Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 736.

• Παράθεση από mido64: “ ή υπάρχει κάποια άλλη για την τελευταία έκδοση MIUI? ” Εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις το SuperSU και να βάλεις Magisk πάντως. Περνάει και safetynet με αυτό το κινητό και μπορείς να το κάνεις και αόρατο το root σε όσες εφαρμογές θέλεις (π.χ. τη Winbank η οποία "ζορίζεται" με root). Ξέρω ότι έχει ειπωθεί να αποφεύγεται προς το παρόν γιατί κάποιοι εντόπισαν προβλήματα εγώ πάντως με την τελευταία έκδοση 16.0 που έβαλα σε santoni με miui 9.5.4.0 το βρήκα άψογο.

• Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι πολύ σοβαρότερη διαδικασία από "επανεκκίνηση". Τι από τα 2 έκανες;

• REDMI 4X offisial stable update(Global)

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Παράθεση από theopan: “Οι αντιπαραθέσεις δεν είναι κακό πράγμα κατά την προσωπική μου άποψη, αν και όταν κάποιος δεν τις επιθυμεί δεν τις ξεκινάει. ” Καρντάση ο @Christos Thimis είναι χρονιά developer και προγραμματιστης με μεγάλη παρουσία σε πολλά forum του εξωτερικού, καλό είναι να τον ακούς σε κάποια πράγματα. ” Το δέχομαι, δεν το ήξερα και ούτε διαφωνώ ότι μπορεί να είναι χρόνια developer και προγραμματιστής. Δεν αλλάζει όμως αυτό την πραγματικότητα ότι η εκκαθάριση το…

Μήνυμα

Μα με το να επαναφέρεις nandroid backup αναιρείς πλήρως το όποιο όφελος του "clean flash". Παύει να είναι clean flash και γίνεται "dirty flash". Το δε titanium backup είναι χρήσιμο αλλά και πάλι προϋποθέτει root (πράγμα που δεν έχουν όλοι), παραμένει χρονοβόρο και έχει τον κίνδυνο να χαθεί στην επαναφορά (από αβλεψεία) κάτι που ήταν απαραίτητο να υπάρχει Οι αντιπαραθέσεις δεν είναι κακό πράγμα κατά την προσωπική μου άποψη, αν και όταν κάποιος δεν τις επιθυμεί δεν τις ξεκινάει.

Μήνυμα

Παράθεση από Christos Thimis: “Εγω το αντιμετωπισα γιά αυτο αλλωστε το εγραψα,πολλοι δε devs το συνιστουν,αυτο ομως που προσπαθω και ειναι αδυνατον να καταλαβω πως και γιατι το clean flash που θα προηγηθει προφανως θα εμποδισει τη χρηση του τηλ/νου στην καθημερινοτητα. Ας μου το εξηγησει καποιος. ” Πολύ εύκολα κατανοητό είναι: γιατί εγώ π.χ. έτσι και κάνω factory reset θέλω 1 εβδομάδα να ξαναστήσω το τηλέφωνο όπως ήταν. Μιλάμε για official updates αν κατάλαβα καλά. Ποιοί devs συνιστούν clean fla…

• Επαλήθευση id στο mi account

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Και σε εμένα το ίδιο γίνεται ρε παιδιά. Δεν παίζει ρόλο αν είναι συνδεδεμένο με wifi ή cell data. Κινέζικα βγάζει πάντα. Τι εξυπηρετεί αυτή η επαλήθευση; Τώρα την πρόσεξα μετά από τόσον καιρό.

Μήνυμα

Το "clean flash" είναι μια πολυτέλεια εντελώς εκτός συζήτησης για όσους χρησιμοποιούμε τη συσκευή για την καθημερινή μας εξυπηρέτηση. Ποτέ δεν αντιμετώπισα εγώ προσωπικά άλλωστε κάποιο πρόβλημα με το "dirty" flash σε διάφορες συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου. Υ.Γ. Α και μια άλλη αλλαγή που θυμήθηκα μόλις τώρα, είχε το "θράσος" η τελευταία αναβάθμιση να μου εγκαταστήσει και το app του Facebook! Περιττό να πω ότι ξηλώθηκε στιγμιαία.

• Παράθεση από alexS: “Ειναι απαραιτητο να περασω καποια ROM? Μπορω απλα να το ξεκλειδωσω και να το αφησω ετσι εαν θελω stock pure android? ” Για την ακρίβεια δεν έχεις "stock pure android" αυτή τη στιγμή. "Xiaomi stock ROM" έχεις (Miui) το οποίο απέχει πάρα πολύ.

• Παράθεση από saxo1810: “ 1 Συνιστάται πρώτα να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . 2 Μετά την επαναφορά μην ρυθμίσετε προσωπικές ρυθμίσεις, αφαιρέστε την κάρτα SIM και συνδεθείτε στο διαθέσιμο δίκτυο WiFi. ” Δεν χρειάζεται κανένα από τα 2 βήματα. Μη βάζουμε τον κόσμο σε μπελάδες χωρίς λόγο.

Μήνυμα

Άλλαξε ο ήχος κλειδώματος/ξεκλειδώματος οθόνης και τα notifications έγιναν πιο μαζεμένα και κομψά. Επίσης φαίνεται να αφήνει σημαντικά περισσότερη διαθέσιμη RAM. Μετά από καθαρισμό φτάνει και πάλι τα 1,4-1,5GB εκεί που μέχρι χθες με τις ίδιες προφανώς εφαρμογές είχα από 700ΜΒ-1GB με τη NAMMIEK 9.2.5.0. Τώρα αυτό δεν έχω καταλήξει αν είναι καλό ή κακό. Αν αποτελεί δηλαδή χειρότερη ή καλύτερη διαχείριση της RAM. Υ.Γ. Α και φυσικά η αναμενόμενη εξαφάνιση της εφαρμογής "Θέματα".

Μήνυμα

Την πήρα χθες. Καλή φαίνεται. Καλύτερη από την 9.2.5.0 και σε μπαταρία και σε ταχύτητα. Είχα προλάβει και έβαλα TWRP (της κοινότητας) και Magisk τα οποία το update μου τα διέγραψε. Περιέργως με τη 2η προσπάθεια αναβάθμισης. Η 1η προσπάθεια με το incremental των 558ΜΒ στο reboot με έβγαλε στο TWRP και δεν έκανε τίποτα. Έκανα reboot από εκεί επανήλθα και είχα ακόμα την παλιά έκδοση. Ξαναχτύπησε διαθέσιμη ενημέρωση με 1,3GB αυτή τη φορά, την κατέβασα και στο reboot με έβγαλε στο TWRP όπου και εγκατ…

• Πρόβλημα με φωτογραφίες

Μήνυμα

Η απορία σου θα είχε λυθεί αν ανέβαζες ένα screenshot. Ή έστω έγραφες -με ακρίβεια- την έκδοση που έχεις.

Μήνυμα

Παράθεση από JohnHD: “Παιδια επειδή είναι 5 οι αριθμοί τις ROM δεν είναι η κλασσική ψευτογκλομπαλ που έχει ένα σωρό bugs και πρέπει να περαστεί με Xiaomi tool στο κινητό για να λειτουργήσει; Η κάνω λάθος; ” Σωστά. "Ψευτογκλόμπαλ" είναι αν έχει 5 αριθμούς διαχωρισμένους με τελείες.

• Πρόβλημα με μπαταρία

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από matzanas: “Υπαρχει κάποιος τρόπος ώστε να φτιάξει;; ” Το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα και να θέλει αλλαγή η μπαταρία σου. Τόσο δραματικό πρόβλημα όπως το παρουσιάζεις (και να μην τερματίζει στη φόρτιση και η μπαταρία) συνήθως είναι θέμα hardware (μπαταρίας). Παρ' όλα αυτά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ξεκλείδωμα και αλλαγή ROM.

• Παράθεση από dimiteli: “40αρι ” Δεν είναι εξωφρενική η τιμή. Τα μισά είναι φόροι πλέον. Και 10 ακόμα και 5 ευρώ να κοστίζει η πλακέτα (που πρέπει να την έχει και στοκ το μαγαζί) δεν γίνεται να απασχολεί τεχνικό για μονοψήφια νούμερα. Η καλύτερη λύση είναι να την παραγγείλεις και να την περάσεις μόνος σου.

• Παράθεση από fuorigioco1981: “μου λέει ότι σε ποιο παλιά έκδοση από αυτήν που έχω δεν γίνεται να πάω γμτ! παρότι είναι dev και οι 2 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Σου το λέει ο updater εννοείς; Αν ναι δοκίμασε να κάνεις rename το zip της παλιότερης έκδοσης που θέλεις να περάσεις (κάντο update.zip π.χ). Πριν λίγες μέρες διάβασα κάπου ότι γίνεται downgrade κανονικά από τον updater χωρίς fr αν δεν απέχει πολύ η εγκατεστημένη από την επιθυμητή έκδοση και εφόσον φυσικά είναι ομοειδείς.

• Παράθεση από Fotis Bougadakis: “ Για οτι αναβαθμιση κανουμε καλο ειναι να κανουμε hard reset? Εχει διαφορα? ” 'Όχι βέβαια! Ειδικά για αναβαθμίσεις από τον updater και μεταξύ ομοειδών τύπων ROM (stable-->stable ή dev-->dev) δεν κάνουμε. Αν χρειάζεται το κάνει από μόνη της η συσκευή.

• Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Παιδια εχω την 8.5.4stable, πως γινεται να βγαζει την 9.2.1 αναβαθμιση και σε ενα φιλο απο την ιδια εκδοση την 9.5.4? ” Μάλλον έχει σχέση με το πως έχει φτάσει ο φίλος σου και πως εσύ στην 8.5.4.0. Αν π.χ. κάποιος από τους δυό σας πήγε σταδιακά μέσω updater από παλιότερη έκδοση και ο άλλος κατευθείαν περνώντας fastboot (ή και ολόκληρη recovery από τον updater).

Μήνυμα

Παράθεση από Vass: “Δεν ήρθε καμία ειδοποιήσαρα απλά πήγα εκεί και έκανα τα μαγικά μου (πάτησα δηλαδή έλεγχος για ενημερώσεις : p ) ” Και σε πήγε σε ποιά έκδοση τώρα; Από την 8.2.12.0 (που είναι του περασμένου Αυγούστου αν θυμάμαι καλά) μέχρι την τρέχουσα (9.2.5.0) μεσολάβησαν 5-7 εκδόσεις ακόμα. Αν δεν σε πήγε κατευθείαν στην τελευταία που σου γράφω πάτα "έλεγχο" ξανά και ξανά...