Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 736.
-
Redmi 4X new
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Χρήστο είπα για το mido λόγου ότι έχει μικρότερη οθόνη από το Redmi 5 plus που έχει 5,99. Στάλθηκε από το Redmi n3pro ” Κι όμως το 5 Plus παρά τη μισή ίντσα μεγαλύτερη οθόνη κάθεται στο χέρι καλύτερα από το Note 4. Κι έχω χέρι κουπί. Παράθεση από Ronnie10: “αλλιως ποιο αλλo εχετε να προτεινετε καλης ποιοτητας για to redmi 4x και κατα προτιμηση να το βρω απο εδω ελλαδα στο ιντερνετ. Ευχαριστω εκ των προταιρων ” Αυτό προτείνω: prostasia-othonis-kinitwn.html?from=catspan&keyp…
-
Παράθεση από aeriko7475: “Το κάνω αυτό που λες, όντως με ρωτάει (αν και αυτό το έχω προεπιλογή από την αρχή) αλλά την επόμενη φορά με ξαναρωταει και δεν τηλεφωνεί αυτόματα με την κάρτα sim που θέλω. Edit: Δηλαδή αυτό που εννοώ είναι ότι έχω 2 ομάδες (φίλοι & οικογένεια). Στον τηλεφωνικό κατάλογο όσους έχω στην ομάδα "φίλοι" όταν επιλέγω το άτομο για να το καλέσω να καλεί κατευθείαν από την sim1 και όταν επιλέγω άτομο από την ομάδα "οικογένεια" να καλεί κατεθείαν από την sim2. Απλά το ρωτάω αν γί…
-
Παράθεση από antonisch: “καλησπερα σε ολους πριν λιγες μερες αγορασα το RN4 64GB και σκοπος μου ειναι να του περασω την εφαρμογη google camera,οποτε μπηκα στην πρωτη διαδικασια unlock bootloader και root. εως τωρα εχω κανει: 1- εχω περασει αυτην την ρομ MIUI 9 Global Beta ROM 8.4.26: Full Changelog & Download Links - MIUI General - Mi Community - Xiaomi (για να μπορεσω να κανω unlock) 2- περιμενω της 72ωρες για να με αφησει να ξεκλειδωσω (θελω ακομα 12 ωρες) ” Δεν χρειαζόταν ούτε καν το βήμα 1 γ…
-
ρυθμιση κωδικου
ΜήνυμαΠαράθεση από leonidas44: “το προβλημα λυθηκε να σβυστει το θεμα ” Αν σβηνόταν κάθε θέμα όταν ο καθένας που το έθετε έλυνε το πρόβλημά του δεν θα υπήρχε φόρουμ...
-
Πρόβλημα φόρτισης 4χ
ΜήνυμαΈχεις γράψει σε λάθος τομέα πάντως. Αγορά απο Κωτσόβολο σημαίνει οπωσδήποτε Mido και όχι Nikel.
-
Μαύρη οθόνη
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Μην ασχολείσαι με το mipcsuite δεν είναι συμβατό πλέον ” Ενημερωτικά και επειδή το πέτυχα προχθές λειτουργεί και πάλι στην τελευταία έκδοση το mipcsuite: [MIUI DEVICE TEAM] Good News! Mi PC Suite 3.0 Beta Released! ENGLISH Translated! - Mi MIX - Xiaomi MIUI Official Forum Είναι λίγο μπελαλίδικη η εγκατάσταση της Αγγλικής μετάφρασης πάντως το δοκίμασα και δουλεύει. Και έχει και λειτουργία για flash η οποία δεν ξέρω μήπως φανεί χρήσιμη σε όσους έχουν απείραχτo stock recovery…
-
Παράθεση από Fotis Bougadakis: “παντως με ένα πρόγραμμα που δοκίμασα και καταγράφει ανα όσα λεπτα θες την κατανάλωση της μπαταρίας, (ποσοστό και πότε-ποσο μειώθηκε) σε 7 ώρες έμεινε κολλημένο στο 65% όλο το βραδυ. ” Με κλειστά data, wifi, gps, συγχρονισμό και καλό σήμα κινητής ή σε flight mode ναι είναι δυνατόν. Τότε προσομοιάζει άλλωστε με την κατανάλωση μιας -σβηστής- φωτογραφικής μηχανής. Με οτιδήποτε από τα παραπάνω ανοιχτό όμως είναι αδύνατο να μην πέσει η μπαταρία καθόλου σε τόσες πολές ώρ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “ @theopan διατηρώ μεγάλη επιφύλαξη για αυτό που λέει ο τύπος. Φοβάμαι για force closes μετά το Flash. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις! ” Γράφει αυτό: "Note: Save User data with work for Upgrading ROMs without any issue. If you will downgrade using Save User data, You will face Force Close on Apps.". Backup με TWRP υποθέτω θα με επαναφέρει στην προτέρα κατάσταση αν κάτι στραβώσει έτσι; Όλα τα partitions τα κάνω restore σε τέτοια περίπτωση ή μ…
-
Παράθεση από Nikolakis26: “Πάω να τσεκάρω bootloader και μετά δοκιμάζω νεότερη εκδοσή,η αλήθεια ειναι πως ειναι του 2015 αυτή που έχω. ” Του 2015 η έκδοση δουλεύει. Κι εγώ μια της 1/4/2016 έχω οι νεώτερες δεν συνδέονται. Εφόσον σου έβγαλε επιτυχία μάλιστα δε νομίζω να φταίει αυτό. Πόση ώρα το άφησες να πηγαινοέρχονται οι τελείες πριν πατήσεις power off; Γιατί μου έχει τύχει να χρειαστουν και 15-20 λεπτά μέχρι να μπουτάρει από εκεί. Υποψιάζομαι ότι βιάστηκες.
-
Παράθεση από phonekiller: “Παράθεση από kmeles: “Στειλε λίγο τα link από τα κινητά που θέλεις να αγοράσεις,μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει την επιλογή του belgium post. ” Xiaomi Redmi 5 4G Phablet 2GB RAM Global Version -$142.84 Online Shopping| GearBest.com ” Δώσε 17€ ακόμα και πάρτο από εδώ να ξεμπερδεύεις και να έχεις και μια στοιχειώδη εγγύηση... Δεν αξίζει την αναμονή, το άγχος και την ταλαιπωρία.
-
Παράθεση από gppapado: “Καλημέρα και πάλι. Αντικατεστησα την πλακέτα φόρτισης που περιλαμβάνει το μικρόφωνο και συνεχίζει να μη λειτουργεί όταν βρισκεται σε κλήση. Αν δεν είναι θέμα hardware τότε τι είναι; ” Θέμα hardware είναι απλά στάθηκες άτυχος και δεν είναι η πλακέτα φόρτισης όπως ήλπίζες αλλά πιθανότατα το motherboard.
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΠαράθεση από vasileiosm: “1) γιατί by default μου βγάζει την ανάλυση στα 1080/50hz και όχι 60? Η τηλεόραση είναι LG LM660s του 2012 (full HD) ” Επειδή έπεσα σχετικά πρόσφατα σε μια πηγή σχετικά με αυτό: γιατί έτσι πρέπει. Τα Hz στο video που βλέπουμε πρέπει να ακολουθούν τη συχνότητα του δικτύου ηλεκτροδότησης της χώρας στην οποία το βλέπουμε. Στην Ελλάδα -και σε όλη την Ευρώπη γενικότερα από όσο ξέρω- το δίκτυο παρέχει 50Hz και όχι 60 όπως στις ΗΠΑ. Αλλιώς υπάρχουν προβλήματα όπως flickering.
-
Ναι τελικά αυτό έκανα με το uninstall/delete driver. Τώρα δουλεύει αν και εμένα μου γράφει "SAMSUNG" πάνω στη συσκευή όπως βλέπεις κι όχι "Android Phone" όπως ο οδηγός σου. adb.jpg Το θέμα είναι ότι μέχρι πριν να δοκιμάσω αν το βλέπω από twrp το έβλεπα πάντα κανονικά όποτε του έκανα σύνδεση ενώ ήταν μπουταρισμένο σε miui, δούλευε το Miflash χωρίς πρόβλημα κλπ. Και γιατί έχασε τους drivers αφού τον οδηγό που μου παραθέτεις τον έχω ακολουθήσει κατά γράμμα από τη μέρα που το πήρα. Απλά έχω συνδέσει…
-
Έχω βάλει το 3.1.1-0 του @geoanto555 αλλά όσες φορές κι αν δοκίμασα, συνδέοντας το santoni στο PC δεν μπορώ να το δω από εκεί σαν αποθηκευτικό χώρο για να μεταφέρω αρχεία. Κάτω δεξιά στο systray των Windows βλέπω σαν συσκευή "Redmi 4X" για να την κάνω eject όμως σαν δίσκος δεν φαίνεται στο windows explorer. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Υ.Γ. Με official global stable 9.5.4.0 είναι το κινητό.
-
Παράθεση από phonekiller: “Θέλω να φέρω 2 κινητά από Gearbest που κάνουν το ένα 99 Ευρώ. Τι λέτε να τα φέρω χωριστά το καθένα χωρίς priority line ή και τα 2 μαζί με priority line ή ξεχωριστά το καθένα με Priority line? Γενικά τι προτείνετε? Ευχαριστώ. ” Priority line οπωσδήποτε. Και τα 2 στην ίδια παραγγελία. Ξεχωριστά πακέτα με priority line θα σου βγει ο κούκος αηδόνι μάλλον με βάση όσα ήξερα παλιότερα τουλάχιστον κι αν δεν άλλαξε κάτι. Θα σου συνιστούσα όμως κάποιο άλλο μαγαζί όπως το banggoo…
-
Δεν είναι τόσο θέμα εμπειρίας όσο λογικής. Αν κρίνω από τη μηχανή που κρατάς στο avatar σου είσαι φωτογράφος. Σε μια φωτογραφική μηχανή όταν είναι κλειστή η οθόνη της και δεν τραβάς και φωτογραφίες η μπαταρία αναμενόμενο είναι να μείνει στο 100% μπορεί ακόμα και 6 μήνες. Στο κινητό όμως δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα εφόσον είναι αναμμένο αν και σε stand by με την οθόνη σβηστή. Καταναλώνει και μάλιστα αρκετά το λειτουργικό του. Φταίει το ότι έχεις νοοτροπία φωτογράφου μάλλον για τον προβλημα…
-
Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Για το 1 σε κατάλαβα απόλυτα. θα το κοιτάξω τι ρουφαει το google playΟσο για το 2 , το είπα και γω πως δεν το θεωρω drain αλλά το θεωρω και παραλογο χωρίς να αλλάξω απολύτως τίποτα (εβαλα νεα ρομ , φορτισα, και το πρωι -2%) να μου δειξει αυτη τη διαφορα. σε 7 ωρες δεν επεφτε καθόλου ” Μα είναι δυνατόν σε 7 ώρες να μην πέσει καθόλου (και ταυτόχρονα να είναι ακριβής η ένδειξη); Ακόμα και ...700 ώρες stand by αυτονομία να είχε το κινητό, στις 7 ώρες αυτονόητο είναι ό…