Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 736.

• TWRP recovery σε MLS IQ1040 (Rock Mini)

theopan - - Recoveries

Μήνυμα

Έχω ένα τέτοιο MLS με τη γνήσια ROM απείραχτο. Η ROM της MLS δεν υπήρχε πουθενά μέχρι που βρήκα έναν παλίκαρο στο xda προ καιρού ο οποίος είχε πρόσβαση στον σέρβερ της MLS και μου έστειλε link και την κατέβασα. Να υπάρχει μήπως τυχόν πάει κάτι ποτέ στραβά και χρειαστεί φλασάρισμα. Υπάρχει λέτε κανένας τρόπος να καταφέρω να του περάσω TWRP; Κάποιο "γενικό" TWRP δηλαδή γιατί ειδικά για αυτό το τηλέφωνο δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι ως σήμερα.

• Αν ήθελες global έκδοση (και όχι απλά "global rom" όπως στο link που παραθέτεις), έπρεπε να παραγγείλεις αυτό: International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphon----Gray-376547.html

• ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER SOS!

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από apollo_il: “ Το περιεργο είναι που δεν έχουμε βρει κινεζικη dev..Τι στο καλο,γινεται να μην υπαρχει?κ αν δεν υπαρχει τι άλλο μπορούμε να κανουμε?:( ” Δεν χρειάζεται dev για να ξεκλειδώσετε το mido. Με αυτή που έχετε τη global θα προχωρήσετε κάνοντας αίτηση για ξεκλείδωμα. Έχουν αλλάξει τα πράγματα εδώ και καιρό.

• Παράθεση από Panosm: “Καλησπέρα παιδιά έχω ένα redmi note 4x και μετά από πτώση έσπασα την μπροστινή οθόνη κ στράβωσε κ το πίσω μεταλλικό κάλυμμα μπαταρίας ξεκουμπωσε κ γενικά το βλέπω να πάω για αλλαγή οθόνης κ καλύμματος. ” Ε καλά δεν το λες και απλή "πτώση" αυτό. Οδοστρωτήρας φαίνεται να το πάτησε για να έπαθε τέτοια ζημιά Από τον 1ο όροφο στο μπαλκόνι μου είχε φύγει στο ισόγειο ένα 4Χ και έχει κάνει 4-5 γκελ σε μπετόν και ίσα που ράγισε η οθόνη στη γωνία. Θα σου έλεγα να το τσεκάρεις πρώτα μ…

• Παράθεση από amavroudis: “Ξαναδοκιμασε αφού περάσει την 9.2.4.0. Η 9.2.5.0 είναι android 7, για την 9.2.4 δεν ξέρω. ” Από την 8.5.4.0 (αν θυμάμαι καλά) είναι πλέον Android 7. Εννοείται ότι όλες οι 9.Χ.Χ.Χ είναι nougat.

• Πήγαινε στις "Ρυθμίσεις" και κάνε αναζήτηση στη μπάρα πάνω για "Διαχειριστές συσκευών" (δεν χρειάζεται όλο, με τα πρώτα γράμματα θα σου το βγάλει). Απενεργοποίησε ό,τι σχετικό βρεις.

• Εξαφανισμένες επαφές

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από Nikoss: “Το configure contact list σε ποιο υπομενού αντιστοιχεί? Έχω ελληνική έκδοση. ” Δεν έχεις "ελληνική έκδοση" εφόσον το πήρες από το public και το έχεις αφήσει απείραχτο. Έχεις global official stable με τη γλώσσα ρυθμισμένη Ελληνικά απλά. Όταν λες "έχω Ελληνική έκδοση" εδώ καταλαβαίνουμε ότι έχεις xtrv/aroma. Πρέπει να ακριβολογούμε για να λάβουμε ακριβείς απαντήσεις. Επί της ουσίας εφόσον βλέπεις όλες τις επαφές στου στο hotmail από υπολογιστή δεν έγινε καμιά καταστροφή. Πάρε…

• Παράθεση από dim_dim: “Απο την πρώτη μέρα που το πήρα έκανα δικο μου mi account και έκανα login στη συσκευή. Από εκεί και πέρα σήμερα έκανα αίτηση ξεκλειδωματος με το δικό μου account. Να το άφηνα έτσι και αν κλειδώσει ποτέ απλά να τρέξω το unlock tool με τα δικά μου στοιχεια ή να το κάνω όπως και να έχει lock και unlock με το δικό μου; ” Μη διαβάζεις αποσπασματικά αυτά που σου είπαν μπορεί να γίνει ζημιά. Και να θέλεις δεν μπορείς/δεν πρέπει να κλειδώσεις ενώ έχεις xtrv. Αν σώνει και καλά θες ν…

• redmi 4x ειναι νεκρο

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από mpeizani: “Η ROM που εχει το κινητο είναι 8,2,9,0(ΜΑΜΜΙΕΑ).Εχει μια διαθεσιμη ενημερωση σε 8.5.2.0(MAMMIED),να το ενημερωσω? ” Φυσικά. Και σε όλες τις επόμενες μέχρι την 9.2.5.0 που θα σου βγάλει στη συνέχεια. Είναι >8 μηνών η 8.2.9.0 που έχεις και με android 6.0. Ακόμα κι αυτή που σου βγάζει σε πρώτη φάση είναι android 7.0. Δεν θα σου πω ότι η τελευταία είναι απαραίτητα καλύτερη, η αναβάθμιση όμως είναι μονόδρομος και μόνο λόγω των φρέσκων security patches.

• Παράθεση από fog: “NATIVE υποστήριξη στο χαρακτηριστικό, υπάρχει από το Android 7. Το να λέμε ότι η κάθε εταιρία το "κλειδώνει" στο android 6 είναι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ” I stand corrected. Όντως ό,τι φαίνεται "stock" δεν είναι πάντα (στις ROM άλλων κινητών όπως το Vernee μου αναφέρομαι), οπότε ναι υπό αυτές τις συνθήκες προφανώς μάλλον έχουν λειτουργίες όπως το split screen ως "πείραγμα".

• Παράθεση από Yngwiedis: “Πάλι καλά που βρέθηκε άλλος ένας. Νόμιζα οτι μόνο εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. =============== Φεβ 27th 2018, 12:15pm =============== Για όποιον ενδιαφέρεται στο xda με ενημέρωσαν πως το "πρόβλημα" αυτό εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση του MIUI 9 με android 7.12.21 και μετά. Αρα κάποιες αλλαγές στο ίδιο το android δεν επιτρέπουν πλέον στην default camera να λειτουργήσει όταν ενεργοποιηθεί το API2. Αρα η μόνη λύση είναι να γίνει downgrade σε κάποια έκδοση MIUI με παλαιότερη …

• Παράθεση από Loksias: “@ fog & Theopan Καλησπέρα. Δοκίμασα αυτά που λέει το λινκ, αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να εμφανιστεί το κουμπί "Λειτουργία παλλαπλών παραθύρων" στην ενότητα "Σχεδίαση" στις Επιλογές προγραμματιστών. Παρ' όλο που το ενεργοποίησα και έχοντας ανοιχτές δύο ή περισσότερες εφαρμογές, δεν εμφανίζεται καθόλου η δυνατότητα αυτή. Κάποιοι άλλοι προτείνουν την γραμμή: persist.sys.debug.multi_window=true Αλλά ούτε και αυτή είχε αποτέλεσμα. ” Εγώ δεν παρέθεσα το παραπάνω link για να…

• Παράθεση από M@nos: “Έχω την τελευταία άρωμα.Το έγραψα λάθος πριν. Έγραψα 8.1.2 ενώ το σωστό είναι 8.2.1 Παντως σε όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις μου δούλευε σωστά. ” Αυτό είναι πολύ περίεργο πάντως σε συνδυασμό με αυτό που λέει ο 8@nos (ότι παίζει ρόλο δηλαδή το source και μόνο η xiaomi μπορεί να το φτιάξει). Έχουν πειραγμένο source οι xtrv (κάποιες μόνο μάλιστα;) και όσες άλλες rom το υποστηρίζουν;

• Θάνο ό,τι βλέπω λέω εγώ πάντα. "Fan boy" δεν υπήρξα ποτέ και για καμία μάρκα οποιουδήποτε προϊόντος ούτε επικρίνοντας αυτό που δεν έχω ούτε εκθειάζοντας αυτό που έχω. Ε οι πρώτες μου εντυπώσεις από το τελευταίο update αυτές είναι. Γιατί γενικά το miui 9 στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν είχε να μου πει τίποτα (επιεικώς) όπως έχω ξαναγράψει. Δεν ξέρω μήπως "έκατσε" καλύτερα στους κατόχους Mido και λοιπών xiaomi πάντως σε εμάς δεν...

• Και σε εμένα φαίνεται βελτιωμένη η αυτονομία μετά το update σε 9.2.5.0. Πάλι καλά γιατί το να διαιωνιζόταν το σχετικό πρόβλημα με τη μπαταρία που υπήρχε τελικά σταθερά από την 1η έκδοση miui 9 που βγήκε για το santoni θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα...

• Παράθεση από fog: “Το split screen είναι χαρακτηριστικό του android 7, δεν τίθεται θέμα "κλειδώματος". ” Κι όμως είναι χαρακτηριστικό που πρωτοεμφανίστηκε στη Marshmallow. Το ήξερα, το είχα και δούλευε κανονικά σε ένα Vernee Thor (το οποίο πρακτικά είχε σχεδόν "pure android") που είχα προ 1,5 χρόνου. Δες κι εδώ: How to Enable Multi-Window in Android 6.0 Marshmallow Δεν ήταν ανοιχτό σε όλες τις συσκευές από όσο βλέπω παρά σε tablets κυρίως αλλά να που το είχαν και ορισμένα τηλέφωνα όπως τα Vernee…

• Σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα ότι συνήθως δεν δουλεύει. Ή τουλάχιστον με όλες τις εκδόσεις ROM. Βγήκε η 9.2.5.0 πλέον (την πήρα το μεσημέρι εγώ) και υπάρχει και στο en.miui.com. Δόκιμασε μπας και δουλέψει με αυτή εφόσον είναι τόσο κεφαλαιώδους σημασίας για σένα το ζήτημα να δουλεύουν και οι 2 εφαρμογές...

• Οι τελευταίες 2 σειρές του άρθρου πρέπει να λύνουν την απορία σου.

• Παράθεση από apsogos4ever: “Παιδια καλησπερα! Πηρα σημερα το Note 4x ,δεν ειμαι ασχετος απο xiaomi γιατι ξαναειχα στο παρελθον.Θελω το εξης. Το τηλεφωνο να ειναι κλειδωμενο και οταν μου ερχεται ειδοποιηση να μην εμφανιζεται το "Περιεχομενο". Αυτο το πετυχα εως εξης: Πηγα App lock και το ενεργοποιησα σε 5 εφαρμογες .Μου ζηταει pattern αναγκαστικα ομως .Επελεξα το Hide content Που εχει , δουλευει οπως θελω με την διαφορα ομως οταν ξεκλειδωνω με το δακτυλικο αποτυπωμα παραδειγμα για να μπω σε καποι…

• Παράθεση από Yngwiedis: “Τώρα προσπαθώ να βρω τι είχα κάνει και μπορούσα να χρησιμοποιήσω και τις 2 εφαρμογές με ενεργοποιημένο το API2. =============== Φεβ 21st 2018, 11:20pm =============== Επειδή δεν μπορώ να βρω τι φταίει υπάρχει περίπτωση να με βοηθήσει κάποιος; Κάποιος που να έχει την ίδια συσκευή και ενεργοποιημένο το API2, του δουλεύει η default camera; =============== Φεβ 22nd 2018, 11:11pm =============== Κανείς; ” Απλά μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Σε διάφορα φόρουμ είχα διαβάσει από όσο θ…