Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 736.
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
theopan - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΠαράθεση από ev3rflow: “Βασικά δεν το ξέρεις αυτό. Ο πάροχος μπορεί να σε έχει βάλει σε ένα προφίλ π.χ.10mbps ενώ η γραμμή σου να δίνει δυνατότητα π.χ. για 15mbps. Sorry για το μικρό off-topic αλλά θα το παρακολουθώ το θέμα γιατί με ενδιαφέρει ” Κανένας πάροχος δεν θέλει να έχει δυσαρεστημένους πελάτες. Σε "κομμένο" προφίλ σε βάζει ο πάροχος μόνο αν υπάρχουν προβλήματα στη γραμμή, τα οποία οφείλονται με τη σειρά τους σε προβληματικό δίκτυο χαλκού για το οποίο ποτέ δεν ευθύνεται ο πάροχος αλλά οι…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από bilnas7: “Στο σπίτι, επαρχιακή πόλη, κλειδώνει στα 10 Mbps με SNR στο 6 με το ζόρι. Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο χάλι μαύρο. ” Δεν είναι ευθύνη της Wind το ότι κλειδώνεις 10Mbps. Είναι πρόβλημα του τηλεφωνικού δικτύου χαλκού και της απόστασης που προφανώς έχεις από το Α/Κ και σε όποιον πάροχο και να πας με adsl τα ίδια θα έχεις. Άσε που υπάρχουν και πολύ χειρότερα. 10Mbps adsl και σε "επαρχιακή πόλη" (που μάλλον σημαίνει εναέριο δίκτυο) καλά είναι.
-
Είμαι ένας από αυτούς που ανέφεραν το πρόβλημα με τη μπαταρία στο #1464, αλλά τελικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει. Το βέβαιο είναι ότι από 100% μέχρι τη μέση περίπου η μπαταρία πέφτει εντυπωσιακά γρηγορότερα σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Από τη μέση και μετά μέχρι να αδειάσει όμως είναι μάλλον πιο αργή η πτώση με αποτέλεσμα τελικά να μην είναι συνολικά τόσο δραματική η κατάσταση. Παρατηρώ ότι κάποιες λειτουργίες την αδειάζουν με πιο γρήγορο ρυθμό αλλά δεν έχω καταφέρει να προ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Το VDSL είναι Οκ γιατί το δίκτυο ειναι το ΟΤΕ. Κάνω λάθος; ” Κάνεις λάθος ναι. Το κύκλωμα (στις περιπτώσεις σύνδεσης σε VDSL καμπίνα ΟΤΕ που είναι και η πλειοψηφία) είναι όντως ΟΤΕ. Το internet traffic όμως δρομολογείται από τη Wind και άρα παίζει ρόλο τι υποδομές έχει αυτή (προς το εσωτερικό και το εξωτερικό). Η ποιότητα του κυκλώματος έχει σημασία για το αν θα έχεις αποσυγχρονισμούς, χαμηλό συγχρονισμό κλπ. Αλλά όταν μιλάμε για οπτική ίνα αυτά ούτως ή άλλως -σχεδόν- …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παλιά είχε 50/10 ” Σε VDSL από A/K μόνο (για όσους η απόσταση από αυτό τους επέτρεπε VDSL). Από καμπίνα έδινε και δίνει 50/5. Επί του θέματος. Είχα ADSL από τη Wind για 3 χρόνια (και μέχρι πριν 2 χρόνια που μεταφέρθηκα στη Vodafone). Ιδιαίτερα προβλήματα δεν είχα γιατί πάντα είχα σχετικά καλή απόσταση από το Α/Κ και άψογο βρόχο. Συνεπώς την τεχνική υποστήριξη τη χρειάστηκα ελάχιστες φορές. Όσες φορές τη χρειάστηκα διαπίστωσα όμως ότι ήταν για γέλια και για κλάμματα. Οι άν…
-
Πρόβλημα με αναγνώριση sim
ΜήνυμαΠαράθεση από anthou: “ήλπιζα μήπως δε θα χρειαστεί για να γλιτώσω τη διαδικασία αγοράς και φορητότητας αριθμού. ” "Φορητότητα αριθμού" λέγεται η μεταφορά αριθμού σε άλλον πάροχο. Όχι μια απλή αντικατάσταση SIM. Η αλλαγή SIM είναι δωρεάν αν δεν έχεις αλλάξει ποτέ ως τώρα σε 4G κάρτα ή το πολύ πολύ χρεώνεται 5€ και γίνεται στιγμιαία την στιγμή που την παίρνεις στα χέρια σου από το κατάστημα.
-
Σύν όσα παιδιά... Ακόμα κι αν δεν την αλλάζεις μόνος σου. Δεν έχει σημασία. (γύρω στο 10ευρο βρίσκεις πλέον να την αλλάξουν). Οι περισσότεροι δαπανάμε περισσότερα σε τζαμάκια μέχρι να σπάσει από όσο κάνει η οθόνη (εντάξει υπάρχουν και οι γκαντέμηδες ή οι απρόσεκτοι που δεν τους σώζει τίποτα όμως αυτούς). Όχι δεν την έχω δει αλλά πόσο πιο χάλια μπορεί να είναι από την εργοαστασική+το tempered glass (της κακιάς ώρας) που έχουμε μόνιμα και δεν χαιρόμαστε τελικά ποτέ τα κινητά μας;
-
Παράθεση από movieland: “Γνωρίζει κανείς κανένα τζαμάκι να κάθεται καλά στην οθόνη του redmi 4x , δοκίμασα ήδη 2 αλλά αριστερά δεξιά δεν πατάνε καλά, σε tempered glass αναφέρομαι. ” Επί του τζαμακίου: Καλό και δοκιμασμένο από εμένα είναι αυτό: FULL TEMPERED GLASS / ΑΝΤΙΧΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ XIAOMI REDMI 4X SPECIAL EDITION Black – MyMegastore Άψογη εφαρμογή, τρύπες ακριβώς εκεί που πρέπει να υπάρχουν. Προ καιρού είχα αν θυμάμαι καλά προτείνει και το full cover της Lenuo το οποίο είχα αγοράσει αλλά δεν …
-
Παράθεση από StefLeon: “Εγώ που κατά την φόρτιση με το φορτιστή το δικό του, που δε βλέπω σε κύκλο τον κεραυνό (δλδ όχι fast charge), ενώ έχω την καινούρια αναβάθμιση 9.2.1.0 stable, πρέπει να ανησυχώ? ” Όχι γιατί πολύ απλά ο μαμίσιος φορτιστής δεν είναι Quick Charge (QC) Qualcomm certified (έχει σημασία η ακρίβεια καθώς δεν μιλήσαμε για "fast charge" που λέγονται όλοι οι νορμάλ πλέον φορτιστές 5V/2A). Αν συνδέσεις φορτιστή με τέτοιες προδιαγραφές θα δεις τον κεραυνό μέσα στον κύκλο. (Διαγράφηκε…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από theopan: “Φορτίζω κανονικά το santoni μου με QC 2.0 φορτιστή αυτοκινήτου. Αναγνωρίζει μάλιστα τη φόρτιση ως QC κανονικά και αλλάζει το σύμβολο. Τώρα αν στο μέλλον μπορεί να πάθει ζημιά όπως διατείνονται μερικοί δεν το ξέρω. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω πρόβλημα. ” Πόσα amp είναι το QC 2 και 3?Αν το qc2 = 2 amp δεν υπάρχει πρόβλημα, τόσο είναι και ο φορτιστής της Xiaomi Αν το qc3 = 3 amp Και παίζει και το ενδεχόμενο να τραβήξει και 12V ” Δεν πάει έτσι. Και 100Α τρ…
-
Παράθεση από 8@nos: “Ναι κι ένα μήνα μη σου πω θα έπρεπε να κρατάει με όλα ανοιχτά lolΈχεις δει πολλά κινητά (smartphones) να κρατάνε πάνω από 2 μέρες με όλα ανοιχτά? Αν έχω αυτοκίνητο για αγώνες που μπορεί να έχει μεγαλύτερο ντεπόζιτο από ένα punto, δεν σημαίνει ότι θα καίει και λιγότερο Μην τα ξαναλέμε! ” Αδερφέ έχω android κινητά από το 2010. Δεν είμαι χθεσινός ούτε ανακάλυψα το android από το xiaomi. Έχουν περάσει από χέρια μου κάτι ΖΤΕ, Samsung και Doogee με μπαταρίες 1000-1500κάτι mAh. Το …
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από makis1024: “Εάν είναι για το Mido, από ότι ξέρω το Mido δεν υποστηρίζει quick charge. ” Το ξέρω απλά ρωτάω αν πάθει κάτι αν το φορτίσω με Q.C 3.0Ευχαριστώ! MI 5 using Tapatalk ” Φορτίζω κανονικά το santoni μου με QC 2.0 φορτιστή αυτοκινήτου. Αναγνωρίζει μάλιστα τη φόρτιση ως QC κανονικά και αλλάζει το σύμβολο. Τώρα αν στο μέλλον μπορεί να πάθει ζημιά όπως διατείνονται μερικοί δεν το ξέρω. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω πρόβλημα.
-
Παράθεση από gtzgr: “'Εχω το red minote 4x (mido) και την τελευταία developer rom. Tο πρόβλημά μου είναι ότι κάθε φορά που αγγίζω είτε ακουμπά σε κάποια επιφάνειατο finger print sensor ενεργοποιείται το τηλέφωνο ( δεν έχω ορίσει δακτυλικό αποτύπωμα). Πως μπορώ να το διορθώσω ; ” Να ορίσεις δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έχει συζητηθεί στο παρελθόν αυτή η χαζομάρα της xiaomi.
-
Παράθεση από loutas: “Χαιρετώ την ομάδα, Είναι είναι ιδέα μου ή όντως η συσκευή πηγαίνει πιο αργά με την καινούργια ενημέρωση ?? ( Η μπαταρία πλέον φεύγει νεράκι ) ” Την έγραψα αυτή την υποψία μου στο #1428. Αφού το βλέπεις κι εσύ μάλλον ισχύει... Καταλήγω οριστικά ότι η μπαταρία του Santoni για τη θηριώδη χωρητικότητα που έχει είναι τελικά σκέτη απογοήτευση σε απόδοση... Ούτε παίζω με το κινητό ιδιαίτερα, ούτε μιλάω πάρα πολύ. Απλά έχω ανοικτά πολλά παρελκόμενα (bluetooth, wifi, συγχρονισμούς κ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν το γνωρίζω, αν είναι σταθερή και χωρίς προβλήματα. Περίμενε μπας και έχει κάποιος κάνα σχόλιο. ” Εγώ έχω κάποιες επιφυλάξεις για τη διαχείριση/αυτονομία της μπαταρίας. Μου φαίνεται λίγο χειρότερη από την προηγούμενη 9.1.1.0. Έχω κάνει βέβαια μόλις μια φόρτιση και δούλεψα και gps το Σάββατο... Έχει βελτιωθεί το σήμα όμως μου φαίνεται πράγμα που ενισχύει βέβαια την υποψία ότι ίσως να έχει αυξηθεί η κατανάλωση.
-
Miui
ΜήνυμαΔεν βρίσκω ρύθμιση που να το απενεργοποιεί σε stable κι εγώ. Αλλά απορώ τι σας ενοχλεί και έχουν ανοίξει τόσα θέματα για την απενεργοποίηση; Μην το χρησιμοποιείτε. Εγώ το θεωρώ χρήσιμη προσθήκη καθώς αν ρυθμιστεί κάνει πιο εύκολα πράγματα που αλλιώς πρέπει να τα ψάχνεις 1 ώρα στη miui...
-
Παράθεση από anna20: “Έχω ψάξει αν υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να ανοίγουν παράλληλα τα δεδομένα από μόνα τους αλλά δεν έχω βρει κάτι στις ρυθμίσεις... ” Στις "Επιλογές προγραμματιστών" έχει κάπου μια ρύθμιση για "δεδομένα κινητής πάντα ενεργά". Αυτό μάλλον είναι αναμμένο σε εσένα. Πήγαινε και κλείστο. Πρέπει να έχω δει και αλλού κάποια παρόμοια ρύθμιση αλλά δεν θυμάμαι που ήταν. Σίγουρα έχεις κάποια από αυτές τι ρυθμίσεις λάθος. Εμένα δεν μου τρώει ούτε bit από τα data της κινητής όσο είμ…