Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 736.

• Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Για να βγει sot 8 και 10 ωρες που αναφερουν παρα πολλοι πρεπει να μην υπαρχουν καθολου εγκατεστημένες εφαρμογες???? ” Για να βγάλεις μεγάλο sot πρέπει να είσαι με το κινητό στο χέρι συνεχώς και με ανοιχτή την οθόνη. Καταγραφή είναι και όχι πρόβλεψη. π.χ. φορτίζεις στο 100% τώρα και ξεκινάς να έχεις την οθόνη αναμμένη και να "σκαλίζεις" ασταμάτητα για 8 ώρες. Μετά τις 8 ώρες το τηλέφωνο θα έχει γράψει 8 ώρες sot μεν θα μείνει από μπαταρία δε. Σε αυτή την περίπτωση …

• Παράθεση από theopan: “Παιδιά δοκιμάζω σε ένα mido τη διαδικασία, άλλαξα το build.prop, έδωσα τα σωστά permissions αλλά το camera compatibility συνεχίζει να μου βγάζει κόκκινες όλες τις λειτουργίες. Τι μπορεί να φταίει; ” Θα με ενδιέφερε μια εικασία έστω για το τι μπορεί να φταίει για αυτό το πρόβλημα γιατί τελικά φαίνεται να μην έγινε τίποτα και η UriKill_MGC_5.1.018_FinalMOD_All_Inc.apk που εγκατέστησα κάνει και force close. Mάλλον όταν είναι ενεργοποιημένο το HDR+ RAW+JPG αλλά και γενικά δεν …

• Παιδιά δοκιμάζω σε ένα mido τη διαδικασία, άλλαξα το build.prop, έδωσα τα σωστά permissions αλλά το camera compatibility συνεχίζει να μου βγάζει κόκκινες όλες τις λειτουργίες. Τι μπορεί να φταίει;

• Παράθεση από aeriko7475: “(προϋπόθεση να έχει τέτοια υποδοχή το ραδιοφωνο του αυτοκινήτου σου). ” Αν ίσχυε αυτή η προϋπόθεση προφανώς δεν έχει νόημα και δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Αυτά τα fm transmitters όμως τα θέλουμε όσοι δεν έχουμε πηγή με aux και για κάποιους λόγους δεν μπορούμε να βάλουμε.

• Παράθεση από tyros1: “Γειά χαρά παιδιά Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να παίξω τραγούδια απο το κινητό μου κατευθείαν στο αμάξι μου χωρίς καλώδια αλλά μέσω ραδιοφωνικών συχνωτήτων και να ακούω φυσικά απο τα ηχεια του αμαξιού. ” Θεωρητικά μπορείς με κάτι τέτοιο: FM-Transmitters.html?from=catspan&keyphrase=roidmi Στην πράξη και αν κυρίως κυκλοφορείς σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αττική θα σου έλεγα να το ξεχάσεις. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί ελεύθερη συχνότητα στα FM για να δουλέψουν αυτά τα μαρ…

• Redmi 5 plus Global Rom

theopan - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Τα δοκίμασα παιδιά όλα. Και το Solo και το Turbo. Και με διάφορες χώρες. Δεν γίνεται τίποτα. 86006 σταθερά. Το πήρε κι έφυγε τώρα και δεν το έβαλα ούτε καν σε fastboot να τσεκάρω έτσι για το τυπικό κλειδώματα κλπ. γιατί άλλαξε κάρτα και δεν θυμόταν το ΡΙΝ για να το ξανανοίξει έτσι και το έσβηνα. Άλλη μέρα ίσως ξανασχοληθώ.

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “@theopan μπορεί να δει τον κωδικό στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Αν γράφει MEG7 τότε είναι το Global Edition. ” MEG7 είναι τελικά τώρα το έχω μπροστά μου. Ευχαριστώ. Αλλά βγάζει error 86006 και το Plexvpn δεν μπορεί να δώσει Κινέζικη ΙΡ στη free έκδοση. Global 9.5.3.0 έχει λέω να το αφήσω όπως είναι.

• Παράθεση από Vasilis Kissas: “Αντικείμενο που κοστίζει 38€ απαλλάσσεται από εσωτερικούς δασμούς (15€) ή όχι; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα 22€ είναι το όριο για εμπορικές συναλλαγές και τα 45€ για τις υπόλοιπες. Αν το αξίας 38€ πακέτο σου το στέλνει κατάστημα δεν απαλλάσεται. Αν σου το στέλνει ο θείος από την Αμερική (...ή την Κίνα) τότε απαλάσσεται. Πιο απλά δεν γίνεται να διατυπωθεί...

• Update V9.5.3.0 Vince

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Πρέπει να συμμορφωθεί με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ” Τα έχει λύσει τα πρόβληματά της η Ευρωπαϊκή Ένωση και ασχολείται με το αν "πρέπει" να μπορούμε να κατεβάζουμε θέματα στο κινητό μας. Γελοίοι... Παράθεση από MIUI_ART: “Βάλε region Τουρκία που έχουμε ίδια ώρα ή Τσεχία ” Αφού και η Τσεχία στην Ε.Ε. είναι. Δουλεύει με τέτοια ρύθμιση;

• Ραγδαία είναι η εξάπλωση χρήσης της Β20 σε όλους τους παρόχους πλέον. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει η συνδεσιμότητα σε 4G (γιατί μπορεί και να μην τον νοιάζει) επιβάλλεται να έχει συσκευή που υποστηρίζει Β20.

• Παράθεση από arisgkogkas: “Μαγκες μια ερώτηση. Ενδιαφερομαι για αντικατάσταση οθόνης ενός xiaomi redmi note 3 για φίλο. Ξέρουμε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να αλλάζει οθόνες εννοείται επί πληρωμή και να είναι αξιόπιστο? Ευχαριστώ προκαταβολικά και sorry για το offtopic! ” Το ερώτημά σου πρέπει να πας στο ανάλογο section του Note 3 να το θέσεις. Και δεν είναι παρατήρηση αυτό όσο συμβουλή γιατί εκεί ασχολούνται με τη συγκεκριμένη συσκευή και ίσως να ξέρουν. Γενικά το πρόβλημα δεν είναι να βρει…

• Παράθεση από Paris 2018: “:lol: Εντάξει παιδιά με πείσατε αν και θεωρώ πως θα ήταν σωστό να είχαμε τις επαφές και στο μέηλ και στη συσκευή. Μικρό το κακό να'χαμε να λέγαμε. Τώρα σε σχέση με την οθόνη εκτός από την κιτρινίλα έχει και άλλα θέματα αυτή tianma? ” Αδερφέ είσαι "φρέσκος" στο Android μάλλον. Δεν είναι δύσκολα προβλήματα αυτά που σε απασχολούν. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπες στις επαφές, κράτα πατημένο το κάτω αριστερό πλήκτρο με το "Ξ" και θα δεις ότι και backup (εξαγωγή) μπορείς να πά…

• Τι ειναι το Santoni?

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από Od1sseas: “Το Santoni ειναι για την Snapdragon εκδοση του κινητου, η και για τις δυο? Επεισης αυτο το TWRP ειναι σωστο για την Sanpdragon? Download TWRP for santoni ” 5ιντσο redmi 4X (santoni) υπάρχει μόνο με snapdragon. Δεν βγαίνει έκδοση με MTK όπως συμβαίνει με το Note.

• Δεν είπα ότι είναι κακή η διαφωνία. Απλά την επεσήμενα. Θα εξαφανιστούν οι επαφές. Τουλάχιστον παλιότερα που το είχα δοκιμάσει αυτό συνέβη.

• Αυτό πάρε: prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=ancus redmi note 4x Έβαλα το ίδιο σε 5 ιντσο 4Χ σήμερα και είναι ό,τι καλύτερο σε εφαρμογή έχω δοκιμάσει από 3-4 που είχα αλλάξει μέχρι τώρα γιατί είναι εύκαμπτο σαν πλαστική μεμβράνη (είναι όμως γυαλί ή τουλάχιστον έχει την αντοχή γυαλιού). Όσο για τον "βραχνό ήχο" που νομίζεις ότι ακούς, μάλλον δεν είναι ήχος από το ηχείο αλλά η δόνηση που έχεις ρυθμισμένο το τηλέφωνο να κάνει κατά το πάτημα των πλήκτρων. Τέλος για τις επαφές που θέλεις σώνει…

• xiaomi redmi note 4 red light blinking

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Μάλλον θα καταστρέψει και την οθόνη από τη θερμότητα αν κάνει αυτό που του προτείνεις. Έτσι κι αλλιώς όμως το τηλέφωνο μάλλον είναι νεκρό. Πολύ λίγες οι πιθανότητες να ξαναδουλέψει (αξιόπιστα και για καιρό τουλάχιστον) εφόσον δεν έγινε ό,τι έπρεπε αμέσως. 1 μήνας με υγρασία είναι πολύς καιρός για να αναστηθεί πλέον.

• Uninstall όλες. Άχρηστες είναι για την Ελλάδα. Bloatware...

• Ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει και τι εξυπηρετεί αυτό το πράγμα με τους κρυμμένους θησαυρούς; ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

Μήνυμα

Ναι αυτό το είδα. Η ερώτησή μου είναι αν εξασφαλίζει αυτό το γεγονός ότι το τηλέφωνο είναι και global version, έχει Β20, κλειδωμένο bootloader και δεν έχει πειραχτεί από τον έμπορο.