Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 736.
-
Παράθεση από Efi Bartzoka: “Εκανα επανεκκίνηση κ αναψε Σας ευχαριστώ πάντως Καλό σας βράδυ ” Επειδή το διαβάζω τακτικά αυτό -να αποτελεί η επανεκκίνηση το ...ύστατο μέτρο- μου έχει δημιουργηθεί η απορία: δεν τα σβήνετε ποτέ τα κινητά σας; Εγώ το θεωρώ ρουτίνα αυτό! Τουλάχιστον κάθε 1-2 μέρες θα κάνω επανεκκίνηση είτε γιατί το φορτίζω συνήθως σβηστό τη νύχτα ή έτσι απλά για να φρεσκαριστεί η μνήμη. Τα κινητά δεν προορίζονται για να ανάβουν μια φορά όταν αγοράζονται και να σβήνουν όταν χαλάσουν με…
-
File recovery σε Redmi 4X
ΜήνυμαΠαράθεση από Dmkrts: “Δυστυχώς όχι. Ο χρήστης του κινητού δεν ήθελε να αποθηκεύσει αρχεία σε κανένα cloud ” Ας πρόσεχε πες του τότε... Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου κι εμένα να λέω σε φίλους να αφήσουν τους ανόητους "φόβους" για τα cloud και να αποθηκεύουν εκεί τα αρχεία τους. 2-3 μέχρι σήμερα την έχουν πατήσει...
-
Redmi 4 pro
ΜήνυμαΑυτό που ψάχνει ο giorgosst92 είναι το πως απενεργοποιείται η δυνατότητα κατεβάσματος της "κουρτίνας" ενώ είναι κλειδωμένη η οθόνη ώστε να μη μπορεί κάποιος "κακόβουλος" που θα πέσει στα χέρια του να κλείσει data, gps κλπ. Και η απάντηση είναι ότι δεν γίνεται πλέον στη miui 10 γιατί ηλιθιωδώς αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα. Γνωστό πρόβλημα και φωνάζουν πάρα πολλοί και στο Αγγλικό φόρουμ...
-
Παράθεση από kracken_74: “Καλημερα! Τι μου προτείνετε τελικα; να κάνω factory reset? ” Εφόσον δεν διορθώθηκε ούτε με dirty flash, πέρνα ξανά τη ROM με factory reset (ή και format data). Χωρίς να επαναφέρεις εφαρμογές που τυχόν είχες κάνει backup. Τότε πρέπει να λυθεί οπωσδήποτε. Αν δεν λυθεί ούτε τότε, κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο google account σου. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...
-
Παράθεση από gung: “Μια ερώτηση το magisk λειτουργι σε mido ” Γιατί να μη λειτουργεί; Κανονικότατα (τουλάχιστον σε όσα έχουν official rom) και σε Mido και σε Santoni που έχω δοκιμάσει εκδόσεις Magisk από 16 ως 18. Κάτι δεν κάνεις καλά στη διαδικασία αν δεν σου κάνει boot. Φλασάρεται όπως είναι το .zip του Magisk μέσα από το TWRP.
-
Μου είχε τύχει πριν καιρό κάποιο πρόγραμμα (δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό) να μην γίνεται εγκατάσταση -έβγαλε μήνυμα- λόγω του test mode. Το απενεργοποίησα -το test mode- και μόνο τότε εγκαταστάθηκε.
-
Mi Messaging Failed to send
ΜήνυμαΠαράθεση από JohnHD: “Ξεκλειδωτος είναι όμως δεν θα χάσω αρχεία ; Αν κάνω φλασ από πάνω; ” Όχι δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα αρκεί να τσεκάρεις το "save user data" στην επιλογή κάτω δεξιά στο miflash. Το αν είναι πρόβλημα του παρόχου κινητής είναι κάτι που εξακριβώνεται πανεύκολα: βάζεις τη SIM σε μια άλλη συσκευή και δοκιμάζεις να στείλεις sms. Αν σε αυτή δουλέψει σημαίνει ότι είναι πρόβλημα του xiaomi (και 90% αυτό φταίει).
-
Ακριβώς η ίδια καθυστέρηση. Ή μάλλον συνολικά ακόμα μεγαλύτερη γιατί αν απενεργοποιηθεί το fingerprint χρειάζεται και slide up για να βγάλει στο desktop. Και με διαγραφή και ξαναδημιουργία αποτυπώματος δεν βελτιώθηκε τίποτα. Το δυνατό σημείο των xiaomi ( η αστραπιαία απόκριση στο fingerprint) κατάφεραν και το χάλασαν κι αυτό...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από JohnHD: “Σε SMS εννοούσα συγνώμη αν το διατύπωσα λάθος. Δοκίμασα αυτό που είπες με τους smssc αλλά δεν δούλεψε ” Δεν είναι πρόβλημα του κέντρου μηνυμάτων ούτε του παρόχου μάλλον. Το είχα πάθει μια φορά και αν θυμάμαι καλά έστρωσε αφού ξαναπέρασα fastboot rom από πάνω ("dirty flash") με το miflash την ίδια rom που είχα. Αλλά εγώ ήμουν με ξεκλείδωτο bootloader. Αν δεν είσαι ξεκλείδωτος δοκίμασε να ξανακάνεις update μέσω του updater.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από JohnHD: “Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό που έβαλα κάρτα παρατήρησα ότι δεν με αφήνει να στείλω SMS. Δεν μου βγάζει συγκεκριμένο error code απλά μου λέει ότι απέτυχε να σταλεί . Είμαι 100% σίγουρος ότι έχω επιλέξει την σωστή κάρτα sim και ότι έχω SMS μέσα αφού σε άλλο κινητό δούλευε. Μπορείτε να μου πρότεινετε καμία λύση ; ” Το μπερδεύεις. Σε Mi message αναφέρεσαι ή σε SMS; Το Mi message (δωρεάν μηνύματα σε άλλους χρήστες που έχουν xiaomi συσκευή τα οποία στέλνονται μέσω dat…
-
Παράθεση από niksimera: “Φιλε επανερχομαι σε εκεινο το ερωτημα που ειχα κανει, οτι φαίνεται η μπάρα και κλειδωμενη να ειναι η συσκευη μουΜετα λοιπον το τελευταίο update επανήλθε το προβλημα και εκτος αυτου δεν βρισκω πλεον και την επιλογή αυτη που μου ειχες δωσει τοτε Ευχαριστώ ” Notification shade is accessible in lock screen w/o option to disable it!! - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μέχρι να (αν) δώσουν update. Αφαίρεσαν την επιλογή οι απίθανοι...
-
Παράθεση από ippotis: “Όχι αλλά και 1 που έβαλα πάλι τα ίδια. Τελικά θα πρέπει η επαφή να έχει το +030 για να φανούν σωστά. Η προηγούμενη έκδοση δεν είχε τέτοιο θέμα πάντως. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να αλλάξω μαζικά τις επαφές; ” Το +030 όμως ισοδυναμεί με 00030 (3 μηδενικά) και δεν μπορείς να καλέσεις καμία επαφή με αυτό... Δεν είναι εκεί το πρόβλημά σου. Έχεις περασμένες τις ίδιες επαφές 2 φορές.