Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 736.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Οθόνη για redmi 4x global
Μήνυμαantallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=redmi 4x lcd Έχει γεμίσει ο τόπος οθόνες παιδιά πλέον και πολύ φθηνότερα από 30€ από όσο βλέπω.
-
Παράθεση από dimitrist: “ Αν ακούσετε τίποτα και για το redmi 3s και τη μητρική πείτε μου. Με ενδιαφέρει να το φτιάξω και εκείνο για καβάτζα αν γίνεται. ” Τέτοιες ζημιές δεν αξίζει να ασχοληθείς να τις φτιάξεις. Εκτός κι αν βρεις από πουθενά (κανένα φίλο ας πούμε) κανένα π.χ. με σπασμένη οθόνη να στο δίνει τσάμπα ή σχεδόν τσάμπα. Εγώ δεν θα έδινα ούτε τα 30€ που λες ότι θα έδινες. Ακόμα κι αν καταφέρεις να το φτιάξεις χωρίς να χαλάσεις κάτι άλλο ενώ το μοντάρεις, σύντομα μάλλον θα σου βγάλει κάτ…
-
Που είναι το δακτυλικο;;;
ΜήνυμαΠαράθεση από manouras: “Σίγουρα είναι και θέμα ρομ γιατί δεν έχει την επιλογή για δακτυλικό στο ρυθμίσεις>οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια. ” Δεν είναι σίγουρα και θέμα ROM όπως λες. Αν π.χ. αποσυνδεθεί η καλωδιοταινία του σένσορα εξαφανίζονται οι επιλογές για το δακτυλικό αποτύπωμα από το ανάλογο μενού ρυθμίσεων. Hardware θέμα είναι.
-
Google, Facebook και Microsoft εξαπατούν τους χρήστες για να τους δίνουν τα προσωπικά δεδομένα τους
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο ίδιο το facebook...θα το έκανε σε όλους μας και όχι μόνο σε εσένα. Πιο πιθανό είναι να έχεις βάλει κάποια εφαρμογή ή πρόσθετο σε υπολογιστή ή σε browser που σου κάνει τη ζημιά ή ακόμα και κάνας φίλος bot...ή...ή...ή... ” Το μόνο που μπορώ να πιθανολογήσω, είναι ότι κάποιο javascript τρέχει όταν μπαίνω στο facebook το οποίο ψάχνω να βρω πως έχω τσιμπήσει και με ποιό άλλο πρόγραμμα πιθανόν έχει σχέση ή μου το έχει…
-
Google, Facebook και Microsoft εξαπατούν τους χρήστες για να τους δίνουν τα προσωπικά δεδομένα τους
ΜήνυμαΔεν τίθεται θέμα για format. Καθαρή εγκατάσταση κάνω στα μηχανήματά μου μόνο αν χτυπήσει δίσκος και δεν έχω καμία άλλη επιλογή (restore) λόγω επαγγελματικής χρήσης. Format σημαίνει για μένα 1 μήνα δουλειά να το ξαναστήσω πάλι και να το φέρω σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. Και δεν είναι πρόβλημα ιού/malware κλπ. Έχει τύχει να αφήσω κλειστό το κυρίως PC μου για 2+ μέρες καθώς έλειπα και η πρόσθεσή μου σε groups συνέχιζε κανονικά. Στο δε κινητό δεν έχω καν facebook. Κάτι συμβαίνει με το λογαριασμό…
-
ΜήνυμαΚαμία σχέση με τις στοχευμένες διαφημίσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζω (την οποία λειτουργία παρεμπιπτόντως προχθές ψάχνοντας βρήκα πως και την απενεργοποίησα). Κανονική ένταξη (join) σε groups φαίνεται να κάνω (μιλάω για έως και 10-15 ημερησίως!!). Σαν να πατάω εγώ το κουμπί join και στη συνέχεια ξεκινάω να βλέπω αναρτήσεις σε αυτά στο newsfeed μου μέχρι να κάνω "leave group". Εν τω μεταξύ δεν κατάφερα επί τόσον καιρό να βρω κανένα τρόπο να επικοινωνήσω με το facebook. Support δεν υπάρχει; Μια…
-
Παράθεση από anasmel: “Χαχα Ναι θα ήταν τέλειο αν το χρησιμοποιούσα μόνο εγώ. Αλλά το παίρνουν και τα παιδιά. Ξέρω ότι αν βάλω δακτυλικό αποτύπωμα θα ανοίγει μόνο με το δικό μου δάχτυλο. Αλλά δε θέλω αυτή τη λειτουργία. ” Δεν θα ανοίγει μόνο με το δικό σου. Μέχρι 5 δάχτυλα μπορείς να ρυθμίσεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος τέλος πάντων να κάνεις το αποτύπωμα να μην ανάβει την οθόνη.
-
Facebook
ΜήνυμαΜε αφορμή αυτό να θέσω κι εδώ το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και 1-2 μήνες. Πως γίνεται αυτόν τον τελευταίο καιρό να κάνω join (εν αγνοία μου) σε πάμπολλα και διάφορα facebook groups χωρίς ποτέ ο ίδιος να έχω πατήσει τίποτα και σε όλα να φαίνεται ότι το αιτήθηκα εγώ; Έχω παρατηρήσει πλέον ότι μπαίνω σε groups αντικειμένου σχετικού με ό,τι αναζητήσεις-σερφάρισμα είχα κάνει πριν λίγο. Για παράδειγμα τις τελευταίες μέρες έψαχνα σε διάφορα φόρουμ, youtube κλπ για ηλεκτρονικές επισκευές και εξαρτή…
-
Παράθεση από cristos: “Καλημέρα Πως γίνεται αυτό; Είμαι νέος στα smartphone.forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…d15dacf1f7dc00979d641dfbf Αυτό το screenshot εννοείς; ” Ξεκλείδωμα bootloader (αν δεν έχεις ήδη κάνει) και πέρασμα TWRP με το οποίο μπορείς να πάρεις πλήρες backup ("είδωλο") του τηλεφώνου. Μόνο τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους μπορείς να τα πάρεις με τις προηγούμενες κινήσεις συν root συν εγκατάσταση Titanium Backup. Στη συνέχεια τα όποια backup τα ανεβάζεις στο Google drive για να βρίσκ…
-
Παράθεση από PANOS_NIKAIA: “Δοκίμασε κανείς την τελευταία αναβάθμιση; MIUI V9.5.10.NA ” Εγώ την πήρα χθες.Έχω την εντύπωση ότι δυσκολεύεται και καθυστερει περισσότερο στη μετάβαση από 4G-->3G-->GSM και το ανάποδο σε προβληματικά από θέμα σήματος μέρη. Στο γραφείο που έχω πρόβλημα ειδικά με τη Wind το έπιανα εκτός δικτύου αρκετές φορές και για αρκετή ώρα σήμερα μετά την αναβάθμιση. Υποψιάζομαι ότι τον τελευταίο καιρό η xiaomi επειδή της κάνουν συνεχώς παράπονα (μάλλον αδίκως και καθ' υπερβολή) γι…
-
Παράθεση από makis1024: “Vol+ και Power παρατεταμένα , από κλειστό , στην δόνηση αφήνεις το power. ” Εμένα πάντως το Santoni για να μπει με ένα βήμα (κατευθείαν) στο TWRP (το 3.1.0-0 by geoanto555) θέλει ταυτόχρονα πατημένα και τα 2 vol (+ και -) συν το power. Με πατημένο μόνο vol+ και power μπαίνει πρώτα στο κινέζικο μενού με τα τεστ και από εκεί πρέπει να πατηθεί το recovery για να πάει σε twrp σαν 2ο βήμα. Δεν θυμάμαι αν ήταν από την αρχή αυτό ή μου προέκυψε αργότερα σε κάποιο επαναφλασάρισμα…
-
Δεν χρειάζεται να περάσεις καμία dev στο Mido για να κάνεις οτιδήποτε (ξεκλείδωμα δηλαδή που όπως λες το έχεις κάνει ήδη). Κάνε καλού-κακού το update που φαίνεται να περιμένει στο screenshot που ανέβασες και δες αν το αναγνωρίζει το miflash στη συνέχεια. Αν δεν, τότε πέρνα στο PC σου drivers με αυτόν τον οδηγό: 2neAPKg
-
Παράθεση από ktlk21: “Κι εγώ συγκεκριμένος ήμουν.... Δεν πιστεύω οτι αξίζει να κρίνεις ενα κινητό με κριτήριο το fb... Αν σε ενδιαφέρει αυτό είσαι σε λάθος forum... S9 ή iPhone X και θα έχεις και του κόσμου τα loke Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Καλά τώρα ειλικρινά απορώ: σοβαρολογείς; Ακόμα κι αν αφήσω στην άκρη το facebook που για κάποιους είναι αυτονόητο ως εργαλείο δουλειάς καθώς μπορεί άνετα να διαχειρίζονται και επαγγελματική σελίδα σε αυτό (οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν …
-
Παράθεση από andreasp: “Παραπάνω πληροφορίες που θα βρώ? αν τις καθαριζεις ναι. Προσωπικά, αρκετές φορές κάνω διάφορα πράγματα ταυτόχρονα.Ευκολα το ριχνω στην χρηση στα 700mbyte ελευθερα, και εκει αρχιζει και σέρνεται. Ωραια θα ηταν, αν με Μηδεν ελευθερη μνημη το τηλέφωνο δούλευε. Η αλήθεια ειναι οτι το εχω φορτωμενο. Πανω απο 100 εφαρμογές, αλλά σε autostart ειναι τα απολύτως απαραίτητα. Δυστυχώς, όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να βγάλω εφαρμογές. Ξήλωσα κατι Nokia Here χτες, και κατι αλλα ψιλα.…
-
Παράθεση από aeriko7475: “Δεν ξέρω τι φορτώνετε στο κινητό σας.. αλλά εμένα κάτω από 1.4GB - 1.2GB free δεν έχει πέσει η μνήμη.. Ακόμη και να φορτώσω αρκετές εφαρμογές όταν το αφήσω για λίγο σε standby η μνήμη καθαρίζει και επανέρχεται πάλι περίπου στα 1.4GB free. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η μνήμη καθαρίζει. Άρα κλείνουν κάποιες εφαρμογές που ίσως θα ήταν καλύτερα να έμεναν ανοιχτές. Τι σου προσφέρει η ελεύθερη μνήμη λοιπόν και τι νόημα έχει να την έχεις διαθέσι…
-
Παράθεση από thakokk6: “Αυτο ακριβώς είναι το πρόβλημα το τηλ. Ποτε πιάνει την 20 με 5-10μβ ποτε την 3 με 70 με μια δυο γραμμές Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μιλάς προφανώς για ένα συγκεκριμένο σημείο που παρατηρείς αυτό το φαινόμενο γιατί ίσως υπάρχει και άλλη κεραία με διαφορετική μπάντα 4G σε σχετικά μικρή απόσταση. Γενικά και σε άλλες περιοχές δεν θα σου κάνει καλό όμως θεωρώ το να κλειδώσεις/απομονώσεις μια μπάντα. Τέλος πάντων αν επιμένεις δοκίμασε την εφαρμογ…