Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 196.
-
Να ρωτήσω κάτι! Μέσα στις ρυθμίσεις για το led έχει πλέον να επιλέξουμε χρώματα ανάλογα με την ειδοποίηση αλλά δεν δουλεύει ανάβει κλασικά μόνο το άσπρο έτσι είναι σε όλους;
-
Λοιπόν μετά από μία μέρα χρήσης μπορώ να πω ότι η δουλειά που κάνετε είναι πάρα πολύ καλή το τηλέφωνο πετάει! Μπράβο σας συνεχίστε έτσι παιδιά!
-
Όλα καλά πήγαν δεν έχασα τα δεδομένα μου αλλά τώρα είδα ότι δεν είναι root το τηλέφωνο τη κάνω τώρα;
-
Οκ ευχαριστώ πολύ ξεκινάω!!! =============== Φεβ 6th 2018, 11:17am =============== Οκ όλα πήγαν καλά είστε μια υπέροχη ομάδα μπράβο σας!!!
-
ελπιζω ωα μην χρειαστη!
-
Οπότε μπορεί κανείς να μου απαντήσετε έχω περάσει την 9.2.1.0 πως μπορώ να περάσω χωρίς να χρειαστεί να ξαναστεισω το τηλέφωνο την ρομ που μου στείλατε την vip;
-
Ok ευχαριστώ =============== Φεβ 5th 2018, 10:28pm =============== Από ότι κατάλαβα πρέπει να φλασαρω ξανά και να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή; ή υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό;
-
Έχω βάλει το email μου και το τηλέφωνο μου στο λογαριασμό μου αλλά δεν έχει έρθει ακόμα! Όταν με το καλό θα έρθει θα πρέπει να φλασαρω και να ξαναστεισω το τηλέφωνο από την αρχή;
-
Καλημέρα και από εμένα πλέον με την ελληνική ρομ! Έχω μια ερώτηση όταν πατάω για να δω για αναβάθμιση μου βγάζει ένα μήνυμα για ένα ζιπ φάκελο τον οποίο δεν έχω και ότι έχει σταλεί με email ποιος θα μπορούσε να μου στείλει αυτό το email?έβαλα το email μου και την συσκευή μου αλλά δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα! Όταν θα έρθει με το καλό θα πρέπει να φλασαρω και να ξαναστεισω το τηλέφωνο;
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
kaikas - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαευχαριστω αυτο ηταν τελικα το προβλημα !!!!!
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
kaikas - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλημερα οταν μπη se recovery μου βγαζει αυτο τη να κανω λαθοσ? τι πρεπει να κανω?
-
kaikas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΛοιπόν στο τέλος αυτό που κατάφερα ήταν να σβήσω τα πάντα από το τηλέφωνο γιατί σαν επιλογή είχα μόνο αυτό στο twrp μήπως έπρεπε να βάλω άλλη έκδοση και όχι την τελευταία;
-
kaikas - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεβαλα αλλα οταν παταω το recovery με βγαζει αυτο!!! =============== Φεβ 4th 2018, 6:35pm =============== μπλε η πρασινο??
-
kaikas - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαnato =============== Φεβ 4th 2018, 6:29pm =============== τωρα?
-
kaikas - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαδεν ειναι οπωσ το διχνει στον οδηγο εχει ενα μεγαλο μπλε κουμπι αλλα ειναι τερμα κατο το πατησα και με βγαζει απο recovery
-
kaikas - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαολα καλα μπενω σε recovery αλλα σχεδον ολα ειναι στα κινεζικα εκτοσ το recovery to download!
-
kaikas - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοταν ανοιγω το παραθύρου εντολών μου βγαζει List of devices attached τι κανω τωρα?
-
Ο κύβος ερρίφθη!!!!