Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 736.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΠαιδιά πήρε το τηλέφωνο του τίτλου ένας φίλος. Είναι άσχετος με κινητά αλλά κατάφερα κατόπιν οδηγιών και μου είπε προφορικά ότι έχει έκδοση V9.2.13.0.NEGMIFA (έτσι το πήρε και δεν του έχει βγάλει αναβάθμιση από όσο μου είπε). Είναι γνήσια global version με Β20 η συσκευή του, έχει απλά global rom ή Κινέζικη με περασμένη με "μαϊμουδιά" global από το μαγαζί; Περισσότερα θα ξέρω τις επόμενες μέρες όταν μου το φέρει. Το πήρε πριν 10-15 μέρες από το justtech στην Πατησίων στην Αθήνα αν ξέρει κανείς τι…
-
Άρα η καλύτερη λύση είναι μια προσπάθεια να γίνει ανάκτηση του διαγραμμένου λογαριασμού. Μεγαλύτερη απώλεια είναι το να χαθεί ο λογαριασμός google κατά τη γνώμη μου εκτός πάλι αν τον είχε απλά για να συνδέεται στα τηλέφωνά της και δεν λάμβανε ούτε email με αυτόν. Αλλιώς μήπως περνώντας καμιά fastboot rom με διαγραφή όλων των δεδομένων μπορέσεις να το σετάρεις εξαρχής με νέο gmail. Κάτι άλλο -εύκολο- δε μπορώ να σκεφτώ. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να πάρει τέτοια πρωτοβουλία και να αχρηστεύονται οι συσ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Επίσης δες κι εδώ τι λένε σχετικά ---> Ομάδες Google Αυτό πυο κατάλαβα είναι ότι για να βγάζει ότι δεν υπάρχει το account μάλλον κάτι δεν δίνει σωστά στην ανάκτηση του account ” Σωστά βγάζει ότι δεν υπάρχει το google account γιατί διαγράφηκε. Αυτό που με παραξενεύει εμένα είναι γιατί δεν δίνει τη δυνατότητα να σεταριστεί με διαφορετικό email! Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Σε παλιότερες συσκευές android που είχα δώσει σε νέο κάτοχο, πριν τις δώσω απλά έκανα επαναφο…
-
Επαναφορά της συσκευής σου (να επανέλθουν τα δεδομένα) δεν μπορεί να γίνει γιατί ο λογαριασμός gmail έχει διαγραφεί. Ένα back πίσω (στο προηγούμενο στάδιο από αυτό που δείχνεις στο screenshot) τι επιλογές σου δίνει; Κάποια άλλη επιλογή ίσως σου δώσει τη δυνατότητα να σετάρεις εκ νέου το τηλέφωνο. Αλλιώς δοκίμασε αυτό που σου πρότεινε η fog για ανάκτηση του λογαριασμού google. Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό το τελευταίο αλλά αν είχε δηλώσει η φίλη σου τηλεφωνικό αριθμό στο google τότε με κάποια sms επ…
-
Το ενδεχόμενο να μη μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει το σκέφτηκες; Δεν μου έχει τυχεί ξανά σε android συσκευή να μου ζητάει επίμονα το λειτουργικό το password (αν κατάλαβα καλά τι λες) του gmail account που είχε περασμένο πριν το factory reset. Το σύνηθες είναι να ζητάει τα πάντα από την αρχή και άρα να γίνεται να σεταριστεί με νέο λογαριασμό google εκ νέου. ΄Νέο google λογαριασμό δοκιμάσατε να βάλετε μετά την επαναφορά και δεν τον δέχεται;
-
Παράθεση από DIMSTIL: “Καλημέρα σας. Σε αυτό που μου στείλανε μπορώ να κάνω κάτι για να δουλέψει; Για να μην μπω στην διαδικασία επιστροφής ,αλλαγής τηλεφώνου,μπορεί νέο τελωνείο κλπ. ” Για να δουλέψει το τηλέφωνο εννοείται πως θα δουλεύει! Και 4G θα έχεις απλά όχι όπου εκπέμπουν οι πάροχοι σε Β20. Να το κάνεις να δουλεύει σε Β20 όμως ξέχασέ το. Είναι απολύτως αδύνατο γιατί όπως είπε κι ο αρχηγός είναι θέμα hardware. Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως τον τελευταίο καιρό διαπιστώνω ότι η χρήση της Β20 έχει ραγ…
-
Τα κατάφερα τελικά να πάρω σαν .img το δημιουργημένο στη ROM της Panasonic twrp μέσω του flashify και της αποστολής στο google drive που αυτό έχει.Φλάσαρα στη συνέχεια και την official rom της MLS ξανά στο τηλέφωνο (όχι μνε απλό download αλλά με firmware upgrade επιλογή στο SP Flash tool μάλλον γιατί τα μεγέθη των partitions είναι διαφορετικά), της πέρασα αυτό το εξαχθέν twrp μέσω fastboot έκανα και root μέσα από το twrp και όλα φαίνονται να δουλεύουν άψογα! Αυτό το Easy Magic TWRP Installer τελ…
-
Παράθεση από Sonrisas: “Να επικοινωνήσω με το service και να τους πω ότι έχω κινεζική έκδοση στη rom; δεν έχω πολύ καλή ιδέα από όλη αυτή τη φάση ” Δεν έχεις Κινέζικη ROM ούτε "μαϊμού". Απλά πήρες nightly (beta της stable) update. Δες εδώ: REDMI 4X MIUI 9.5.2.0 NAMMIFA | Nightly 545M rolling out - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum Ούτε το factory reset είναι φυσιολογικό. Αλίμονο αν κάνουμε fr μετά από official updates. Έχει μεγάλα προβλήματα και με bootloop από όσο γράφουν στο topic που σου …
-
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωπο που θεωρούν ότι ο χρόνος των άλλων είναι άνευ αξίας επειδή και ο δικός τους είναι άνευ αξίας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν π.χ. κάτι τύποι που είναι ικανοί να δαπανήσουν 30 ανθρωποώρες για να "ερευνήσουν" το τι τζαμάκι θα αγοράσουν για το κινητό τους και να πληρώσουν κι άλλα 20 ευρώ για να το αγοράσουν, όταν ολόκληρη η οθόνη του κινητού μπορεί να κάνει 20€ να αλλαχτεί αν σπάσει. Έχουν άφθονο χρόνο για χασομέρι και νομίζουν ότι και όλοι γύρω τους έχουν το ίδιο και δεν χρ…
-
Από ποιό μαγαζί είναι το burger;
-
Ευχαριστώ παιδιά. Το ψάχνω λίγο λίγο και κάποια στιγμή θα το καταφέρω κι αυτό το τελευταίο βήμα. Δεν με καίει αφού παροπλισμένη ήταν η συγκεκριμένη συσκευή, απλά σαν ευκαιρία για εκπαίδευση το είδα και λέω να δοκιμάσω και αυτό μάλιστα. Με το xiaomi δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ γιατί πρέπει να έχω και λειτουργικό τηλέφωνο να πορεύομαι
-
Μα με SP Flash την έκανα τη δουλειά και με το ίδιο θα ξαναπεράσω και τη γνήσια της MLS. Έχουν scatter κανονικά και οι 2 rom. Το πρόβλημα μου είναι πως θα τραβήξω και σώσω το recovery (μόνο αυτό) που έχω βάλει αυτή τη στιγμή, γιατί για να το βάλω έπρεπε να κάνω root και root αναγκαστικά έγινε με το "δηλητηριώδες" Kingo Root, πράγμα το οποίο δεν θέλω να επαναλάβω στη νέα καθαρή ROM. Και τη readback του SP Flash έκανα μια απόπειρα να δοκιμάσω αλλά μάλλον δεν το έψαξα αρκετά ώστε να μου δουλέψει.
-
Βοήθησαν! Το 1ο που μου έδωσες βέβαια την είχε επί πληρωμή τη ROM του Τ40 αλλά τη βρήκα στο needrom. Την πέρασα κανονικότατα με το SP Flash Tool (*) και βρήκα και αυτό: Easy Magic TWRP Installer for all MediaTek D… | Android Development and Hacking το οποίο μου πέρασε το TWRP μια χαρά και σχεδόν τελείως αυτόματα! Το θέμα μου τώρα είναι όμως ότι θέλω να επανέλθω στη ROM της MLS και έσπαγα το κεφάλι μου χθες σχεδόν όλη τη μέρα να βρω πως γίνεται πριν ξαναφλασάρω να τραβήξω το custom recovery (TWRP…
-
Σε adb sideload μπόρεσα να το βάλω. Fastboot εντολές δεν μπορώ να βρω πως δέχεται. edit: Τα κατάφερα. Αυτά μου βγάζει η fastboot getvar all (Hidden Content) Και μάλλον έχεις δίκιο NasDriver καθώς μια αναζήτηση με αυτό το "ΚΟΝΚΑ" στο τέλος μου βγάζει ότι μάλλον είναι Panasonic T40. Εξωτερικά έτσι είναι και το δικό μου.
-
Δεν μπόρεσα ποτέ να επιβεβαιώσω ποιά είναι η "μαμά συσκευή" για το Rock Mini. Άλλοι έλεγαν ότι είναι κάποια Ινδική, άλλοι ότι κατασκευάζεται σε κάποια Αφρικανική χώρα. Επικρατέστερη ήταν η 2η άποψη αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν θυμάμαι τη μάρκα. Παίζει να είναι και εντελώς "custom" κατασκευή κατόπιν απαίτησης της MLS. Πάντως τον πολύ διαδεδομένο παλιά Mediatek MT6580 έχει σαν SoC για αυτό έλεγα μήπως υπάρχει κάτι "generic" που θα μπορούσε να μπει σαν recovery.