Να ρωτησω για update από twrp ποια σβήνουμε; Και γίνεται να μην χάσουμε τα δεδομένα με το update; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει πρόβλημα με την διαχειρηση της μπαταρίας ή 6.7.28, μάλλον θα το φτιάξουν στο επόμενο update Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήγαινε στο developer options και πατά oem unlock και usb debugging , Για το adb ανοίγεις το cmd και όχι το αρχείο που έχει μέσα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσπάθησε να περάσεις την κινεζικη developer για να κάνεις unlock, αν και νομίζω γίνεται και με stable, και μετά ακόλουθεις τον οδηγό για να περάσεις την ελληνική Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
c47c27a534799151d736bfc5542db5d8.jpg Τι είναι το mediaserver έχει και το wakeclock μέσα και πώς το φτιάχνουμε για να μην τρώει μπαταρία ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται στο forum να το κάνει κάποιος επί πληρωμή, εσύ πάντως κάνε αίτηση για unlock Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πέρασα με το mi PC suite την Chinese stable γιατί δεν είχα official και μετά από κάποιο καιρό μέσω του updater την developer ,είναι σωστός ο τρόπος που έκανα ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Έχω την developer ROM την τελευταία και θέλω να κάνω ξεκλειδωμα το bootloader με το πρόγραμμα της MIUI ,πρέπει να έχω 64bit ή μπορώ και με 32bit ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Το έπαθε όταν έκανα αναβάθμιση στην τελευταία stable αλλά και όταν έβαλα την developer έκανε το ίδιο ,ανοίγω το youtube και παίζει για κάτι δευτερόλεπτα και κλείνει απότομα και πρέπει να το ανοιξω παλι για να παίξει κανονικά αλλά μετά από κάτι λεπτά πάλι το κλείνει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παράθεση από NasDriver: “@xristo2121, έχεις δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα στις εφαρμογές για να μην κλείνουν ?” Δηλαδή τι εννοεις δικαιώματα ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Έχω το MIUI 8 developer και μου κλείνει τα προγράμματα μερικές φορές όπως το YouTube και messenger ,δηλαδή μπορεί να το ανοιξω και μετά από από λίγο μου το κλείνει και το έκανε όταν είχα την κινεζική stable Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk