Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 359.
-
Παράθεση από MyLord: “Όλα καλά σε κενζο. Πέρασε νεράκι με wipe cache και dalvik. Τα θέματα γύρισαν στα αγγλικά κι επίσης εξαφανίστηκε αυτό το game booster ή όπως αλλιώς λεγόταν. ” φίλε μου μπορείς να τσεκάρεις αν σου άλλαξε το recovery?
-
Παιδια όλα καλα με την Ρομ στο Kenzo Απλα παρατηρησα ότι πέρασε recovery alka
-
Παιδιά γίνεται κάτι με τα κινέζικα που έχουμε στα θέματα?
-
Δηλαδή λύθηκε το πρόβλημα με το fingerprint για το Kenzo?
-
Παράθεση από Bodai: “@omek07 εγκαθίσταται συνήθως μαζί με παιχνίδια. Δοκίμασε αν σου επιτρέπει να κάνεις εκκαθάριση στα Data & Cache της εφαρμογής .. ” Δεν με αφήνει να κάνω clean data and cache της εφαρμογής. Παιχνίδια δεν έχω στο κινητό. Θα κάνω τα wipes και βλέπω.
-
Παιδιά ακόμα δεν βρήκα λύση τι είναι αυτό και γιατί μου έχει awake το κινητό 8 ώρες. Μπορεί να μου πει κάποιος? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23319/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23318/
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από omek07: “παιδιά έχει κανένας drain battery από την Google Play service ?? ” μπες στις ρυθμίσεις- συνδεδεμένοι λογαριασμοι-google και κλείσε το από εκεί....έτσι έκανα και σώθηκα. ” τι να κλείσω απο εκεί φίλε μου?
-
παιδιά έχει κανένας drain battery από την Google Play service ??
-
Παράθεση από geoanto555: “Κοίτα.. το πιο σωστό είναι να κατεβάσεις οποιαδήποτε official και να την βάλεις σε fastboot mode.. Μετά να βάλεις το persist ” Εννοείς για να γίνει πιο σωστή δουλειά ? Εγώ απλα σκεφτόμουν να κατεβάσω την fastboot ρομ για να πάρω το αρχείο και όταν βγάλετε την 6,11,3 να την περάσω και να περάασω μετα το αρχείο
-
Παράθεση από geoanto555: “Εμείς προλάβαμε και την βγάλαμε... Μετά κόπηκε γιατί είχε θέματα... Λογικά σε 1-2 μέρες θα εμφανιστεί η επόμενη. ” ΟΚ για να κατεβασω απο τώρα fastboot τι ρομ χρησιμοποιουμε την dev china , dev global ?
-
Παράθεση από geoanto555: “Που να την βρείτε; Δεν βγήκε ποτέ........ 6,11,3 σε λίγες μέρες.. Υπομονή. ” Χαχχαχαχαχαχα γιαυτο έβαλα το όνομα σου εκει
-
geoanto555 Παιδια εχει κανενας την fastboot για την 6.10.20? Δεν μπορώ να την βρώ για να πάρω το persist.img. Θέλω να κάνω την διαδικασια γιατι μου φαίνεται η σενσορες μου είναι για τα μπάζα. Έχω την τελευταια XTRV beta 1 6.10.20 για το Kenzo
-
Παιδιά το πρόβλημα με τα αρχεία λύθηκε στην καινούργια ρομ ? Όταν πας να στείλεις αρχεία πχ με το viber που κρασαρε το πρόγραμμα
-
Παιδιά τελικά καμία λύση για το πρόβλημα που έχει στα επισυναπτόμενα αρχεία? Όταν πας να διαλέξεις ένα αρχείο για να στείλεις px με το viber ή το messenger βγάζει αναφορά λάθους.