Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.

• Παράθεση από kostas234: “παιδιά καλησπέρα παρέλαβα σήμερα 2 καπάκια για ηχεία αξία 9 ευρώ που τα είχα παραγγείλει από ebay και όταν ήρθε στα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι πρέπει να δώσω και 3 ευρώ ” ποσο καιρο σου εκτατσαν στο τελωνειο ??

• Παράθεση από stefanosstef: “Το χουν ξεφτυλίσει, αυτή τη φορά με βλέπω να κλείνω 2 μήνες σε αναμονή του τελωνείου.Είναι Αθήνα από τις 6 Σεπτεμβρίου.2 τζαμάκια συνολικής αξίας 3 ευρώ είναι, ευτυχώς τα πήρα για καβάτζα, έχω ήδη τζαμάκι.Αυτό που κάνουν δεν έχει λογική, υπάρχουν τρελές καθυστερήσεις και πολλές φορές άδικες χρεώσεις. Για να καθυστερούν τόσο πάει να πει ότι έχει μαζευτεί τεράστιος όγκος πακέτων και πάρα πολλά από αυτά είναι πολύ χαμηλής αξίας, οπότε ο μόνος τρόπος να βγάλουν το κόστος …

• Εμενα εχει ενα κινητο και κατι πραγματακια αξιας 10 ευρω γι αυτο ανχωνομαι αν ειναι να μου κατσει το 3ευρω καλος διαφορετικα θα τρεχω με paypal και ιστοριες γτ το gb μου αλλαξε τον τροπο αποστολης παο dld uk σε post nl χωρις να συνενοηθουμε ...

• Αυτα που ακουγονται οτι περνανε ολα τελωνειο ισχυουν ? μου φαινεται λιγο περιεργο να ισχυειι και ευελπιστω να περασει απαρατηρητο

• Υπαρχουν μεγαλες καθηστερησεις στα τελωνειααα ??? ειναι απαραιτητητο πως ενα μικρο δεμα θα περασει απο τελωνιακο ελενχο η θα την γλυτωσω οπως παλια? post nl

• πως βλεπω αν το δεμα μου μπηκε τελωνειο οσο ειναι στον δρομο ??

• Απλα θελω να ξερω πως γινεται η διαδικασια με το paypal αν γνωριζεται ?

• Δεν ξερω αν εννωουσαν Priority diriect mail οπως εχει το bangood που λεγεται post nl και αυτο ... εμενα λεει netherland post register και πρεπει να ειναι το παραδωσιακο post nl που γνωριζαμε τοσο καιρο .... Γι αυτο ρωτασω σχετικα με το τελωνειο ... Μακαρι οντως να ειναι με αυτο που λες αλλα δεν το νομιζω

• Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα απο τα μεσα σεπτεμβρη εχω κανε μια αγορα απο το gearbest συγκεκριμενα ενα κινητο ( redmi note 4x ) και κατι μπιχλιμπιδια αξια μικροτερερης το 10 ευρω .... Eιχα επιλεξει dpd uk αλλα το δεμα δεν εφευγε εξαιτιας λαθων στοιχειων οποτε απο οταν συμπληρωσα τα σωστα στοιχεια ( τα ειχα γραψει στα ελληνικα την πρωτη φορα ) με διαβαιβεωσαν πως θα το στειλουν με dpd uk .... Δυστηχως ομως η παραγγελεια ηταν μικροτερη των 2 κιλων με αποτελεσμα εξαιτιας των τελευταιων αλλαγων να…

• Αγορα κινητου

KillGamerGr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση . το κινητο το πηρα 128 ευρω ( εκδοση 3/32 με τον 625 ) η eu express κοστησε 18 ευρω αλλα μεσα στην παραγγελια ειχα και κατι θηκες για το κινητο γαντια μηχανης κλπ που μεγαλωνoυν την παραγγελια ! =============== Σεπ 22nd 2017, 11:31pm =============== εχει κολλησει στο packed απο την δευτερα ειναι φυσιολογικο ?

• Αγορα κινητου

Μήνυμα

κατεληξα λοιπον σε xiaomi redmi note 4x αλλα εχω μια απορια ενω εβαλα μεθοδο αποστολης eu express ( priority line ) με το που περασε στο packed ( σταδιο ) DPDUK1 ( απο gearbest ) η αποδειξη λεει Αεθ express εν τελει πιο απο τα δυο ισχυει η ειναι το ιδιο ?

• Αγορα κινητου

Μήνυμα

Αρα το vernee να το αποριψω τελειως ! το le eco δεν εχω ακουσει πολλα για αυτο το κινητο αλαλ φοβαμαι μηπως χει bloadware και spyware οπως την ειχα παθει με το pepsi p1s περσι τετοια εποχη !

• Αγορα κινητου

Μήνυμα

ααα vodaphone εχω οποτε οκ αρα να αποκλεισω το vernee =============== Σεπ 15th 2017, 12:24am =============== LeEco Le S3 X626 4G Phablet -$109.99 Online Shopping| GearBest.com και σκευτομαι και αυτο σαν φθηνή λυση

• Αγορα κινητου

Μήνυμα

εγω ειχα αυτο Xiaomi Redmi Pro 4G Phablet 32GB ROM INTERNATIONAL VERSION-$237.39 Online Shopping| GearBest.com νομιζω δεν ειχε 800ara οπως και αυτα νομιζω επισης δεν εχει ( Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet INTERNATIONAL VERSION 3GB RAM 32GB ROM-$153.99 Online Shopping| GearBest.com ) αλλα το redmi pro επιανε εδω που μενω κανονικα θα εχω προβλημα αν παρω το κινητο που ειναι στο 2ο link με το σημα

• Αγορα κινητου

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολο το forum εντως καποιοων ωρων κατα 99% μαλλον θα εχω το refund απο το readmi note pro που ειχα ... σκευτομαι ως επομενο κινητο να παρω η το redmi note 4x ( 625 ) η vernee appolo lite ! Να θυσιασω 1 gb ram και να παω σε redmi note 4x ( χανοντας επισης και 2 πυρηνες ) η να παω σε vernee και να ουσιαστηκα να μην εχω την υποστηριξη απο την κινηνοτητα σαν της xiaomi ?? Ευχαριστω εκ των προτερων

• το θεμα μου ειναι να παρω οσο το δυνατον περισσοτερα χρηματα πισω δεν θεωρω σωστη την αντιμετοπιση του καταστηματος απεναντι μου

• το paypal δεν μπορει να κανει κατι σε αυτην την περιπτωση ??

• Θα το κανω και αν την εχουν καταστρεψει στο " service'' τοτε θα κλαιμε =============== Σεπ 5th 2017, 11:49am =============== μΟυ βρησκουν δικαιολογιες και μου λενε πως δεν γινεται να στηλουν το κινητο πισω διοτι το εχουν στειλε σε supliers ! =============== Σεπ 8th 2017, 1:29pm =============== μΟυ βρησκουν δικαιολογιες και μου λενε πως δεν γινεται να στηλουν το κινητο πισω διοτι το εχουν στειλε σε supliers και τετοια ... Μου ανεβασαν το refund σε 130 δολλαρια ! δεν ξερω τι να κανω πραγματικα εσε…

• οχι δεν το ρωτησα να το προτεινω ?

• οχι δεν ειχε σπασει η οθονη burn in ειχε παθει =============== Αυγ 30th 2017, 3:48pm =============== αλλα δεν εχει τεθει σαν θεμα