Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 736.
-
Ερωτηση για 4g
ΜήνυμαΔεν νομίζω ότι υποστηρίζει 4G+ το Santoni. Έχω SIM και Wind και Cosmote (καινούργιες, 7 μηνών) και δεν έχω δει ποτέ 4G+ σε καμία τους.
-
Παράθεση από 8@nos: “@theopan Όπως έχει πει ο @derveni εδώ 99% δεν είναι επαγγελματίες κλέφτες άρα λογικά δεν έχουν και τη τεχνογνωσία για ν'αλλάξουν IMEI άρα φίλε @tsioualanious κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις λογικά πολύ λίγες οι πιθανότητες να το χαρούν αλλά και πάλι δεν αξίζει να το παρατήσεις και να μην κάνεις τίποτα, έτσι για το γαμώτο ” Οι κλέφτες μπορεί να μην έχουν την τεχνογνωσία. Οι κλεπταποδόχοι την έχουν και με το παραπάνω, να είσαι σίγουρος. Δεν λέω να μην δηλώσει τα ΙΜΕΙ. Ας το κάν…
-
Otg βοήθεια
ΜήνυμαΠρέπει να είναι φορμαρισμένο σε FAT το στικ. NTFS δεν βλέπει το android.
-
Αν θέλεις να αλλάξεις ROM ή να κάνεις root το ξεκλείδωμα του bootloader είναι επιβεβλημένο. Αν δεν σκοπεύεις να πειράξεις τίποτα και θα μείνεις με την official rom εγώ θα σου πρότεινα να μην ξεκλειδώσεις. Δεν υπάρχει κανένα όφελος εκτός του να εγκαταστήσεις π.χ. twrp για να παίρνεις backup και δεν είναι τόσο αθώο όσο το παρουσιάζουν το ξεκλείδωμα του bootloader. Δημιουργεί προβλήματα στην εγκατάσταση εφαρμογών (όπως π.χ. του Netflix) και γίνεται ευάλωτο το τηλέφωνο σε περιπτώσεις κλοπής καθώς ο …
-
Παράθεση από Nio: “το μοτιβο απο την αλλη πιστευω <σπαει> ευκολα. ” Που στηρίζεις την πεποίθησή σου αυτή; Το μοτίβο μπορεί να οριστεί να είναι πολύ περίπλοκο . Όχι απλά τα συνθισμένα L, Γ ή τα ανάστροφά τους. Στην περίπτωση λοιπόν που έχει οριστεί αρκούντως περίπλοκο μοτίβο δεν βλέπω πως είναι δυνατό να σπάσει με δοκιμές.Μετά από 10-15 λανθασμένες προσπάθειες το τηλέφωνο κλειδώνει για τόση πολλή ώρα που πρακτικά είναι άχρηστο στον κλέφτη.
-
Γιατί θέλει να περνάει το safetynet πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει όταν απλά ξεκλειδώσεις έστω και τον bootloader (ή κάνεις και root). Αν κλειδώσεις bootlader (και αφαιρέσεις τυχόν root) θα δεις ότι θα σου εμφανίσει ξανά το play store το app του Netflix. Η λύση είναι να πας στο site του Netflix να κατεβάσεις το .apk και να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα.
-
4x or 4 global
ΜήνυμαΣωστά. Απλά εκεί γύρω στα 150-170€ για 64GB στο σκρουτζ τα περισσότερα είναι global version πλέον.
-
4x or 4 global
ΜήνυμαΠαράθεση από thnsis: “ Αν μπορεί κάποιος χριστιανός να με κατατοπίσει τι έχω, αν είμαι ΟΚ (ποιο ειναι καλυτερο) και αν με κλέψανε στη τιμή πουλώντας μου το 4 global version(160 eurw) βαφτίζοντας το 4x global version(230 ευρω) ευχαριστώ ” Τα ίδια ακριβώς τηλέφωνα είναι τα 2 που περιγράφεις. Απλά εσύ το πήρες προφανώς από αλυσίδα καταστημάτων και είναι η διανομή της infoquest η οποία το ονομάζει 4Χ με εγγύηση από αυτήν. Ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο θα είχες και με 160€ απλά με εγγύηση από το μαγαζί πο…
-
Αγόρασε την παραπάνω ένας φίλος προ ημερών (Original Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2 CN-PLUG-$51.23 Online Shopping| GearBest.com) και ενώ το wifi της εκπέμπει, δεν συνδέεται με το τηλέφωνο (iphone 6). Έχει κατεβάσει το application mi home αλλά δεν βλέπει το φωτιστικό. Δοκίμασα κι εγώ να συνδεθώ με το Redmi 4X τόσο με mi home όσο και με yeelight αλλά ούτε εγώ κατάφερα να συνδεθώ. Τι λάθος μπορεί να κάνουμε και οι δύο; Αυτή προορίζεται να εκπέμπει wifi και να συνδέεται ο χρήστης αυτόνομα πάνω…
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
theopan - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Night_68: “δεν το κατάλαβα αυτό ” Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη (ελεύθερη) γραμμή για νεα σύνδεση έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιούν τηλεφωνική σύνδεση επάνω σε άλλη γραμμή. Δηλ, από την γραμμή που εσυ παίρνεις ιντερνετ και σταθερο να δίνουν σταθερο και σε ένα άλλο σπίτι! ” Σε φερέσυχνο αναφέρεσαι αν κατάλαβα καλά. Παλιά συνέβαιναν αυτά. Καταργήθηκαν πλέον καθώς απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει το φερέσυχνο είναι να μην υπάρχει adsl, πράγμα το οποίο είνα…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Θυμάμαι πολλά χρόνια πριν ήταν βασική αρχή ότι δεν μπορεί να γίνει ζημιά σε hardware από προβληματικό software. Τουλάχιστον 2 κρούσματα υπήρξαν τον τελευταίο καιρό που αναιρούν αυτόν τον κανόνα. Πριν μερικούς μήνες με τη ζημιά στις οθόνες των Mido και τώρα με το modem στα santoni. Περίεργα πράγματα με την xiaomi...