Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 196.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό μήνα σε όλους!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ερωτηση για 4g
ΜήνυμαΚαι εγώ με καινούργια Sim Vodafone δεν έχω δει ποτέ 4g+!!
-
Χαμηλή ένταση
ΜήνυμαΜε τα ακουστικά είναι εντάξει όταν το συνδέω με Bluetooth στο flip 4 είναι χαμηλή η ένταση.
-
Χαμηλή ένταση
ΜήνυμαΤα έχω ψάξει πιστεύω όλα εκτός και αν κάτι μου διαφεύγει
-
Χαμηλή ένταση
ΜήνυμαΈχω ένα jbl flip 4 και ενώ με το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα είχε πολύ περισσότερη ένταση ένα p9 lite έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν κατάφερα κάτι έχει αρκετά μεγάλη διαφορά στην ένταση φοράω την ελληνική την ρομ την τελευταία!!!
-
Την πέρασα πάλι αλλά ξανά το ίδιο μου κάνει εγώ μάλλον θα συνεχίσω να περνώ τις αναβαθμίσεις με το email!!! ΧΑΧΑΧΑ Τώρα μόλις πάτησα για να το δω μου έβγαλε πάλι το ίδιο μήνυμα το και μετά μου έβγαλε για αναβάθμιση την ίδια ρομ που έχω πάτησα ξεκίνησε αλλά έχει κολλήσει στο 0!!
-
Ok αύριο πρωί πρωί πιάνω δουλειά!!!
-
Θα την ξαναπεράσω πάλι αν είναι!!! Είναι η πρώτη που έβαλα σαν vip!
-
Αυτή που μου είχατε στείλει είχα βάλει την 9.1. 2.0
-
Καλησπέρα εμένα μου βγάζει το εξής μήνυμα στην αναβάθμιση ότι πρέπει να αναβαθμίσω τον updater μπορείτε να μου στείλετε το zip?
-
-