Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 359.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από pajohnx: “Υποθέτω κάνω τα πάντα backup... Ευχαριστώ!!! ” Πάρτα όλα .... αχρείαστα να είναι.. ” Γιώργο πες ότι τα παίρνβ όλα μετά μπορω να επαναφέρω μόνο τις εφαρμογές? Και αν ναι πως το κάνουμε αυτό?
-
Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Είναι πολύ σπαστικό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ” Το κάνεις στις κλήσεις αυτό και όχι πάντα έτσι;Εχει αναφερθεί πολλές φορές , κυρίως στις stable ρομς και λύση προς το παρών δεν υπάρχει ότι και αν έχουμεδοκιμάσει.... ” Εδώ και 2 βδομάδες, και το κάνει πάντα στις κλήσης. Για να πάω στην παλιά stable που δεν αντιμετώπιζε τέτοιο θέμα τι πρέπει να κάνω? ” Απλά πάτα το power button για να ανοίξει η οθόνη και τότε…
-
Παράθεση από gkalen: “ ” Άκυρο μήνυμα.
-
Λοιπόν κάπου είδα δεν θυμάμαι που ότι το θέμα με το fp λύνεται με φλασαρισμα του modem από την έκδοση 6.8.11. Δεν ξέρω πως φλασαρουμε το modem Το βρήκα [KERNEL][19/08/16][QC][Radon Kenzo V2.4][UV][MIUI/CM/AOSP][STABLE] - Post #2276
-
Παράθεση από sakismaf: “Πως ενεργοποιω το στιγμιότυπο με τα 3 δάκτυλα. Μόλις πέρασα τη ρομ αλλά δε το βλέπω πουθενά. Μήπως χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακης κατάστασης; ” Φίλε μου πάτα πάνω στην οθόνη σου με τρία δάκτυλα και μετά τραβά τα προς τα κάτω. Θα σου βγάλει μήνυμα για να ενεργοποιηθεί το στιγμιότυπο με τρία δακτυλα
-
Παράθεση από gkalen: “Για το radon kernel .. Δεν θα το συνιστουσα εκτός αν νομίζετε ή βλέπετε ότι έχει διαφορά , απ'οτι είδα δεν είναι ακριβώς ένα κερνελ αλλά κάποια modules και αρχεία που προστίθενται στο υπάρχον κερνελ με το φλασαρισμα του radon zip ... Επίσης τα antutu που παίρνεις με radon zip είναι λάθος , όπως θα δείτε είναι κόκκινα , δεν γίνεται σωστά ή μέτρηση , αν και δεν υπάρχει για μένα εφαρμογή antutu , είναι απλά μία εφαρμογή που πιάνει χώρο στη συσκευή μου και δεν μου προσφέρει τίπ…
-
Κάτι λένε πάλι και για αυτή την ρομ με πρόβλημα deep sleep με το FP?