuperSU-v1.99 και έπειτα το lazyflasher-no-verity-opt-encrypt, ” Lazyflasher δεν χρειαζόταν εφόσον περνάς superSU (ή Magisk). Μόνο όταν εχουμε official rom και περάσουμε twrp (χωρίς όμως root) χρειάζεται. Παράθεση από tzinaski: “Δοκίμασα και 3,1 χωρις αποτέλεσμα πάλι ζητάει password ” Η 3.1 του geoanto555 δουλεύει ωραιότατα. Δεν θα έπρεπε να σου ζητάει password. Με την 3.2 όντως έχω κ…

• redmi 4x ειναι νεκρο

Μήνυμα

Πιο ροζ μόνο το κόκκινο... Φαίνεται ότι έχει πάρει υγρασία και μάλιστα αρκετή.

• Αναβάθμιση Redmi Note 4X

Μήνυμα

@Nik Pi Ανεξάρτητα από την πορεία που θα ακολουθήσεις τώρα με τις οδηγίες που σου δίνουν τα παιδιά, για να μη μπερδευτείς ξανά στο μέλλον και τα 2 τηλέφωνα που έχεις είναι ακριβώς τα ίδια και λέγονται Mido. Μην ασχολείσαι με το πως αναφέρει το καθένα η ROM του (4 ή 4Χ). Για Mido δηλαδή θα ψάχνεις πάντα ROM, αξεσουάρ κλπ.

• Παράθεση από giannnis12: “Το ονόμασα mido σκέτο και το φάκελο και το αρχείο αλλά τίποτα ” Το αποσυμπιέζεις το .tgz να δημιουργηθεί φάκελος.

• Ξεκλείδωμα Redmi 4x

Μήνυμα

Παράθεση από stargazerf3a: “Η xiaomi μου ζητάει 2ο IMEI δεν λενε να καταλάβουν οτι δεν έχω το κουτι αγγλικά μάλλον δεν διδάσκονται στην κίνα. Αν ξέρει κάποιος έναν τρόπο να το βρώ μέσω software παιδιά θα είμαι υπόχρεος ” Με *#06# στον dialer σου εμφανίζει και τα 2 ΙΜΕΙ.

• Οθόνη για redmi 4x global

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν χτυπήθηκε στο μέρος των κουμπιων λογικό να βγει απεναντι. Κιτρινίλα δεν βγάζει με την τούμπα.Την βγάζεις αργότερα που πιέζεται η οθόνη. Στην αρχή δεν την βλέπεις καν και σιγά σιγά ανοίγει. Πίεσε την οθονη στην κιτρινίλα να δεις αν κάνει "νερά" ” Πάνω και δεξιά στο πλαστικό "φιλέτο" έχει μείνει ένα (μικρό) βαθούλωμα από εκείνη την πτώση. Όχι δεξιά δίπλα στα κουμπιά. Το θέμα είναι ότι τόσον καιρό από πέρυσι τον Αύγουστο δεν φαινόταν τίποτα και εμφανίστηκε πριν 2-3 μήνε…

• Παράθεση από Teamingame.gr: “Να ρωτήσω κάτι; Γιατί έπιασε τελωνείο από geekbuying αφού έχει priority Line που δεν έχει έξτρα χρέωση... Το διάβασα σε άρθρο των gizchina.gr μήπως είναι μουφα; Σε περίπτωση όμως που είναι μουφα τι μπορείς να κάνεις; ” Γιατί προφανώς δεν είχε επιλέξει αυτή τη μέθοδο ο xaalaaraa παρά το απλό συστημένο από Κίνα.

• Οθόνη για redmi 4x global

Μήνυμα

Κι εμένα μου εμφάνισε αυτή την κιτρινίλα πάνω αριστερά σε ανοιχτόχρωμο φόντο μόνο εδώ και 2-3 μήνες. Το περίεργο είναι ότι βγήκε εκεί αντί απέναντι που είναι τα κουμπιά. Εγγύηση παρά το ότι είμαι κάπου στο 14ο μήνα μάλλον δεν έχω αφού σχεδόν από την αρχή είχε φάει γερή τούμπα και έχει ραγίσει η οθόνη στην πάνω δεξιά γωνία (δεν είναι από αυτή σίγουρα η κιτρινίλα καθώς εμφανίστηκε πρόσφατα). Από υπερθέρμανση της οθόνης έγινε αυτό άραγε; Έχει σε εκείνο το σημείο καμιά ηλεκτρική σύνδεση; forums.xiao…

• Παράθεση από 6adriano7: “εδω θα διαφωνησω.με προσφατη εμπειρια απο το gearbest και με paypal που ειχα πληρωσει τους...κινεζους εκαναν.50% μονο refund.μονο οταν εκανα συνεννοηση μεσω paypal μου εμφανιστηκαν με "να το ξαναστειλουμε" , και παλι χωρις επιλογη επιστροφης ολων των χρηματων.ηταν πια πλεον αργα. ” Στο Banggood αναφέρθηκα. Με το Gearbest έπαψα να ασχολούμαι γιατί είναι αναξιόπιστοι πλέον. Και οι συνεννοήσεις πρέπει να γίνονται πάντα και εξαρχής μέσω Paypal ώστε να παρακολουθείται από το …

• Παράθεση από mmarx: “ Η δική μου εκδοχή είναι ότι πιθανότατα να επηρεάζει η σταθερότητα του ηλεκτρικού δικτύου στην περιοχή του κατόχου, αν είσαι δηλ. κοντά σε μετασχηματιστές, στα άκρα μιας πόλης ή χωριού όπου γίνεται και το κατέβασμα της τάσης για οικιακή χρήση. Το λέω αυτό γιατί στον φίλο που του έτυχε το περιστατικό με το τηλέφωνο, του έχουν καεί και δύο σκληροί δίσκοι το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται γεωγραφικά έξω από τα όρια της πόλης. ” Απίθανο μου φαίνεται εμένα να πάθει ζημιά ένα τηλέφ…

• Πρόβλημα στο digitizer μάλλον. Πας για αλλαγή οθόνης.

• Παράθεση από kostas234: “Το priority direct επέλεξα αλλά πλήρωσα με την κάρτα έχω κάνει πολλές αγορές με αυτόν τον τρόπο και δεν είχα κανένα πρόβλημα από το συγκεκριμένο σαιτ ” Το banggood είναι όντως αρκετά αξιόπιστο τον τελευταίο καιρό αλλά είναι μεγάλο λάθος να μην πληρώνεις με Paypal οπουδήποτε υπάρχει η δυνατότητα. Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μια φορά πέφτει και σπάει. Αν τους έχεις πληρώσει με Paypal όλοι (ανεξαιρέτως από τη δική μου εμπειρία) οι έμποροι ανγκάζονται να είναι και …

• Παράθεση από kosmasdel: “Κακη αποφαση. ” Ολέθρια όχι απλά "πολύ κακή". Πιθανό να είναι αρκετή για να εκτρέψει την Xiaomi από την πορεία της προς την κορυφή. Εγώ π.χ. απεχθάνομαι τον εξαναγκασμό σε οτιδήποτε "για την ασφάλειά μου" και θέλω να έχω την αποκλειστική ευθύνη για αυτήν.

• Το Dolby Atmos κάνει δουλειά (υποτίθεται) στην αναπαραγωγή του ήχου και όχι στην εγγραφή. Κυκλοφορούν κάτι mods που υποτίθεται (πάλι) βελτιώνουν την κατάσταση στην εγγραφή του ήχου αλλά θέλουν root. Λέω "υποτίθεται" και στα δύο γιατί μάλλον περί placebo effect πρόκειται. Το Atmos είναι ένα equalizer που δυναμώνει και τονίζει τον ήχο και με τα mods δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά αν και δεν βρίσκω τόσο τραγικό όσο τον παρουσιάζουν τον εγγραφόμενο ήχο. Αυτά που είναι το μικρόφωνο και το μεγάφωνο…

• Παράθεση από BanditGR: “Ήθελα να σου απαντήσω και πιο νωρίς. Καταρχήν όπως ίσως θα διαπίστωσες και μόνος σου, το ξεκλείδωμα απαιτεί πλέον 360 ώρες, ήτοι 2 εβδομάδες. ” Είσαι σίγουρος ότι το χρονικό διάστημα μέχρι το ξεκλείδωμα άλλαξε και για τις παλιές συσκευές όπως το Santoni; Γιατί νομίζω ότι μόνο τις νεώτερες αφορουν οι 360 ώρες και για τις παλιές παραμένουν οι 72 ώρες.Γύρω στο Πάσχα είχα ξεκλειδώσει ένα Mido -όταν ήδη είχε αρχίσει να εφαρμόζεται από όσο θυμάμαι το 15ήμερο για τα καινούργια- …