Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 736.
-
CB Alerts
ΜήνυμαΠαράθεση από taurus167: “η επιλογη "Ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης" στις ρυθμισεις μημυματων ειναι ανενεργη.Οποτε,νομιζω οτι ειναι θεμα λογισμικου να το θεσω ετσι.Παλιοτερα αν θυμαμαι καλα αυτη την επιλογη την ειχα ενεργοποιησει αλλα μετα απο τοσες ενημερωσεις ειναι πλεον ανενεργη. ” Σε εμένα και ενεργή είναι και όλους τους διακόπτες εκεί μέσα τους έχω βάλει στο on. Και όπως είπα αν και πήρα το 1ο μήνυμα που εστάλη το 2ο δεν το πήρα. Και όταν ο διπλανός σου με άλλη συσκευή λαμβάνει κι εσύ όχι, δε…
-
CB Alerts
ΜήνυμαΠαιδιά όπως έγραψα και σε άλλο θέμα και εγώ με official global miui 11 ενώ το 1ο προ ημερών το έλαβα κανονικά, το προχθεσινό δεν μου ήρθε ποτέ. Και δεν μπορεί να είναι θέμα κυψέλης γιατί την ίδια στιγμή ακριβώς δίπλα μου χτύπησε σε 2 φίλους με iphone. Ρεζίλι έγινα! "Έχουμε προτεραιότητα σε καταστάσεις ανάγκης εμείς με τα iphone" μου είπαν.
-
Παράθεση από mao2017: “παιδια καλημερα θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις ειδοποιησεις απο το 112...μηπως ξερει κανεις αν πρεπει να κανω ρυθμισεις στο κινητο?..γιατι δεν τις λαμβανω.... ” By default είναι ενεργές αυτές οι ειδοποιήσεις από όσο θυμάμαι. Εγώ δεν είχε χρειαστεί να κάνω τίποτα (έβλεπα βέβαια ενεργό το ανάλογο μενού και όχι γκριζαρισμένο όπως κάποιοι άλλοι) και έλαβα το 1ο μήνυμα που είχε αποσταλλεί πριν αρκετές μέρες. Προχθές όμως -την παραμονή της απαγόρευσης κυκλοφορίας- που έστειλα…
-
Παράθεση από theopan: “Δεν είναι γρανάζι εκεί που σου υπέδειξε ο spiderman και σε εμένα αλλά 3 τελείες κατακορύφως. Τέλος πάντων μπορείς να βρεις τις ρυθμίσεις που ψάχνεις ανοίγοντας τις ρυθμίσεις του android και γράφοντας "emergency broadcasts" στην αναζήτηση πάνω-πάνω (ή τη μετάφρασή του στα Ελληνικά-δεν ξέρω τώρα πως είναι το έχω γυρισμένο στα Αγγλικά). ” Ρε αδερφέ του android σου έγραψα. Μη μπλέκεις καθόλου με τις ρυθμίσεις των SMS. Αφού δεν θέλεις να κάνεις αναζήτηση λοιπόν, στις ρυθμίσεις …
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΔεν μπορεί παρά να το έστειλαν σε όλους και μάλιστα το εντυπωσιακό είναι ότι χτύπησε ακριβώς την ίδια στιγμή. Μιλούσα στο σταθερό τηλέφωνο εκείνη την ώρα και πεταχτήκαμε γιατί ακούστηκε το "γκάρισμα" από 3 τηλέφωνα ταυτόχρονα: το δικό μου κινητό που είχα δίπλα μου και τα 2 του φίλου μου που τα άκουσα μέσα από το σταθερό.
-
Δεν είναι γρανάζι εκεί που σου υπέδειξε ο spiderman και σε εμένα αλλά 3 τελείες κατακορύφως. Τέλος πάντων μπορείς να βρεις τις ρυθμίσεις που ψάχνεις ανοίγοντας τις ρυθμίσεις του android και γράφοντας "emergency broadcasts" στην αναζήτηση πάνω-πάνω (ή τη μετάφρασή του στα Ελληνικά-δεν ξέρω τώρα πως είναι το έχω γυρισμένο στα Αγγλικά).
-
Τι δοκίμασες; Αναζήτηση σου είπαν να κάνεις όχι να σκρολάρεις τις ρυθμίσεις. Πάνω εκεί που γράφει "Ρυθμίσεις αναζήτησης" δίπλα στο μεγεθυντικό φακό γράψε "δεύτερος" και πάτα να ψάξει. Ή γύρνα το στα Αγγλικά καλύτερα και γράψε "second". Εγώ το βρήκα έτσι ενώ δεν είναι προφανές σε ποιό υπομενού πρέπει να μπω.
-
Παράθεση από Alkis A.: “ Θεωρείτε ότι θα δω διαφορά και στο θέμα της μπαταρίας μετά από factory reset ή να ετοιμάζομαι για καινούργια; ” Δεν υπάρχει περίπτωση.Παίρνεις μπαταρία μετά από 3 χρόνια και την αλλάζεις και μόνος σου αλλιώς απλά δεν συμφέρει. Μάλλον η καλύτερη λύση θα ήταν να σκέφτεσαι για νέο τηλέφωνο.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από lsdpower78: “Δεν βλέπει You tube, ελάχιστα μόνο. Βιντεοκλήσεις δεν κάνει καθόλου. Περίπου 2 Gb το 20ημερο, αλλά με την χρήση που κάνει, δεν γίνεται να καταναλώνονται έτσι.. ” Τσέκαρε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού σε backup της συσκευής και google photos κυρίως. Αν έχει επιλεγμένο να γίνεται συγχρονισμός ακόμα και στα video χωρίς απαραίτητη τη σύνδεση σε wifi εξηγείται η μεγάλη κατανάλωση δεδομένων.
-
Αδυναμια print σε email
ΜήνυμαΚαι σε Santoni με official miui 11 το ίδιο συμβαίνει όπως τσέκαρα. Γκριζαρισμένη/ανενεργή η επιλογή print. Δεν χρησιμοποιώ όμως κι εγώ το ενσωματωμένο mail app αφού έχω το gmail (το οποίο νομίζω ότι δέχεται σύνδεση και από άλλους παρόχους email).
-
Mi Bluetooth
theopan - - Mi Bluetooth
ΜήνυμαΔεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει η φωνή από τα Κινέζικα. Πήρα ένα Plantronics (των 20€ όχι κανένα ακριβό) και θυμήθηκα ξανά πως πρέπει να είναι τα bluetooth ακουστικά... Δυστυχώς δεν αξίζει ούτε καν τα 8-10€ που κοστίζει αυτό το ακουστικό...
-
Παράθεση από amavroudis: “Γύρω στα 30€ από ότι είδα Για δες και εσύ Calculate Postage ” 15€ κοστίζει. Στο "υπηρεσία" επιλέγεις "επιστολή" (και όχι "δέμα" όπως μάλλον έκανες) και στο "μέγεθος" επιλέγεις "ακανόνιστο". Μέχρι 2 κιλά -αν θυμάμαι καλά- πακέτα στέλνονται σαν επιστολικό ταχυδρομείο με κόστος σημαντικά μειωμένο σε σχέση με τα δέματα. Επίσης ακόμα και αυτό το ποσό εφόσον το αντικείμενο είχε αγοραστεί με Paypal, επιστρέφεται από το Paypal μέσω μιας διαδικασίας. @venioni Με τριγωνική αποστο…
-
Ρυθμίσεις ad blocker σε Firefox
theopan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜπαίνοντας από PC το έχω το πρόβλημα παιδιά. Και εμφανίζεται μόνο στον Firefox (τις αρκετές τελευταίες εκδόσεις του) και όχι σε Chrome ή Opera. Δεν έχω τίποτα από ad block εγκατεστημένο και το antivirus που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια είναι το Microsoft Security Essentials το οποίο δεν μου δημιουργούσε τέτοια προβλήματα ποτέ. Δεν φταίει τέλος πάντων σίγουρα το antivirus γιατί δοκιμάζω να το απενεργοποιήσω και πάλι κάνει τα ίδια. Υ.Γ. "Διαμαρτύρονται" κατά τον ίδιο τρόπο και άλλα sites με τον Fire…
-
Ρυθμίσεις ad blocker σε Firefox
theopan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤον τελευταίο καιρό στις πρόσφατες αναβαθμίσεις του Mozilla Firefox αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που συνδέομαι στο φόρουμ μου βγάζει παράθυρο με το παρακάτω μήνυμα: ¨ AD-blocker detected! Αγαπητό μέλος και επισκέπτη. Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις. Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας. Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς κα…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤο winbank είναι η πιο ιδιότροπη banking εφαρμογή από όσες έχω χρησιμοποιήσει ποτέ (και είναι πάρα πολλές). Κοιτάξτε να είναι κρυμμένο το root και ο magisk manager όσοι έχετε και επίσης να περνάει η συσκευή σας το safetynet test (tap to start safetynet test στην πρώτη σελίδα όταν ανοίγουμε το Magisk Manager).
-
Παράθεση από PANOS_NIKAIA: “Μήπως κάποιος φίλος θα μπορούσε να μου γράψει αναλυτικά πώς γίνεται η μετάδοση εικόνας από το κινητό σε σμαρτ με τη νέα έκδοση 11; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Μην είσαι σίγουρος ότι γίνεται. Σε Philips smart tv έχω να καταφέρω να το κάνω να δουλέψει από τη miui 8 ή 9... βλέπει την απόπειρα σύνδεσης η τηλεόραση και ξεκινάει να προσπαθεί να δείξει την εικόνα του santoni και τελικά αποτυγχάνει. Σε άλλες τηλεοράσεις (Samsung, Sony) νομίζω κατάφερα να κάνω cast. Άλλα κινη…
-
Παράθεση από gto: “Από τα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι θα περάσει τελώνειο επειδή προέρχεται από χώρα εκτός EU.Στην ερώτηση μου ότι έρχεται από Ολλανδία, μου απάντησαν ότι δεν ισχύει, απλά παίρνει νούμερο από Ολλανδία . ” Την ίδια ανοησία μου είχε πει κι εμένα μια υπάλληλος στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ πριν πολύ καιρό. "Σκασμένοι" είναι που δεν μπορούν να βάλουν χέρι στα απεσταλμένα μέσω τον διαφόρων "priority". Δεν πρόκειται να το ακουμπήσει το Ελληνικό τελωνείο να είσαι σίγουρος. Απλά αργούν γιατί έχουν ξα…