Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 254.
-
Root σε Note 4G
ΜήνυμαΚαλημέρα στη παρέα. Αν μπορείτε πείτε μου τα βήματα για να κάνω root το τηλέφωνο. Όταν το κάνω root θα μπορέσω να σβήσω τις κινέζικες εφαρμογές που έχει το τηλέφωνο;πείτε μου τα βήματα αναλυτικά για να μη κάνω καμιά μ@λ@κία.
-
Themes για το Note
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Φίλε dzav ήταν να μην πάρεις φόρα!!! Ποιός σε πιάνει τώρα.... ^^” Χαχαχαχ όπως τα λες είναι. Μόλις το επεξεργαστώ θα το κάνω και root(καλά το λέω;) για να μπορέσω να σβήσω τις κινέζικες εφαρμογές που έχει μέσα.
-
Themes για το Note
ΜήνυμαΤελικά το έκανα από το laptop, όλα καλά. Σε ευχαριστώ.
-
Themes για το Note
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όχι, και μου φαίνεται λίγο περίεργο.... Μήπως στο μπλόκαρε το email ως ανεπιθύμητο;” Όχι το έχω τσεκάρει από χθες αλλά τίποτα.
-
Themes για το Note
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θέματα μπορείς να βρεις πολλά από την εφαρμογή Θέματα της Miui. Όμως δεν είναι δυνατόν να τα ενεργοποιήσεις αν δεν ενεργοποιηθεί πρώτα ο λογαριασμός σου.” Σου έχει τύχει να αργήσεις να πάρεις email επιβεβαίωσης;είναι συνηθισμένο;
-
Themes για το Note
ΜήνυμαΚαλημέρα στη παρέα. Που μπορώ να βρω themes για τη τηλεφωνάρα μου;έκανα λογαριασμό στη xiaomi αλλά ακόμη δεν μου έχουν στείλει κάποιο email επιβεβαίωσης ώστε να μπορώ να κατεβάσω κάποια. Για βοηθήστε λίγο αν ξέρετε παίδες.
-
Antutu score από τα xiaomi
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Μούφα?? Τι λές τώρα?!?!? Αν το νομίζεις μούφα .. στο αγοράζω εδω και τώρα. Σαββάτο παίρνεις τον προαστιακό και σε 2 ώρες είσαι Θεσ/νίκη. Σε περιμένω στον Σταθμό και ...... Υ.Γ Και το δικό μου λίγο πιο πάνω βγάζει....” Χαχαχαχα ευτυχώς όλα καλά.
-
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “2η photo => CPU3 stopped!!! Γιατί??? Με τρείς κυλίνδρους πάς? 8o” Χαχαχχα δε ξέρω ας μας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει. Από τα χαρακτηριστικά που βλέπεις τι λες;είναι μούφα το τηλέφωνο;
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dzav: “Α και κάτι άλλο να μην ξεχάσω.Κατέβασα την εφαρμογή και μου λέει ότι δεν είμαι rooted.” [Redmi Note 4G LTE] Easy Native Root & Un-Root Method Via Updater App - Redmi Note - MIUI Official Forum” Σε ευχαριστώ πολύ.Αν το κάνω root υπάρχει περίπτωση να συναντήσω κάποιο πρόβλημα;μέχρι στιγμής δουλεύουν όλα ρολόι.
-
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈκανα και εγώ μια δοκιμή χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στο κινητό.Μόνο τη μπαταρία άλλαξα.Δείτε και πείτε μου αν θέλετε. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1743/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1744/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1742/
-
Παράθεση από Bodai: “Δες αυτό Changing Ringtone Notification, is that easy? lets do it! - MIUI General - MIUI Official Forum” Σε ευχαριστώ πολύ.Μόλις το κατάφερα και αυτό με τη βοήθεια του file manager.Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη πολύτιμη βοήθεια. Συνεχίζω να το ψάχνω και θα επανέλθω με άλλες ερωτήσεις. Α και κάτι άλλο να μην ξεχάσω.Κατέβασα την εφαρμογή και μου λέει ότι δεν είμαι rooted.
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dzav: “Να στε καλά παίδες.Το τηλέφωνο τα σπάει, το δουλεύω συνεχώς να δω τι παίζει. Ποια εφαρμογή κατεβάζω για να δω αν είναι γνήσιο το τηλέφωνο; Πως μπορώ να περάσω τις επαφές από την κάρτα στο τηλέφωνο.” [UNOFFICIAL] Antifake English Translation Beta Released - App - MIUI Official Forum επαφές/ρυθμίσεις/εισαγωγή-εξαγωγή επαφών/εισαγωγή από την κάρτα sim” Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση σου.Τις επαφές τις έχω στη κάρτα σε αρχείο vcf και όχι στη sim.Πρέπει…
-
Παράθεση από tora33: “αφού ήλθε, ξεχνάς την ταλαιπωρία , να το χαρείς , θα το έχω σε 15 μέρες το 4g , (έρχεται free shipping , με τον αργό , αλλά λίγο πιο σίγουρο τρόπο) είμαι περίεργος για το ποιο είναι καλύτερο , το note 3g η το 4g (αλλά δεν έχεις δουλέψει το 3g) , το 3g είναι δίκροτο , και πιο ισχυρό στα παιχνίδια (δεν με ενδιαφέρουν αυτά) 1. είναι root ? play.google.com/store/apps/det…m.chaoandroid.checkrooted 2. Αν έχεις κάποιον πλοηγό (gps) , κλειδώνει δορυφόρους kai ti γρήγορα ?” Το roote…
-
ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Επιτέλους ήρθε το πολυαγαπημένο μου κινητάκι. Σήμερα το πρωί που πήγαινα τον μεγάλο σχολείο, με πήρε τηλέφωνο ο ταχυδρόμος. Έλα μου λέει έχεις ένα δέμα από τη Κίνα και είναι να πληρώσεις και κάποια χρήματα. Πόσα του λέω;54 ευρώ μου λέει. Να πω την αλήθεια ανακουφίστηκα καθώς περίμενα παραπάνω. Μείνε εκεί που είσαι του λέω, έρχομαι σε 10 λεπτά.Σε 7 λεπτά ήμουν εκεί.Πλήρωσα και το παρέλαβα. Τι κινητάρα είναι αυτή ρε παίδες; Έχω πάθει τη πλάκα μου.Όταν το άνοιξα είδα ότι στη μπαταρί…