Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 736.

• Αν φορμάρουν και βλέπουν τα xiaomi κάρτες σε exfat δεν το συζητάμε. Είναι η λύση του προβλήματος. Σε παλιότερα τηλέφωνα άλλης μάρκας όμως δεν είχα καταφέρει ποτέ να τα κάνω να δουν exfat κάρτα.

• βγάλε την SD από το τηλέφωνο, σύνδεσέ τη σε ένα card reader και δες τι filesystem αναφέρει κι αν βλέπεις το αρχείο των 6,5GB από το PC.

• Να κάνεις wipe (έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει άμεσα) και να το ξεχάσεις.

• Ανά αρχείο είναι ο περιορισμός των 4GB του FAT32 και όχι ανά φάκελο. Το ότι δεν βλέπεις πρόβλημα σε αυτό που κάνεις εσύ δεν σημαίνει τίποτα συνεπώς. Ένα αρχείο (π.χ. video mkv μεγέθους 4,5GB) δεν είναι δυνατό να γραφτεί σε αποθηκευτικό μέσο φορμαρισμένο με FAT.

• Δεν θα αλλάξει κάτι και από το κινητό να τη φορμάρει. FAT32 την κάνει. Το android βλέπει μόνο FAT32 κάρτες (ή και exFAT σε κάποια τηλέφωνα όχι όμως στο RN4) και ο περιορισμός των 4GB ανά αρχείο δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Μόνο με root και κάποιο εξωτερικό application ίσως.

• Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Ακουστικά και εφέ ήχου

• Ρε παιδιά σαν πολλά δεν είναι 20 και 25€ για ακουστικά με καλώδιο; Κάτι xiaomi pistons youth έχω που τα είχα πάρει κανένα 5ευρο και είναι ωραιότατα.

• Xiaomi Redmi Note 4x Mido Bricked

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Xiaomi Mi4 turn on but blank screen - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Διάβασε αυτό το thread. Ειδικά στο #55 ένας λέει ότι του είχε φράξει τον proximity sensor ένα κομματάκι από το screen guard. Αφού δοκιμάσεις βέβαια να φλασάρεις μια fastboot rom πρώτα.

• Παράθεση από marikbane: “Είναι φυσιολογικό? Έχει σχέση που έχω ξεκλειδώσει 5 κινητά με το MiAccount μου? ” Ναι. Αναμονή έχει μόνο την πρώτη φορά που ξεκλειδώνεις τηλέφωνο με κάποιο λογαριασμό. Μετά απλά ο μόνος περιορισμός είναι ότι μπορείς να ξεκλειδώνεις ένα τηλέφωνο ανά 30 μέρες.

• Xiaomi Redmi Note 4x Mido Bricked

Μήνυμα

Παράθεση από galimana: “Άρα μάλλον έπεσα σε προβληματική οθόνη! ” Η οποία οθόνη δουλεύει κανονικά μέχρι το Mi logo αλλά νεκρώνει μετά; Δεν νομίζω. Σε κάποια άλλα τηλέφωνα νεώτερες παρτίδες οθονών παρουσίαζαν τέτοια προβλήματα λόγω του ότι δεν τους έκανε ο driver του συστήματος και χρειαζόταν μια διαδικασία με φλασαρίσματα τα οποία τους έδινε τελικά τον κατάλληλο driver ώστε να ανάψουν και να λειτουργήσουν κανονικά. Ψάξε στο xda για τέτοιο πρόβλημα σε Vernee Thor προ ή μετά τον 10/2016. Κάτι παρό…

• Παράθεση από van-panos: “εμενα παντως το ηχειο στην συνομιλια δεν ακουγεται σχεδον καθολου,με ακουνε στο βαθος,και σε ανοιχτη ακροαση μια απο τα ιδια.Κατα τα αλλα μπαταρια τερας.. ” Το να μη με ακούνε πάντως σε τόσο δραματικό βαθμό που το παρουσιάζετε για μένα αποτελεί λόγο να αλλάξω συσκευή αυθημερόν.

• Παράθεση από kosmasdel: “Πραγματι εμφανίστηκε η επιλογη αλλα δεν κανει με τίποτα εντοπισμο. Αλλαξα και την γλωσσα στα Αγγλικα αλλα τιποτα. Πολυ κουραστικά αυτα τα ηλιθια bugs.... ” Δε νομίζω ότι είναι bugs όλα αυτά. Ξεκίνησαν μετά την ανοησία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποφάσισε ότι όταν φακελώνει αυτή (και η google) είναι καλά, αλλά με τους άλλους "τίθενται θέματα ασφαλείας". Στο ίδιο πλαίσιο με την απαγόρευση του κατεβάσματος themes και την κατάργηση των mi messages εντάσσεται κι αυτό.

• Παράθεση από Fotis Bougadakis: “ 2) φορτισα την μπαταρια με το κινητο κλειστο Εχει σχεση με κατι απο τα παραπανω ή αποφάσισε το κινητο να "επαναστατήσει" ευχαριστα ??? ” Αυτό. Το έχω παρατηρήσει κι εγώ και όχι μόνο στο xiaomi. Δεν έχει καμία σχέση η φόρτιση με ανοιχτό σε σχέση με κλειστό το τηλέφωνο. Λες και είναι "εικονικό" το 100% που προκύπτει από φόρτιση με ανοιχτή τη συσκευή. Παράδοξο αλλά διαπιστωμένο. Επίσης γίνεται καλύτερη φόρτιση με αργούς φορτιστές (έχω δοκιμάσει έναν 0,7Α από ένα παμ…

• Redmi Note 3 έχει βέβαια ο φίλος με βάση το screenshot και όχι Mido...

• Προβλημα με το gps

Μήνυμα

Παράθεση από manthes: “Magisk εχω γιατι χωρις αυτο δεν παμε πουθενα. Ειδα πως με αυτον τον τροπο μπορουν να γινονται κανονικα οι αναβαθμισεις εχοντας συγχρονως και twrp (ολα αυτα με δεδομενο πως δεν θελω να περασω custom rom καθως και εχει πολυ καλη διαχειριση μπαταριας η στοκ ρομ, δεν εχει προβληματα εκτος απο αυτο που ανεφερα και εχει παρα πολλες ρυθμισεις σε θεματα αδειων που οσα χρονια ημουν με custom δεν τις εβρισκα ετσι μαζεμενες). Εκτος και αν με το twrp που αναφερεις μπορω να εχω και τις…

• Προβλημα με το gps

Μήνυμα

Παράθεση από manthes: “Οχι δεν ειδα κατι τετοιο. Ελπιζω ο επομενος που θα την πατησει να μπορεσει να με καθοδηγησει . Επισης μια αλλη ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα αλλα ποιο ειναι το καλυτερο recovery ωστε να κανω backup; Η διαδικασια που ακολουθησα ηταν επειδη θελω να παραμεινω με την στοκ ρομ και twrp να μπαινω στο recovery μεσω fastboot χωρις να το εχω κανει εγκατασταση. Ομως κατα την προσπαθεια για επαναφορα του backup μου εβγαλε ενα μηνυμα λαθους (κατι με το system). Επρεπε να το επανα…

• Παράθεση από aeriko7475: “Γνωρίζει καποιος να μου πει που βρισκουμε την ενεργοποιηση του "Mi Message" γιατι δεν το βρισκω στις ρυθμισεις των μηνυματων? (Φοράων την τελευταια αρωμα 8.4.19) ” Το έκοψαν το Mi Message μαζί με τα θέματα λόγω απαίτησης της Ε.Ε. για "λόγους ασφαλείας". Με αυτές τις τρίχες ασχολείται η Ε.Ε. βλέπεις (και τις πλαστικές σακούλες και καλαμάκια βεβαίως). Μπορείς να αλλάξεις region σε κάποια χώρα εκτός Ε.Ε. όπως σου προτάθηκε αλλά δεν βλέπω κανένα νόημα σε κάτι τέτοιο καθώς θ…

• Mi pc suite

Μήνυμα

Ούτε σε Santoni λειτουργεί αυτή η επιλογή των dev options. Παραμένει σε "φόρτιση μόνο". Απορώ γιατί τη δίνουν. Ίσως μου δούλεψε για λίγο μόνο σε κάποιες παλιές εκδόσεις Miui.

• Παράθεση από kosno7: “ οταν ενεργοποιησα το μεγαφωνο ομως επιασε πολυ πιο καθαρα τη φωνη μου. ” Όταν ενεργοποιείς ανοιχτή ακρόαση κλείνει το κάτω και ενεργοποιείται το πάνω δευτερεύον μικρόφωνο (έχει 2 το τηλέφωνο). Προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα το κύριο (κάτω) μικρόφωνο της συσκευής σου. Εϊτε hardware είτε software.

• Redmi 5 plus Global Rom

theopan - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Παράθεση από dmarccos: “ 2. Δε φορτίζει μεχρι το 100% η μπαταρία! Φτανει μέχρι το 96 και σταματάει. Κλειστό το κινητο φτανει μεχρι 98. Σε τwrp με συνέχεια ανοιχτή οθόνη πάει 100! Εχω δοκιμάσει 3 φορτιστές και 3 καλώδια και 1 με ταχεία φόρτιση quick charge ” Αυτή τη γκρίνια τη διαβάζω και στο myphone για όλες τις συσκευές εδώ και κάτι μήνες. Δεν είναι bug αυτό προφανώς. Feature είναι των τελευταίων εκδόσεων miui. Κόβει τη φόρτιση λίγο πριν το 100% για να μη "σκάσει" η μπαταρία. Και δεν είναι bug …