Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 359.

• ΑΝ ρε παιδια ερθει το κινητο με global και ξεκλειδωτο BL θα πρεπει να ξανα ξεκλειδωσουμε ? Ρωταω γιατι αυριο θα το εχω στα χερια μου και μου φαινεται οτι θα εχει Global Rom απο οτι εχω καταλαβει

• Παράθεση από thodorisls: “Δεν νομίζω να χρειάζεται ροοτ υπάρχει .zip που το περνάς μεσω twrp και ενεργοποιεί το api2 ” Παράθεση από thodorisls: “Δεν νομίζω να χρειάζεται ροοτ υπάρχει .zip που το περνάς μεσω twrp και ενεργοποιεί το api2 ” φίλε τι ειναι το api2???

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “Δεν το έχω πάρει από ευρωπαϊκή αποθήκη. Από Κίνα θα έρθει. Απλά με Belgium Post δεν έχω θέμα με Τελωνείο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου ” Ok εμενα τωρα μου ειπαν απο DHl οτι εκτειμον οτι θα το εχω μεχρι 31

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από omek07: “Φίλε μένω Καναδά όποτε εμένα μου έρχεστε απο Κίνα το κινητο . DHL HK ειναι . ” Για Καναδά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως για Ελλάδα ότι έρχεται από τρίτη χώρα με DHL, και δεν είναι τριγωνική αποστολή, πάει καρφί τελωνείο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου ” Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ το πηρες απο ευρωπαικη αποθηκη ενω εγω απο Κινα και γιαυτο μαλλον εχει αργησει σε εσενα. Εγω σιγουρα θα πληρωσω τελωνειο . Εδω στον Καναδα δεν περναει ουτε μυγα χωρις ν…

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Φίλε μένω Καναδά όποτε εμένα μου έρχεστε απο Κίνα το κινητο . DHL HK ειναι .

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από omek07: “Μου εχουν δώσεις μεχρι και tracking number. Λέτε να λένε μακακιες? ” Όχι εσύ πρόλαβες. Εμείς πρέπει να περιμένουμε το επόμενο στοκ. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου ” Κατσε να δουμε γιατι στο Traking ακομα λεει Thursday, July 26, 2018LocationTimePiece * 1 * Shipment information received * HONG KONG - HONG KONG * 10:54 Κραταω μικρο καλαθι

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Μου εχουν δώσεις μεχρι και tracking number. Λέτε να λένε μακακιες?

• Παράθεση από gregory_gr: “Παράθεση από thodorisls: “@gregory_gr οπου και να στείλεις δεν θα αλλάξει κάτι καιδ εν καταλαβενω γιστι τέτοια φαγομαρα να ξεκλειδώσετε οσο πιο γρήγορα τον bootloader και η china stable και η china beta μια χαρα ειναι γοα 15 μέρες χωρίς κανένα θέμα σε καμία λειτουργία του κινητού. ” proton giati den exw elliniko keyboard k deyteron giati tha thelei ksana setarisma ola t settings alazw sta apps kurios ” Φιλε βαλε αλλο πληκτρολογιο απο google play store και εισαι κομπλε

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “Το ξέρω βρε . Ρώτησε ο Chrisnik από που το πήραμε. Λογικά αυτήν την εβδομάδα που μας έρχεται θα φύγουν τα πακέτα. Θα ενημερώσω κι εγώ μόλις το στείλουν. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου ” Φιλε σε εμενα το εστειλαν. περιμενω να το παραλλαβω σε 8 μερες. Εσενα?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “Εγώ από Gearbest το πήρα.Απ ότι έμαθα έχουν ξεκινήσει να στέλνουν τις πρώτες παραγγελίες. Πάντως το θηρίο θα έρθει με global stable με Miui 9. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εγω βρε απο εκει το πηρα. Για να δουμε ποτε θα το στειλουν Ελπιζω να το κανουν γρηγορα για να πεταξω το Lg στον τοιχο. Θα σε ενημερωσω ποτε θα μου γραψει Shipped

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “@omek07 και εμένα τελικά 24/7 θα ξεκινήσει. Τους ρώτησα στο chat πως θα το στείλουν και μου είπαν ότι θα έρθει με global. ” Εμενα τελικα μου ειπαν οτι μαλλον θα κανουν ρεστοκ στις 24 και θα το αποστειλουν απο τισ 26-30. θα δουμε

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “@omek07 γεια σου φίλε μου. Είχε ακουστεί για τέλη Ιουλίου οτι θα δώσουν global οπότε υπάρχει μια πιθανότητα να το στείλουν μ' αυτή τη ρομ. Θα το δούμε... ” Θα το δουμε. Θα το στειλουν στις 24 του μηνα οποτε περιμενω να μου ερθει μερχρι το τελος του μηνα....

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “Και εγώ ήμουν ανάμεσα σ' αυτά τα δύο άλλα τελικά λόγω τιμής επέλεξα το Mi8. Απ' ότι διάβασα δεν έχουν διαφορά στο θέμα της αυτονομίας. Έκανα παραγγελία το Σαββατοκύριακο 6/128 στα 395€ (με κουπόνι) από Gearbest. Καλή τιμούλα για 128αρι. Το πήρα σε μαύρο. Μάλλον Παρασκευή θα ξεκινήσουν να φεύγουν τα πακέτα και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σταλεί με global. Για να δούμε. Θα ξεκλειδώσω βέβαια τον bootloader αλλά καλό είναι να έρθει με global μέχρι να γίνει αυτό. ” Καλησπερ…

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Καλημεροκαλησπερες παιδια. Και εγω αγορασα σημερα απο Gearbest που το εχει σε sale σε μπλε χρωμα . Τωρα τι κανουμε ??? Μπορουμε να κανουμε αιτηση για ξεκλειδωμα πριν παραλαβουμε???

• Παράθεση από amavroudis: “Ποιο site; ” Το Mi global store απο το aliexpress

• Παιδια υπαρχει περιπτωση να ειναι Fake το κινητο απο αυτο το σιτε? Θελω να το παραγγειλω .

• Παράθεση από z953rr: “Παιδια περασα κ δεν εκατσα... Λιγο το design κ πολυ το notch... Πηρα πισω το mix2s μου... ” Εσυ που ειχες και τα δυο μπορεις να μας πεις εντυπωσεις γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. Διαφορες ??? Εκτος απο το NOtch τι λεει απο καμερα, μπαταρια ???

• Παιδια ξερει κανεις πια η διαφορα σε English-Chinese Version με Global Version ? εχουν τις ιδιες μπαντες για το σημα ?