Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 736.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από -TRANE-: “Ναι αυτό θα κάνω, μια βοήθεια για το πως το κλειδώνω? ” Πέρνα την official global πρώτα και μετά.
-
Πρόβλημα με MI Account
ΜήνυμαΠαράθεση από stakhs: “Καλημέρα Επιλύθηκε το πρόβλημα επιτέλους. Ευτυχώς, δεύτερο βράδυ κρεβατομουρμουρα θα πήγαινε πολύ. ” Αν σου μουρμουράει για τόσο ασήμαντα πράγματα δεν θέλω να σκεφτώ τι γίνεται με τα σοβαρά. Να τη στείλεις στη μάνα της έχεις σκεφτεί;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα15 μέρες δηλαδή έναντι 3;;; Γιατί τιμωρούνται έτσι οι Κινέζοι;
-
ΜήνυμαΟι 360 ώρες τι είναι;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από steliosperamos: “Ναι =============== Ιαν 3rd 2018, 1:41pm =============== Δικό μου ήτανε και το έδωσα στην κόρη μου.. έκανε δικό λογαριασμό... αλλά τώρα προσπάθησα με τον δικό μου λογαριασμό ” Τα έμπλεξες με τους λογαριασμούς για αυτό σου ζητάει να περιμένεις 72 ώρες. Αν είχες περασμένο στο τηλέφωνο το λογαριασμό με τον οποίο το ξεκλείδωσες αρχικά και όχι τον καινούργιο της κόρης σου (αν κατάλαβα καλά) θα ξεκλείδωνε άμεσα. Και που σου λέει να περιμένεις 72 ώρες και δεν βγάζει σφάλμα…
-
Δεν έχει σήμα σε 3g/4g
ΜήνυμαΠαράθεση από Micos_3: “Ευχαριστώ. Παρολαυτα ξέρουμε κάτι για την εγγύηση;; η αντιπροσωπεία της xiaomi είναι μόνο αυτή που προανεφερα;;; ” Ναι είναι η Infoquest. Δεν πρόκειται να σε καλύψει εσένα αφού δεν το πήρες από το δίκτυο διανομής τους. Απευθύνεσαι μόνο στο κατάστημα που το αγόρασες και είτε σου το φτιάχνει αυτό ή το στέλνει Κίνα.
-
Παράθεση από gaiosgf: “@MIUI_ART με το mi cloud ομως, δεν επαναφερονται και δεδομενα εφαρμογων; ” Από όσο ξέρω όχι (μακάρι να το έκανε για μένα). Δεν φέρνει δεδομένα και ρυθμίσεις εφαρμογών παρά μόνο τις εφαρμογές. Αφού δεν σε νοιάζει εσένα να χαθούν τα δεδομένα των εφαρμογών αντιθέτως το επιθυμείος, πάρε το backup σου στο micloud και προχώρα. Αυτά τα περί "καθαρότητας" νομίζω είναι λιγό ψυχαναγκασμός. Όσα προβλήματα θυμάμαι να είχα όσα χρόνια έχω android κινητά και λύθηκαν μετά από factory rese…
-
Δεν έχει σήμα σε 3g/4g
ΜήνυμαΠαράθεση από Micos_3: “εντομεταξυ προσπαθώ να μιλήσω και με το μαγαζί που το πήρα αλλά τζιφος... Δεν απαντάνε... Καμία ιδέα?? ” Τα μαγαζιά είναι κλειστά και σήμερα...
-
Παράθεση από ikorolis: “Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου φίλε και εγώ το διαπίστωσα ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αυτή Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ταχύτητας στις μέχρι τώρα συσκευές (Lenovo/Motorola) που χρησιμοποιώ ούτε φυσικά στις κάρτες μνήμης που χρησιμοποιώ (Class 10 UHS 1-3) ίσως επειδή αγοράζω χρόνια επώνυμες μάρκες (Kingston/SanDisk) ποιος ξέρει... άρα το στενό οικογενειακό μου πρόσωπο για το οποίο προοριζόταν το συγκεκριμένο τηλέφωνο μπορεί να το χρησιμοποιήσει λογαριασμοί…
-
Παράθεση από ikorolis: “ούτε φυσικά είχα ποτέ απώλεια δεδομένων (μπορεί να παίζει ρόλο ότι είμαι αρχάριος έτσι δεν το πολύ σκαλίζω καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία δεν επιτρέπει και το ξεκλείδωμα του bootloader/root αν το κάνεις χάνεις την εγγύηση πράγμα που δεν το επιθυμώ φυσικά =============== Δεκ 30th 2017, 11:01pm =============== τώρα ότι αφορά το κινητό που αγόρασα για το στενό οικογενειακό μου πρόσωπο δηλαδή το Xiaomi Redmi Note 4X 3gb ram / 32gb rom Snapdragon καθώς δεν λέω καλό το Xiaomi Re…
-
Παιδιά δεν μιλάει ο ikorolis για απλή μεταφορά εφαρμογών στην SD. Aναφέρεται σε αυτή τη δυνατότητα: How to use adoptable storage on Android 6.0 Marshmallow - Pocket-lint που δόθηκε σε όσα τηλέφωνα είχαν stock (ή περίπου stock) android 6.0. Το έκανε το παλιό μου Vernee. Προφανώς η miui δεν το επέτρεψε ποτέ. Και εγώ την απέφυγα όταν είχα τηλέφωνο που την είχε και δεν τη συνιστώ πάντως. 1) Γιατί ρίχνει -δραματικά- την ταχύτητα του ενοποιημένου αποθηκευτικού χώρου σε αυτήν της SD 2) Αν κάτι πάει στρ…
-
Παράθεση από spiros aligizakis: “Καλημέρα έκανα δοκιμή και έγινε κανονικά εγκατάσταση το netflix μέσα από το playstore και έχω την τελευταία xtrvαρα και ξεκλειδωμενο bootloader. Άρα κάτι άλλο ίσως παιζει ” Δεν παίζει κάτι άλλο σε εμάς με τις official global. Το ξεκλείδωμα του bootloader φταίει ξεκάθαρα. 1) Κλειδώνω bootloader>Τρέχω safety net checker>Δίνει επιτυχία>Βρίσκει το Netflix η αναζήτηση στο google play και μπορεί και το εγκαθιστά κανονικά. 2) Ξεκλειδώνω bootloader>Τρέχω safety net check…
-
Το safety net τελικά αποτυγχάνει αν έχει απλά απλά και μόνο ξεκλειδωθεί ο bootloader. Μόλις πριν λίγο δοκίμασα να τον κλειδώσω και ένα testing application που εγκατέστησα μου έβγαλε "επιτυχία". Αμέσως τον ξαναξεκλείδωσα και αποτυγχάνει και πάλι. Να λοιπόν που έχει τελικά παρενέργειες ακόμα και το "αθώο" ξεκλείδωμα...
-
Αλλαγή οθόνης σε 4X
ΜήνυμαΠαράθεση από mynam3: “ Υπάρχει κάποιο σέρβις φτηνότερο από αυτά που βρίσκω μέσω google?70€ για οθόνη, 110-120€ κάνει καινούργιο απ'έξω. ” Εδώ είσαι: Original Complete screen with front housing for Redmi 4x – Black & White Και την περνάς μόνος σου ή πας σε κανένα service (κανένα 20άρικο το πολύ παίρνουν από όσο έχω διαπιστώσει).
-
Παράθεση από stergiost3: “Καλησπέρα το App Netflix δε το βγάζει το playstore. Έχει κανείς άλλο τέτοιο πρόβλημα? ” Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα (σε santoni). Και ο λόγος μάλλον είναι το ότι δεν περνάει το safety net (το έχω τσεκάρει με application και όντως βγάζει fail). Με official global stable μάλιστα. Τώρα αν συμβαίνει σε όλες τις miui ή μόνο στο δικό μου επειδή παλιότερα είχα βάλει TWRP και αν και το ξήλωσα στη συνέχεια άφησε τίποτα κατάλοιπα δεν το ξέρω. Η λύση πάντως είναι να πας στο site τ…