Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 736.

• Παράθεση από thakokk6: “Δυστυχώς με την μπάντα 20 έχω 5-10μβ ενώ με την 3 70μβ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν και δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το "μβ", σε μια δεδομένη περιοχή συνήθως η επικοινωνία είναι εφικτή σε μια μόνο μπάντα ανά είδος (GSM, 3G, ή 4G). Αν αυτή είναι η Β20 εκεί που βρίσκεσαι, σημαίνει ότι αυτή υποστηρίζει η κοντινότερη σε εσένα κεραία για το 4G. Αν την αποκλείσεις (πρέπει να το κάνει και το Network Signal Guru αν θυμάμαι καλά το οποίο όμως απαιτ…

• Παράθεση από makaros_ps: “γνωρίζουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν γίνεται αυτό.

• Παράθεση από thakokk6: “Γιατι στην 20 το ίντερνετ σέρνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν διαπιστώνεις κάτι τέτοιο γύρνα το απλά σε 3G.

• Το "επιτέλους χωρίς Notch" του άρθρου έχει πλάκα. Γιατί πότε είχε βγει με notch και είναι "επιτέλους"; Υποθέσεις και "διαρροές" που σπάνια επαληθεύονται έχουμε συνέχεια. Και γιατί θα ήταν τόσο κακό ακόμα κι αν είχε notch; Και ο θαυμασμός με το θαυμαστικό στο "3900mAh" της μπαταρίας άλλη μια υπερβολή. 4100 μπαταρία έχει δώσει εδώ και 3 χρόνια η xiaomi. Τα λες ακόμα και πισωγύρισμα τα 3900 σήμερα συνεπώς...

• Σωστά gkalen γιατί εγώ παρέλειψα να πω ότι αναφερόμουν σε όσους έχουν official global.

• Παράθεση από mikele13: “στην επανεκινηση που μου ζηταει αφου επιλεγω πληρης καταργηση προσβασης rootμου βγαζει το εξης μυνημα... "Attempt to restore stock boot image?if you manually decrypted your device,note that this might prevent your device from booting" YES OR NO ? ” Δεν έχω καταφέρει ποτέ να το απεγκαταστήσω έτσι εγώ. Στο "yes" αν θυμάμαι καλά αποτυγχάνει γιατί δεν βρίσκει το stock boot image. Όποιος ξέρει ας σε βοηθήσει σε αυτό λοιπόν. Αυτό που κάνω εγώ είναι να περνάω μια fastboot rom με…

• Παράθεση από mikele13: “Καλημέρα. Έχω περασμένη την 8.5.25 dev Rom και root με Super User. Χτες έβαλα ote tv go στο κινητό αλλά η αναπαραγωγή βγάζει σφάλμα λόγω root. Πως μπορώ safe να τό κάνω unroot? ” Ξήλωσε το SuperSU (το οποίο όπως διάβασα σε κάποια ξένα fora θεωρείται πλέον παρελθόν) και δοκίμασε να ρουτάρεις με Magisk. Έχει δυνατότητα να κρύψει το root από όποιες εφαρμογές επιθυμείς.

• Χαμενες κλησεις

theopan - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από scoobykwtsou: “Εργοστασιακες είναι ναι η κόσμοτε 3 χρόνων και η η άλλη 1+ ” Παλιές είναι. Ειδικά αυτή των 3 χρόνων θα την έλεγα "αρχαία". Άλλαξέ τες και θα λύσεις το πρόβλημα πιθανότατα. Εγώ γενικά δεν συμφωνώ με αυτό που λένε τα παιδιά εδώ ότι φταίνε οι κομμένες SIM επειδή είναι κομμένες και μόνο. Μια κομμένη SIM όμως σημαίνει συνήθως ότι ήταν αρχικά μεγαλύτερη και άρα παλιά (καθώς πλέον οι πάροχοι δίνουν σχεδόν συνολικά multiSIM) και μια παλιά SIM δεν δουλεύει συνήθως αξιόπιστα σε…

• Tempered glass ή full protection θήκη;

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από agentzero: “ Έαν κανείς δεν έχει να προτείνει κάτι τότε μήπως θα ήταν καλύτερο να φορέσω μια full protection θήκη από αυτές που έχουν και το τζαμάκι στο κινητό; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά ” Μόνο κάτι τέτοιο ίσως σε γλυτώσει για κάποιον καιρό: tough armor case xiaomi redmi note 4 - OEM Θήκες Κινητών | BestPrice.gr Κανένα απλό tempered ή ζελατίνα ή οτιδήποτε άλλο δεν πρόκειται να σε σώσει όπως τα περιγράφεις. Η εναλλακτική είναι να αρχίσεις να προσέχεις περισσότερο...

• Πρόβλημα με τις 2 sim

theopan - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Παράθεση από Funkysoul Slystone: “δεν τους ακουσα παντος και πολυ διαθεσιμους να μου αλλαξουν συσκευη.αλλα θα το παω μεχρι τερμα.ειναι κατι που πρεπει να ξερω επικοινωνιακα????? ” Τίποτα δεν βγαίνει άκρη αν ο έμπορος είναι κακός. Καταγγελία σε Συνήγορο Καταναλωτή, ΙΝΚΑ ή ό,τι άλλο σκεφτείς. Με συνοπτικές διαδικασίες έτσι λύνω πλέον παρόμοια προβλήματα. Η σαβούρα πρέπει να βγει από την αγορά.

• Ρυθμίσεις> Πρόσθετες ρυθμίσεις>Διατήρηση του WiFI κατά τη διάρκεια αδράνειας το βάζεις "Πάντα". Κάποια άλλη ρύθμιση δεν υπάρχει. Αν και κατά 90% το φταίξιμο βρίσκεται στο ρούτερ που συνδέεσαι.

• Πρόβλημα λογαριασμού

theopan - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ο παλιός άριθμός τι έγινε ? Ακυρώθηκε ? Αν ναι, πρέπει να μιλήσεις με την υποστήριξη της xiaomi για να διαγραφεί ή να πας από το mi store στην Αθήνα :/Το ” Το mistore θα τον εξυπηρετήσει δεδομένου ότι η συσκευή του προφανώς δεν είναι της "επίσημης διανομής" εφόσον είναι ΜΤΚ;

• LED Notification(s) Light(s)

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Δεν υπήρχε ούτε στη miui 8 στο santoni. Λευκό φώτιζε το led πάντα και μόνο. Εγώ συνεχίζω να το χρησιμοποιώ αυτό το mod και δίνει δυνατότητα και για κάποια gestures. Εντόπισα ένα -μικρό- μειονέκτημα ότι μετά από κάθε reboot γυρίζει η περιοχή σε Ινδία. Η ώρα του τηλεφώνου δεν επηρεάζεται τουλάχιστον αν είναι ρυθμισμένη στο αυτόματο από το δίκτυο, απλά μπαίνω και αλλάζω σε Ελλάδα.

• Πρόβλημα με τις 2 sim

theopan - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Παράθεση από Funkysoul Slystone: “λοιπον επανερχομαι αφου ελυσα το προβλημα.εστηλα το τηλ. στο service και μου επανεφεραν την 9.1.1.0 εκδοση.μια βδομαδα τωρα κανενα θεμα.γενικοτερα μου ειπαν οτι η προηγουμενη και τελευταια 9.5.5.0 εχει θεματα διαφορα γενικος ” Σου πέρασαν δηλαδή παλιά έκδοση ROM ως "επισκευή" στο πρόβλημα; Μήπως σου είπαν να μην αναβαθμίσεις και ποτέ; Εντελώς μπακάλικη και ασόβαρη αντιμετώπιση... Εφόσον δεν είναι καθολικό το πρόβλημα σε μια έκδοση είναι μάλλον βέβαιο ότι έχει πρ…

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Όχι καμία σχέση με file manager. Είναι μια εφαρμογή που κάνει root και τροποποιήσεις στο σύστημα του android. Για να ρωτάς δεν το έχεις και άρα δεν φταίει αυτό. Με το factory reset θα χάσεις όλες τις ρυθμίσεις σου ή και τα αρχεία οπότε πάρε πλήρες backup.

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Κάνε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πρώτα να δεις μήπως στρώσει (μάλλον θα στρώσει) και αν δεν, τότε service. Μην το συζητάμε καν δεν είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά. Απολύτως όποιο τηλέφωνο μπορώ να σκεφτώ (και Huawei μου ήρθαν στο μυαλό τώρα και Samsung) ανάβουν οθόνη απλά με το πάτημα του fp. Υ.Γ. Μπας και έχεις Magisk manager και τρέχεις κανένα module που έχει πειράξει και τη συμπεριφορά σε αυτό το ζήτημα;

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “ Τρία gemini και ένα mido που έχω δεν ανοίγουν με το δακτυλικό μόνο, τι να σου πω; Ότι ανοίγουν; Και η συζήτηση γίνεται γιατί επιμένεις σε κάτι που έρχεται σε αντίθεση με αυτό που υποστηρίζω. Δεν μαλώνουμε, μιλάμε... ” Φυσικά και δεν μαλώνουμε. Ένα Santoni (το δικό μου), ένα Mido μιας φίλης και ένα Vince εντός φίλου που ξέρω από πρώτο χέρι ανάβουν την οθόνη κανονικότατα απλά αγγίζοντας το sensor χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί πάτημα του power button. Το παλιότερο Vern…

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Καλημερα. Αν δηλαδή απλά ακουμπήσεις το δακτυλικό, χωρίς να το πατήσεις, εσένα ανοίγει;Εμένα πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο και μετά παίρνει το δακτυλικό. Υπάρχει και ένα mod που ενεργοποιεί το δακτυλικό από deep standby αλλά θέλει root, αν θυμάμαι καλά. Τώρα αν θα το ενεργοποιήσεις με το power, volume η άλλο κουμπί είναι δικό σου θέμα. Αυτό που ζητάει ο @cristos να ενεργοποιηθεί από deep standby μόνο με δακτυλικό δεν γίνεται στην official rom. ” Μήπως μιλάμε…

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Τι λέτε ρε παιδιά; Ασφαλώς και πρέπει να ανοίγει απλά και μόνο πατώντας στο fingerprint sensor! Αλίμονο αν πατούσαμε πρώτα το power button. Κάτι δεν πάει καλά στο δικό σου αν δεν το κάνει.

• Για τις band

Μήνυμα

Αφού ξέρεις ότι είναι global την έχει οπωσδήποτε τη Β20. Τέλος πάντων με αυτή την εφαρμογή το βλέπεις details?id=com.qtrun.QuickTest&hl=el