Παράθεση από demakhs: “ρε νυφίτσα...μία σελίδα πρήξιμο για να μας πεις το...vickmall?? μα, το vickmall?? ” Και άλλες 4-5 σελίδες πρήξιμο αύριο μεθαύριο αν κολλήσω πουθενά γιατί κανείς δε μου λέει αναλυτικά τα βήματα για να βάλω xtrv. χχαχααααααα
Αχαχαχαχαα θα με τρελάνετε σήμερα. Ορίστε λοιπόν το λινκ! vickmall.com/xiaomi-redmi-pro-…wipe-easy-iinstalled.html (Βάλτε κάπου τα καταστήματα που συνεργάζονται να ξέρουμε :p )
Ωραία να τα γράψω μια αναλύτικα μήπως τα χρειαστεί κ κάποιος άλλος λοιπόν: 1. xiaomi-miui.gr/community/index…λειδωμένος-ή-ξεκλείδωτος/ 2. xiaomi-miui.gr/community/index…εκλείδωμα-του-Bootloader/ 3. xiaomi-miui.gr/community/index…-ROM-στο-RedMi-PRO-Omega/ 4. xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=212860#post212860 Σωστά? Αν δεν είναι σωστά θα πάω με Ράικονεν :p
Δε διαλέγετε έναν οδηγό να ακολουθήσω αντί να γελάτε ρε παλιόπαιδα? Αλλιώς αύριο κάποιος από τους 2 θα είναι online και θα μου λέει τι να κάνω ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ. Αχαχαχαχαχα
Καλησπέρα. Αύριο θα έχω το κινητό κι έχω πελαγώσει με τους οδηγούς. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να μου γράψει τα βήματα που θα ακολουθήσω (με λινκς οδηγών) με τη σειρά θα με διευκολύνει πολύ. Ήδη βλέπω 2 διαφορετικους οδηγούς για το redmi pro και δεν ξέρω ποιον να διαλέξω. Το κινητό θα έρθει με έρθει με ξεκλείδωτο bootloader αλλά θέλω να τον ξεκλειδώσω με δικό μου account(έχω πάρει ήδη έγκριση) και να περάσω την τελευταία ελληνική xtrv.
Παράθεση από pechr: “Πρώτα θα διαγράψεις απο το mi-account σου την συσκευή αυτή και μετα θα ανοιξεις την συζυγο ενα λογαριασμο στον οποίο θα δηλώσεις αυτη τη συσκευή. ” @pechr μπορείς να μου πεις πώς γίνεται αυτό ακριβώς? Γιατί και εμένα θα αλλάξει χέρια το κινητό!
Εγώ αυτό που παρατηρώ και σε αυτή τη ρομ και στην προηγούμενη είναι ότι όταν πάω να γράψω κάτι στον chrome,πολλές φορές δε γράφει τίποτα ενώ τα κουμπιά του πληκτρολογιου δείχνει να πατιούνται! Και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το chrome για να γράψει. Αυτό έγινε και τώρα που πηγα να γράψω εδώ.
Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω. @ioandal ....Που το βρήκες στην Ελλάδα 40 ευρώ πάνω σε σχέση με Κίνα??? Με μια πρόχειρη ματιά εγώ το βρήκα 150(!!!) ευρώ παραπάνω
Θέλω να παραγγείλω το redmi pro. Αν το τσιμπήσουν στο τελωνείο πόσο θα βγει το μαλλί περίπου? @Alex_MLT με ποιό τρόπο ανέλαβαν να πληρώσουν αυτοί το τελωνείο?
@Alex_MLT Τίποτα δε θα ξεπουλήσει γιατί εγώ πουθενά δε βλέπω προσφορά της προκοπής :p Ήμουν έτοιμη να το πάρω από yeso αλλά είδα οτι μόνο με paypal πληρώνεις και ξενέρωσα γιατί μια κάρτα άδεια έχω συνδεδεμένη και δεν το έχω πολύ γενικά με paypal