Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 254.

• Παράθεση από kalamaris: “ρε παιδια sorry αλλα κολλησα πως μπορω να δω αν ενας φακελος/εφαρμογη ειναι αποθηκευμενη στην εξωτερικη sd ή στην μνημη του τηλεφωνου?” Πηγαίνεις στο κίτρινο φάκελο αρχεία και έχει κατηγορίες επάνω τηλέφωνο και κάρτα sd.Για τσέκαρε το λίγο.Πάντως εγώ κατέβασα και μια εφαρμογή file manager και μπόρεσα να αλλάξω τους ήχους κλήσης ενώ πριν δε μπορούσα.

• Παράθεση από kalamaris: “μου φαινεται οκ !!!” Ελπίζω να έφτιαξε.Πάντως όταν με πέρνανε δεν είχα πρόβλημα, μετά από κάποια ώρα έσβηνε η οθόνη.

• Παράθεση από kalamaris: “κανε μια δοκιμαστικη κληση να δεις..ή εναλλακτικα κατεβασε ενα sensor tester απο playstore για να δεις τον proximity sensor τι λεει..” Κατέβασα και εγκατέστησα ένα προγραμματάκι και έκανα τις δοκιμές μου. Τα αποτελέσματα παρακάτω. Τι λέτε; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1816/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1814/

• Παράθεση από kalamaris: “ 5) Μας βγαζει ενα νουμερο και παταμε το Δεξιο παραθυρο στο κατω μερος για επιβεβαιωση ” Το κάτω δεξί κουτάκι είναι fail και το αριστερό είναι pass.Απλά να γνωρίζετε.

• Παράθεση από kalamaris: “Ειχαμε το ιδιο προβλημα κ αλλοι... Κανε αυτα τα βηματα και πες μας αν λυθηκε το θεμα : 1) Κανουμε κληση τον εξης αριθμο : *#*#64663#*#* 2) Μας βγαζει ενα αριθμημενο μενου στα Κινεζικα 3) Παταμε στο νουμερο 7 4) Παταμε ενα παραθυρακι στο κεντρο της οθονης χωρις ομως προηγουμενως να υπαρχει καποιο αντικειμενο π.χ το χερι μας επανω στους αισθητηρες 5) Μας βγαζει ενα νουμερο και παταμε το Δεξιο παραθυρο στο κατω μερος για επιβεβαιωση 6) Παταμε το home button και τελειωσαμε μ…

• Παράθεση από kalamaris: “Redmi note 4g Αισθητηρας φωτος” Θες να μου εξηγήσεις αν μπορείς που ακριβώς είναι το πρόβλημα και πως θα το λύσω;

• Τελωνείο

dzav - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “ Η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχω ζητήσει ποτέ, αν και έχω κάνει πάρα πολλές παραγγελίες κατά καιρούς απο τη Κίνα, αλλά επίσης και ποτέ δεν έτυχε μέχρι τώρα να περάσω απο τελωνείο (Οι περισσότερες όμως παραγγελίες ήρθαν με απλό ταχυδρομείο)” Πιστεύω ότι με το παραπάνω είναι 100% καλυμένος.

• Τελωνείο

dzav - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Το ερώτημα όμως είναι εάν ο κινέζος θα βάλει ΜΕΣΑ στο κουτί απόδειξη που να λέει ότι λέει και απ'έξω... Φαντάζομαι ότι δεν το κάνουν αυτό...” Αν τους το ζητήσεις δε νομίζω να έχουν πρόβλημα.

• Τελωνείο

dzav - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mitsakos: “Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες σου! Να σε ρωτήσω...γιατί δεν πήγες με την απόδειξη του PayPal να της την κολλήσεις στην μούρη??” Αν ήμουνα Θεσσαλονίκη θα πήγαινα σίγουρα, αλλά είμαι στη Λάρισα. Τις τα έχωσα όμως και τουλάχιστον ηρέμησα.

• Καλημέρα στη παρέα. Εδώ και μια βδομάδα έχω το Note 4 4g και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος.Να πω επίσης ότι έβαλα και την Ελληνική rom τη τελευταία και όλα δουλεύουν μια χαρά. Το θεματάκι που είχα με το wifi λύθηκε με μια επανεκκίνηση και πλέον δεν έχω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Ένα θεματάκι που πρόσεξα χθες είναι το εξής.Όταν μιλάω στο τηλέφωνο, μετά από κάποια ώρα η οθόνη σβήνει και δεν μπορώ να τερματίσω εγώ τη κλήση.Πήγα στις ρυθμίσεις κλήσεων/ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και απενε…

• Τελωνείο

dzav - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα και πάλι στη παρέα. Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι πριν από μια βδομάδα περίπου παρέλαβα και εγώ το τηλεφωνάκι μου με τη διαφορά όμως ότι πλήρωσα στο τελωνείο 54 ευρώ. Θα σας πω όμως δυο τρία πραγματάκια που γίνανε αφού το παρέλαβα. Καταρχήν να πω ότι ο κινέζος έξω από το δέμα έγραφε τιμή 40 $ και στη περιγραφή phone sample και πιστεύω ότι αυτό ήταν που με "πρόδωσε". Επίσης να αναφέρω ότι μέσα το δέμα δεν είχε κάποια απόδειξη και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα και θα εξηγήσω π…

• Πάρε και ένα backup καλού κακού.

• Αποσύνδεση wifi

dzav - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Δεν υπάρχει θέμα πλέον από χθες.Μόλις ξαναπέρασα τη rom και του έκανα μια επανεκκίνηση, όλα κομπλέ.

• Αποσύνδεση wifi

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα... :D” Σε ευχαριστώ πολύ.Θα το παρακολουθώ και αν υπάρξει θέμα θα επανέλθω.

• Αποσύνδεση wifi

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Πιστεύω πως είναι ένα πρόβλημα που προέκυψε από το γεγονός ότι πέρασες στην Ελληνική ROM χωρίς προηγούμενο Factory Defaults / Wipe Data. Aν κάνεις ένα Wipe cache partition στην Recovery και ξαναπεράσεις από επάνω την ROM θα διορθωθεί. Ή μπορεί να διορθωθεί μόνο του με ένα απλό Reboot της συσκευής... :D” Τα παραπάνω δεν τα πολυκαταλαβαίνω.Πέρασα ξανά τη rom από πάνω και έκανα μια επανεκίνηση.Το wifi άνοιξε κανονικά.Ελπίζω να διορθώθηκε.

• Αποσύνδεση wifi

Μήνυμα

Τελικά μου το ξαναέκανε.Ενώ το έχω τσεκαρισμένο να συνδέετε αυτόματα, όταν αποσυνδεθεί πρέπει να βάλω πάλι το κωδικό.

• Αποσύνδεση wifi

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Μήπως έχει κάνα tick box όταν βάζεις τον κωδικό για να τον θυμάται?? και σου διέφυγε??” Λες;θα το τσεκάρω αν το ξανακάνει.

• Αποσύνδεση wifi

Μήνυμα

Πρόσεξα ότι το τηλέφωνο αποσυνδέθηκε μια-δυο φορέα από το wifi αλλά το θέμα είναι ότι έπρεπε να βάλω ξανά το κωδικό για να συνδεθώ.Δεν θα έπρεπε να το θυμάται;πριν την αναβάθμιση δεν είχα θέμα. Για βοηθήστε λίγο.

• Root σε Note 4G

dzav - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Είσαι καλός εσύ ..... ;)” Χαχαχαχχαχα έμαθα από εσάς για αυτό.

• Root σε Note 4G

dzav - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Δε θα το σβήσω, θα το μεταφέρω στη κάρτα. Έχω κρατήσει και ένα backup καβάτζα.