Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 736.

• LED Notification(s) Light(s)

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από skepasti21: “Αν είναι να κάνουμε και ρουτ, άστο τι να πω.το θέμα είναι να μην πειράξουμε το λογισμικό. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει κάτι χωρίς root. Και πάλι καλά να λες που γίνεται έτσι (άλλοι μιλούσαν για αλλαγή kernel ότι χρειάζεται).Επίσημα δεν υποστηρίζεται καν από τη miui για το santoni. Από εδώ προκύπτει ότι η παραπάνω μέθοδος λειτουργεί μόνο στα Santoni με ημερομηνία παραγωγής έως τον Ιούλιο του 2017 και με οθόνη "Eb…

• LED Notification(s) Light(s)

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χθες στο Αγγλικό φόρουμ: Magisk Santoni Mod For All Miui 9 - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum Το link για το κατέβασμα του .zip είναι 1vbidyk7ovzvtbj (για να μην αναγκάζεστε να κάνετε reply). Χρειάζεται root μέσω Magisk και δουλεύει πλέον κανονικά με χρώματα το led και σε global stable που έχω και το δοκίμασα. Κάνει κι άλλα πράγματα που δεν έχω ψάξει. Προσοχή: μετά το πέρασμα του module η χώρα στο τηλέφωνο γυρίζει για κάποιο λόγο σε Ινδία. Απλά την επαναφέρετε σε Ελλάδ…

• Redmi Note 4X δεν φορτίζει

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από Efi Bartzoka: “Megastore ” mymegastore θες να πεις μάλλον. Καλά ξεμπερδέματα... Οπλίσου με υπομονή και επιμονή. Θα τις χρειαστείς.

• Redmi Note 4X δεν φορτίζει

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Με έναν φορτιστή από παμπάλαιο ZTE Blade 700mA φορτίζω τον τελευταίο καιρό αν πρόκειται να το αφήσω όλη τη νύχτα. Απλά αργεί 1-2 λεπτά να πάρει μπρος και θέλει κανένα 5ωρο-6ωρο να φορτίσει. Δεν νομίζω συνεπώς να είναι το πρόβλημα ότι ο φορτιστής είναι από άλλη μάρκα ή λιγότερα Ampere. Κάτι άλλο φταίει.

• Παράθεση από fog: “Μα στο exfat δεν ισχύει ο περιορισμός, στο fat32 ισχύει. ” Αυτό το "yet the file size limit of the standard FAT32 file system (i.e. 4 GiB) remains in those scenarios" αν δεν με προδίδουν οι γνώσεις μου στα Αγγλικά σημαίνει ότι παραμένουν ως όριο τα 4GB και στο exFAT.

• Παράθεση από fog: “exFAT can be used where the NTFS file system is not a feasible solution (due to data structure overhead), yet the file size limit of the standard FAT32 file system (i.e. 4 GiB) remains in those scenarios. ” Την είδα κι εγώ αυτή την αναφορά ψάχνοντας όμως από όσο θυμάμαι την τελευταία φορά που δοκίμασα exFAT ο περιορισμός των 4GB δεν υφίσταται παρά τον παραπάνω ισχυρισμό.

• Παράθεση από iapetos: “Ποιοι τοτε εαν οχι οι κατασκευαστες του Android , οπως εγραψα αυτα τα βλεπαμε στα WINDOWS 98 και την ασυματοτητα οταν βγηκαν τα Windows 2000 και εβαζες εναν δισκο NTFS στα Win 98 και δεν το εβλεπε ” Αναφερόμασταν στους κατασκευαστές των κινητών. "Κατασκευαστής" του android είναι η google. Οι κατασκευαστές των κινητών (Xiaomi, Huawei, Samsung κλπ.) παίρνουν λοιπόν και χρησιμοποιούν στις συσκευές τους το λειτουργικό android από τη google (εντάξει κάνουν και τις δικές τους τρ…

• Αν αναφέρεσαι στα δικά μου, έγραψα ότι οι κατασκευαστές -νομίζω- έχουν συμφέρον να καταργήσουν τη χρήση SD ώστε να πουλάνε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο με ό,τι πλεονεκτήματα ή και μειονεκτήματα (η SD μεταφέρεται και χρησιμοποιείται περιστασιακά σε σε άλλη συσκευή ο ενσωματωμένος χώρος όχι) έχει αυτό. Ανεξάρτητα από την εγγενή αδυναμία toy android χρήσης SD φορμαρισμένων σε NTFS για την οποία μάλλον δεν ευθύνονται αυτοί.

• Παράθεση από BearMan: “ Τέλος, να το πάω για έλεγχο στο κατάστημα όπου το αγόρασα; Ρωτάω να δω αν κάποιο άλλο κινητό χάνει το 35% της φόρτισής του μέσα στη νύχτα χωρίς να χρησιμοποιείται. ” Σε καμία περίπτωση δεν είναι λογικό! 35% απώλεια σε λίγες ώρες χωρίς άλλη χρήση είναι εξωπραγματικό ποσοστό. Κάτι έχεις και τρέχει συνέχεια, πιθανότατα μάλιστα κάτι που κάνει συγχρονισμό μέσω internet. Το να κλείσεις το wifi δεν αρκεί. Πρέπει και τα data και το συγχρονισμό και το gps (το καθένα από αυτά καταν…

• Παράθεση από BearMan: “Το κινητό από 100% σήμερα στις 12 το μεσημέρι, έφτασε πριν λίγο (με ελάχιστη χρήση) στο 17%. Πρώτη φορά που έγινε αυτό. Με τη χρήση που κάνω, το φόρτιζα κάθε δυο ή τρεις μέρες. Τρελό λάθος αυτό το update. Από την άλλη, εγκατάσταση XTRV είναι απαγορευτική με τόσα βήματα που έχει (και τόση προσοχή που θέλει), οπότε καθόμαστε στα αυγά μας και περιμένουμε διορθωτικό update όποτε το βγάλει η Xiaomi...Κρίμα...Πάει όλο το γόητρο με ένα update... Και μου τη βαράει που δεν μπορώ να…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από theopan: “να τους πληρώνουμε για μεγαλύτερες χωρητικότητες αποθηκευτικού ” Διαφωνώ, τουλάχιστον ως προς πολλές κινέζικες εταιρείες, με 4/64 στα 200 ευρώ δεν πληρώνεις παραπάνω μία συσκευή από όσα θα πλήρωνες για μία καλή sd card και καλής χωρητικότητας ” Αν και εγώ δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις (τουλάχιστον στα "φθηνά" τηλέφωνα γιατί στα ακριβά είναι μάλλον μεγαλύτερες οι διαφορές), αλλά σε κάθε περίπτωση ο κατασκευαστής του εκάστοτε τηλεφώνου έχει συμφέρο…

• What’s the Difference Between FAT32, exFAT, and NTFS? Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε filesystem. Εξαρχής μου φάνηκε περίεργο και αμφίβολο να μπορεί ένα android τηλέφωνο να φορμάρει σε exFAT καθώς το exFAT εκτός από μάλλον παρωχημένο είναι δημιούργημα της Microsoft για ειδικές χρήσεις. Δεν βλέπω πάντως περιορισμούς των SD. Οι SD μια χαρά φορμάρονται σε οποιοδήποτε filesystem. Των λειτουργικών (του android στην προκειμένη) είναι οι -αδικαιολόγητοι κατά τη γνώμη μου- περιορισμοί. Αν σε ενδια…

• Παράθεση από Safereader: “Kαι βέβαια όπως γράφουν...Q.1: Will it void warranty? Ans: Yes, it will. ! Επισης δε γραφει αν μπορει να γίνει un-root ωστε να ερθει στην εργοσταστιακη κατασταση με την επισημη stable ROM. Δε ξέρω αν εχει και νοημα αυτο που εγραψα, δηλαδη αν μπορει να γινει Un-Root ή χανεται μια για παντα η δυνατοτητα να ερθει στην εργοστασιακη κατάσταση. Οπως ειπα, τεινω προς αγορα SD μνημης. Παντως θα το εχω υποψι το Link μεσιέ theopan για μελλοντική χρήση ! ” Αδερφέ προχώρα στο root …

• Το πρώτο ποσοστό (0,3%) που έδωσα είναι ενδεικτικό. Το άλλο έχει προέλθει από την παράτηρηση που κάναμε. Ο μηχανισμός λειτουργίας πιθανότατα είναι αυτός που περιέγραψα και είναι εκτίμηση από τις μέτριες γνώσεις μου σε ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά ζητήματα. Το "είναι bug" (το οποίο προέκυψε κάποια στιγμή και για 3-4 εκδόσεις δεν διορθώνεται) αντιθέτως είναι εικασία.

• Παράθεση από Firem@n: “Άρα σε όσους πάει στο 100% έχουν πρόβλημα; Δεν νομίζω, απλά είτε είναι μικρό-bug της rom είτε κάτι σκάλωμα έχει φάει ο φορτιστής. Μπορείς να δοκιμάσεις @nostradam13 μέσα στο twrp να δεις τι ποσοστό δείχνει... ” Και σε εμένα πάει 100% κάποιες φορές. Αν ξεσυνδέσω-συνδέσω το φορτιστή και κάτσω να το κοιτάζω θα πάει 100%. Αν το αφήσει κι άλλο χρόνο θα πέσει τελικά στο 98 ή 97%.

• Παιδιά αυτή η συμπεριφορά έχει παρατηρηθεί και αναφερθεί στις περισσότερες xiaomi συσκευές τους τελευταίους μήνες με τις τελευταίες ROM. Και σε Santoni (το διαπίστωσα κι εγώ) και σε Mido και σε Nikel και σε Kate κ.λ.π. Δεν μπορεί να είναι bug σε όλες τις συσκευές και σε αρκετές διαφορετικές εκδόσεις ROM. Το "απόλυτο" (100%) στη φύση δεν υπάρχει. Απλά και προφανώς παλιότερα όταν αφήναμε τα τηλέφωνα για ώρες στο φορτιστή (π.χ. όλη τη νύχτα) η φόρτιση έφτανε στο 100%, το κύκλωμα φόρτισης έπαιρνε εν…

• Παράθεση από nostradam13: “ο,τι λεει ο τιτλος ...μετα το τελευταιο update φορτιζει μεχρι 97% οση ωρα και να το αφησω !ειτε με επανεκκινηση ειτε ειναι κλειστο το κινητο ,ειτε το αφησω να κλεισει και μετα παλι φορτιση calibration της μπαταριας εκανα αλλα τιποτα ...το κινητο δεν το εχω ουτε μηνα και φορτιζε κανονικα ” Φυσιολογική συμπεριφορά είναι στις τελευταίες εκδόσεις miui. Έτσι πρέπει να γίνεται. Αν δεν πειράξεις τίποτα κατά τη φόρτιση (δεν βγάλεις-βάλεις το καλώδιο π.χ.) η φόρτιση σταματάει κ…

• Παράθεση από Safereader: “ Οποτε πως στο Δια θα γινει με ασφαλεια αυτο το bloody root για να ανακτήσει κανείς τα bloody αρχεια από το bloody κινητο με αυτο το bloody προγραμμα; ! Mετά ειναι και το DiskDigger for Android! | DiskDigger το οποιο κανει απλο ψαξιμο αλλα αν θελεις και βαθυ, που ομως θελει root για το οποιο προτεινει το oneclickroot One Click Root | Safely Root Any Android Device Δε μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται ολοι αυτοι. ή οντως δεν ξέρουν τι τους γίνεται; ! ” Δεν μπορώ να κα…

• @Safereader κι εγώ το ίδιο θα σου πω. Μην ακουμπήσεις Kingoroot! Καρκίνος του android κυριολεκτικά! Θα σου το κάνει το τηλέφωνο ζωολογικό κήπο. Αν είχες επιλεγμένο να κάνει συγχρονισμό με mi cloud ή google photos το video σου πιθανότατα υπάρχει ακόμα εκεί όμως.

• Μα δεν είναι σύνηθες το πρόβλημα για να το αντιληφθείς. Πάνω από 4GB αρχείο σπάνια υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί/χρησιμοποιηθεί. Κάποια παλιότερα mkv είναι τόσο μεγάλα που στην τελική δεν είναι ανάγκη να τα έχεις αποθηκευμένα για να τα βλέπεις από το κινητό. Την ίδια ποιότητα έχουν στην ανάλυση και την οθόνη ενός κινητού και πολύ μικρότερου μεγέθους αρχεία. Εγώ το είχα αντιμετωπίσει στο παρελθόν προσπαθώντας να κρατήσω TWRP backup κατευθείαν σε SD η οποία ήταν φορμαρισμένη σε FAT32 από PC και δε…