Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από xristo2121: “Πες τι έκανες για να το βάλεις ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Διάβασε το ποστ μου πιο πάνω (3380). Προσεκτικά! Αν κάνεις και wipe internal storage θέλεις OTG ή sd card. Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με ρομ by Gkalen” Με ποιο twrp ήσουν ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από geoanto555: “Όποιος θέλεις δοκιμάζει.. BETA ROM | Δοκιμή της νέας GTV-6.9.9 ROM (Marshmallow) για το RedMi Note 3 PRO” Το περνάμε όπως περναγαμε τα αλλά η πρεπει να κάνουμε κάτι άλλο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντι να το φλασαρεις με miflash θα το κανείς με mi pc suite απλα να ξέρεις οτι περνάει την κινεζική Ρομ,υπάρχει ο οδηγός εκεί που λέει how to/οδηγοι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@demakhs στην ινδική αγορά δεν μπορούν να πουλήσουν κινητά με MTK ,γιαυτό και του βάζουν snapdragon,όπως έγινε με το redmi note 3 pro Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμα είναι έτσι τότε ετοιμαστειτε για ολους αυτους που θα παραπονιούνται οτι δεν τους ανοίγει το κινητό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως απο gearbest πήρα tv box και σε δυο βδομάδες ήρθε και πηρα και air mouse μαζί και έκανε μήνα .και το ebay κανει παντα ενα μήνα + Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλα το vickmall από Κίνα στέλνει η Ευρώπη ; Έχω απο πάρει απο gearbest και έκανε 2-3 βδομαδες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλα εννοώ ποιοι θα το φέρουν πιο γρήγορα ,γιατί αμα το πάρεις απο gearbest θα περιμένεις 2-3 βδομάδες ενω στο vickmall λέει 1-5 μερες,και όσοι έχουν πάρει απο το vickmall σε ποσο τους ήρθε και αυτοί απο το geekbuying έκανε το ίδιο η άργησε πιο πολύ ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ρωτησω απο vickmall σε πόσες μέρες το έχετε παρελαμβανετε το κινητό ; και απο geekbuying κανει πιο πολυ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολλοί τρομάζουν στην ιδέα οτι πρεπει να κανουν unlock τον bootloader ,να περάσουν twrp και Ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk