Παράθεση από ev3rflow: “ Α καλά! Τώρα είδα ότι η ημερομηνία είναι 27/09... Αν πάντως είναι από 29/09 στο τελωνείο...Ας μιλήσουν καλύτερα τα άτομα που έχουν παρεμφερή εμπειρία επί τούτου...” Ας μας πούνε τα παιδιά από Θεσσαλονίκη τι παίζει.Βοήθεια παλικάρια.
Παράθεση από ev3rflow: “ Κοίτα, είναι Πέμπτη απόγευμα... Με βάση την εμπειρία που έχω από ΕΛΤΑ, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ για αύριο... Αυτό φεύγει από αεροδρόμιο και ίσως (το τονίζω το ίσως) να πρέπει να περάσει και από την Κεντρική Διαλογή Αθήνας. Αν ήσουν στην Αθήνα, θα ήταν λίγο πιο γρήγορα τα πράγματα.” Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο στο 2106073005 και μίλησα με μια πολύ ευγενική κυρία. Όταν της έδωσα το tracking number το χτύπησε και μου είπε ότι το δέμα έχει…
Παράθεση από ev3rflow: “ Σύμφωνα με τις ώρες που έχεις γράψει, μάλλον είναι στο δρόμο! (13:10 έκλεισε από αεροδρόμιο) Αν όχι αύριο, λογικά Δευτέρα μου φαίνεται ότι θα το πάρεις. Συμφωνούμε και οι υπόλοιποι;” Το θέμα ξέρεις ποιο είναι;μου είπανε από τα Ελτά ότι από τη στιγμή που το διώξουν από το τελωνείο την άλλη μέρα θα το έχω.Μήπως δεν το έχουνε διώξει ακόμη;
Καλησπέρα στη παρέα. Βοηθήστε με να καταλάβω κάτι παρακαλώ γιατί ακόμη δεν το έχω καταλάβει. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ27-09-201409:45IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)27-09-201413:10ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) Το παραπάνω σημαίνει ότι μπήκε τελωνείο και ότι βγήκε ή ότι μπήκε και είναι ακόμη μέσα στο τελωνείο;έχω μπερδευτεί.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν πήρα πρώτα στο τελωνείο στο Βενιζέλος και ρώτησα τι γίνεται με το δέμα που περιμένω και που ήρθε στην Ελλάδα 27/09 και φαίνεται ακόμη στο τελωνείο.Εννοείτε ότι δεν του έδωσα tracking number.Ο πολύ ευγενικός κύριος μου είπε ότι όλα τα δέματα είναι στην αποθήκη των ελτά στο αεροδρόμιο και αυτοί απλά μπαίνουν μέσα και εκτελωνίζουν ότι χρειάζεται εκτελωνισμό. Στη συνέχεια πήρα στο τηλέφωνο πιο πάνω και τους είπα γιατί έχει καθυστερήσει τόσο πολύ και …
Δε ξέρω κάτι άλλο παρά μόνο αυτό το κωδικό. Στη σελίδα των Ελτά τον βάζω και μου δείχνει που βρίσκεται το δέμα μου. Μου φαίνεται θα πάρω στο τελωνείο τηλέφωνο να δω τι παίζει.
Παράθεση από ev3rflow: “Voucher Ελληνικό δεν έχει εκδοθεί ακόμα να υποθέσω ε;” Τι είναι αυτό;για βοήθα λίγο. Το status κολλημένο ακόμη.Με τα νεύρα μου παίζουν. Να πάρω στο τελωνείο κανένα τηλέφωνο ή να περιμένω ακόμη 2 μέρες;
Παράθεση από SomniusX: “ή.. μπορεί αύριο να το έχεις κοίτα δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει.. παίζουμε κρυφτούλι κάθε φορά που παραγγέλνουμε από κίνα μαν.. άστα γάμησέ τα..” Μακάρι αλλά το βλέπω πολύ χλωμό.Το status παραμένει ακόμη το ίδιο.Το θέμα είναι πόσα ακόμη θα πληρώσω.Πλέον έχω προετοιμαστεί.
Παράθεση από SomniusX: “ωχ αν το έκανε ενώ του είπες να μην το κάνει πφφ θα σε σκίσουν :'(” Τη βλέπω τη δουλειά, έχει γίνει μαλακία. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια καθυστέρηση.
Καλημέρα σε όλους. Ακόμη αεροδρόμιο το πακέτο.Τη βλέπω τη δουλειά θα το πληρώσω το τελωνείο. Αλλά ο κινέζος πολύ μπούφος αδερφάκι μου αν έβαλε τη πραγματική τιμή του δέματος.
Παράθεση από SomniusX: “δεν θέλω να σε μπριζώσω ρε φίλε.. αλλα΄κοίτα ποτέ δεν ξες..” Δε με μπριζώνεις ίσα ίσα μου δίνεις κουράγιο. Ελπίζω αύριο να δω κάποια αλλαγή στο status χωρίς να έχω ντράβαλα με το τελωνείο.
Χαχαχαχαχαχ καλά ξηγήθηκες.Και ο άγιος φοβέρα θέλει. Μια ακόμη ερώτηση.Το δέμα θα έρθει με απλό ταχυδρομείο ή με τα Ελτά courier; Δώσε μου κουράγιο χαχαχαχ να παίρνω δύναμη. Όταν με το καλό το πάρω θα μιλήσουμε skype να μου πεις λεπτομέρειες.
Παράθεση από SomniusX: “χαλάρωσε.. και φτιάξε από σήμερα ένα κοτέλι γιατί αύριο θα έχεις συσκευή.. θαααααα το δεειιιιιις” Καλά όποτε σε διαβάζω μου φτιάχνεις τη διάθεση.Λες να έρθει αύριο;αν δεν έχει περάσει ακόμη τελωνείο;
Τελικά δε με βλέπω να το παραλαμβάνω αύριο.Το status παραμένει ακόμη έτσι: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)27-09-2014 13:10ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;θα το γλιτώσω το τελωνείο ή με βλέπετε χλωμό; Πω πω και περίμενα αύριο το πρωί να παραλάβω.
Παράθεση από SomniusX: “όταν με το καλό σου έρθει, θέλω να μου πεις τι έγραφε πα΄νω στο invoice, από είδος προϊόντος και πόσα σε τιμή.. ” Εννοείτε θα ενημερώσω για τα πάντα.Ελπίζω αύριο να παραλάβω.