Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 736.

• Παιδιά απόψεις είναι αυτές. Η δική μου είναι ότι η ίδια η οθόνη έχει εκ της κατασκευής της αντοχή καλύτερη από οποιοδήποτε tempered glass και άρα το ότι σας έσπασαν τα τζαμάκια από τις πτώσεις δεν σημαίνει ότι θα έσπαγε και η οθόνη το ίδιο εύκολα αν ήταν ακάλυπτη. Ίσως μάλιστα είναι και παράγοντας που συμβάλλει στην ελαττωμένη προσοχή του τηλεφώνου λόγο του "placebo" ("έχω τζαμάκι δεν παθαίνει τίποτα"). Κι εγώ έχω αγοράσει τζαμάκια καναδυό από 5-6€ το καθένα κι άλλο ένα αυτή τη nano μεμβράνη με …

• Παράθεση από wave: “Πολύ παραπλανητική συμβουλή. ” Το να πληρώσεις για τα 1-2 χρόνια που θα κρατήσεις ένα κινητό 50-100€ σε tempered (γιατί κάτι 7ευρα και 10εύρα για γυαλάκια βλέπω να συζητάνε μερικοί), για ένα τηλέφωνο που είχε (όταν το αγόρασες) 140-150€ και του οποίου ολόκληρη καινούργια οθόνη κοστίζει 20€ μπας και σε γλυτώσει (πράγμα αμφίβολο) σε μια πτώση, είναι τουλάχιστον παράλογο. Ορθολογική συμβουλή είναι συνεπώς.

• Παράθεση από Darap21: “Απο κινα ποσο θα κανει να ερθει?γτι τωρα ειμαι χωρις προστασια και φοβαμαι.. ” 20 μέρες-1 μήνα καλώς εχόντων των πραγμάτων. Δεν σε σώζει το tempered πάντως από πτώση. Αν είναι να σπάσει η οθόνη θα σπάσει και με αυτό. Αν είναι να τη γλυτώσει θα τη γλυτώσει και χωρίς αυτό (όπως συνέβη σε εμένα π.χ.). Τα tempered προστατεύουν από -σοβαρές- γρατζουνιές απλά. Και μια πλήρη οθόνη τη βρίσκεις πλέον ακόμα και με κάτω από 20€, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος πανικού.

• συγχρονισμος mi clound

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Εάν δεν υπάρχουν επαφές στο mi cloud ,τι συγχρονισμό να κάνει; Πιθανόν να έχει βάλει το παλικάρι τις επαφές στο Gmail να συγχρονίζονται.Στο mi cloud δεν υπάρχουν οι επαφές , είναι στο Gmail από όπου και συγχρονίζονται , γι'αυτό δεν τις βρήσκει το παιδί από υπολογιστή στο mi cloud. Εάν ψάξει στο Gmail θα τις βρει. ΥΓ διάβασε αυτό και θα καταλάβεις "καλησπερα σημερα μπηκα με τον υπολογιστ στο clound" ” Μα αυτό είναι το πρόβλημα μάλλον. Ότι δεν υπάρχουν οι επαφές στο mi clo…

• συγχρονισμος mi clound

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από saha: “ναι .Αυτο φταει? ” Όχι δεν φταίει αυτό. Δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα να συγχρονίζει και με το gmail και με το mi cloud ταυτόχρονα. Εγώ συγχρονίζω και με τα δύο.

• Παράθεση από silverpalm: “Καλά, έχει βγει global stable aroma 9.5.10.0? Την εχετε στείλει στα vip mail ? ” Δεν αναφέρθηκα στην aroma αλλά στην official.

• Κάτι άλλο που παρατήρησα για 1η φορά πριν λίγο με την τελευταία global stable 9.5.10.0 είναι ότι η συσκευή πλέον φορτίζει πολύ πιο αργά. Το accubattery δείχνει ρεύμα φόρτισης μόλις γύρω στο 1Α και το usb αμπερόμετρο που έχω συνδέσει από 0,9 ως 1,2Α max. Με το γνήσιο φορτιστή και καλώδιο που παλιά πήγαινε μέχρι 1,8-1,9Α.

• Παράθεση από Loksias: “Α ναι, τώρα συνειδητοποίησα ότι μιλάμε για το miflash και τι κάνει αυτό! ” Δεν είναι απαραίτητο να σβηστούν όλα. Έχει επιλογή το miflash για να διατηρήσει ή διαγράψει τα userdata και για να αφήσει ξεκλείδωτο ή να κλειδώσει τον bootloader. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο λειτουργεί απροβλημάτιστα η μετάβαση από custom σε official rom αν επιλεχθεί να μην σβήσει δεδομένα χρήστη. Από official σε official που έχω δοκιμάσει εγώ πάντως ουδέποτε επέλεξα να σβήσει δεδομένα-εφαρμογές και …

• Δεν γίνεται εγκατάσταση σε ΧΡ. Αν τυχόν το βλέπει το τηλέφωνο όπως είναι ο υπολογιστής έχει καλώς. Αλλιώς πρέπει να βρείς κάποιον που έχει Win 7 και πάνω. Δοκίμασε τη λειτουργία FTP που έχει το santoni συνδέοντάς το φυσικά στο ίδιο δίκτυο με το PC σου αλλά ακόμα κι αν δουλέψει θα αργήσει αρκετά μάλλον η μεταφορά.

• Παράθεση από cristos: “Καλημέρα, Δεν έχει κανείς γνώση από miui 9.6, να μου πει κάτι; ” Ξαναδοκίμασε να πάρεις backup και τσέκαρε τις ρυθμίσεις του. Δεν γίνεται να μείνεις για πάντα σε μια έκδοση ROM μόνο και μόνο γιατί κάτι πήγε στραβά σε κάποιο backup... Τα updates είναι απαραίτητα.

• Παράθεση από yannis11: “καλησπέρα στην παρέα .Δεν χάνεις το twrp απλά πρέπει μέσα από τις ρυθμίσεις να έχεις τικαρισμένο το incremental update .εγώ δεν το έχω και μου κατεβάζει 1.4 gb κάνω επανεκκίνηση και περνάει κανονικά την rom χωρίς να χάσω τη twrp,αυτό που χάνεις σίγουρα είναι το root που πρέπει να ξαναπεράσεις . ” Χάνεται το TWRP μετά από OTA update. Εσύ μάλλον έχεις ZCX TWRP ή Redwolf recovery τα οποία έχουν τη ρύθμιση που λες.Το TWRP της κοινότητας όμως καθώς και το official δεν έχουν τέ…

• Παράθεση από makis1024: “Το IMEI σου μπορώ να το βάλω σε μια συσκευή δική μου και να αχρηστέψω την συσκευή σου διότι το IMEI είναι μοναδικό και δεν μπορεί να μπει σε δεύτερο τηλέφωνο. ” Ναι το ξέρω αυτό. Αφού όταν κάποια στιγμή αποσυνδεθείς θα συνδεθώ εγώ ή απλά θα αχρηστευθεί το ΙΜΕΙ και για τους δύο μας αν μπαναριστεί από τον πάροχο. Σαν φάρσα; Το λόγο να το κάνεις αυτό δεν βρίσκω λοιπόν εφόσον μπορείς να έχεις το δικό σου ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο από άχρηστο τηλέφωνο ή να φτιάξεις ένα νέο …

• Παράθεση από imichal: “Α ναι και για συνδεση του κινητου με suite ουτε λογος.....Μπορω να συνδεθω με το παλιο μου xiaomi νοτε 2 ομως..... ” Δεν δουλεύει το -προφανώς παλιότερο- mi pc suite που έχεις σε android >6.0. Έχει βγει όμως καινούργια έκδοση beta η οποία δουλεύει και με nougat.

• Αν έχεις twrp και πας να κάνεις ΟΤΑ update που είναι μικρό incremental (π.χ. 60 ή 100ΜΒ μόνο) μόλις το κατεβάσει, ζητήσει και κάνει ένα reboot σε twrp βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να αναβαθμίσει και στο επόμενο reboot κατεβάζει ξανά ολόκληρη τη νέα ROM οπότε και την περνάει πάλι μέσω twrp και στη συνέχεια χάνεται και το twrp και πρέπει να ξαναπεραστεί. Η άλλη περίπτωση (όταν δεν υπάρχει twrp) που έχω παρατηρήσει ότι σε άλλους βγάζει λίγα ΜΒ και σε άλλους 1+GB, είναι όταν η υπάρχουσα εγκατεστ…

• Παράθεση από Safereader: “ miui_HMNote4XGlobal_8.7.12_44631b1f8c_7.0.zip Δηλαδή έμεινε στη version android 7. Aναρωτιέμαι αν θα μείνουν εκει ή θα βαλουν επιτέλους τη version android 8.1 ” Ουδέποτε υποσχέθηκε κανείς ότι το Mido θα πάρει Oreo. Το αντίθετο λέει η συντριπτική πλειοψηφία των αναφορών, ότι δηλαδή είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει σε Nougat.

• Υπάρχει αυτό το module για magisk το οποίο έχω και χρησιμοποιούσα. Κάνει κι άλλα πράγματα αλλά το μειονέκτημα είναι ότι γυρίζει τη χώρα σε Ινδία μετά από κάθε reboot. Αν η συσκευή σου είναι κατασκευασμένη όμως μετά τον τον 7ο του 2017 (γράφει πίσω το κουτί π.χ. 09.2017) δεν υπάρχει τρόπος να ανάβει με χρώματα το led γιατί είναι μονόχρωμο σαν hardware.

• Παράθεση από JohnHD: “Ααα ευχαριστώ! Γνωρίζεις ποτέ ή αν θα περνει ενημερώσεις; ” Δεν είναι κατηγορία ROM η nightly όπως είναι οι "beta" και οι "stable". Είναι ROM (stable στην περίτπωση της xiaomi) η οποία απλά δόθηκε δοκιμαστικά σε κάποιους. Στη συνέχεια υπάρχουν 2 ενδεχόμενα: ή δίνεται και σε όλους τους υπόλοιπους (ακριβώς η ίδια) ή αναναβαθμίζεται/αντικαθίσταται από την επόμενη έκδοση όταν αυτή βγει.

• Παράθεση από SIO: “Οπότε σε περίπτωση που μου ζητήσουν αποδεικτικά πληρωμής, πως θα γίνει η επικοινωνία , θα πρέπει εγω να πάω στα τοπικά ΕΛΤΑ? ” Θα έχει οδηγίες η πορεία του πακέτου σου στο tracking από όσο ξέρω. Κατά πάσα πιθανότητα όμως δεν θα έχεις πρόβλημα και θα έρθει ελεύθερο. Δεν είναι χαζοί οι τελωνειακοί, ξέρουν πολύ καλά τι παίζει. Περιμένω αύριο κι εγώ οθόνη (για άλλη μάρκα) η οποία αφού έμεινε 14 μέρες στην αναμονή στο τελωνείο αποδεσμεύτηκε και έρχεται "τελωνειακώς ελεύθερη". Αξίας…

• Οθόνη για redmi 4x global

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Βρε και με 13 ευρω εχει. Το θέμα είναι να βγει καλή . ” Αφού δεν υπάρχει -όπως λέγατε τουλάχιστον- γνήσια οθόνη στο εμπόριο εγώ θα προτιμούσα να την πάρω από Ελληνικό μαγαζί ώστε αν κάτι πάει στραβά να βρω άκρη πιο εύκολα πάντως. Παράθεση από geoanto555: “ Μπορει επειδή έχει πέσει η αξία του τηλεφώνου πλέον να ειναι όντως.. ” Μπορεί να έχει πέσει απέξω η τιμή του Santoni, εδώ πάντως μου κάνει εντύπωση ότι είναι σταθερή. 147€ το είχα πέρει πέρυσι από 142€ το βλέπω ακόμα …