Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 298.
-
Την πέρασα και γω με καθαρή εγκατάσταση. Όλα καλά εκτός από το ότι το κινητό ζεσταίνεται πολύ με απλό σερφάρισμα. Με παλιότερες ρομ ζεσταινόταν μόνο με παιχνίδια βαριά
-
Καλησπέρα!Έκανα όλη τη διαδικασία του οδηγού. Μετά μπήκα twrp, έκανα wipe cache,dalvick cache,data και πέρασα την τελευταία dev miui8. Μια απορία έχω. Πώς γίνεται μετά απο καθαρή εγκατάσταση να μου βγάζει τα μηνύματα,τις κλήσεις και τις φωτογραφίες? Δεν έπρεπε να έχουν σβηστεί? Δεν έκανα restore κάποιο back up. Ο συγχρονισμός μόνο ήταν ενεργοποιημένος. Έγινε από αυτό?
-
Kαλησπέρα. Το κινητό το έχω αρκετούς μήνες και θέλω να περάσω σε MIUI8. Επειδή βλέπω ότι μετά από ένα "dirty downgrade" υπάρχουν προβληματάκια, ήθελα να ρωτήσω: Αντί για απλό factory reset και πέρασμα της τελευταίας ελληνικής dev,θα ήταν πιο "καθαρή" η εγκατασταση με αυτό τον οδηγό? Ή δεν χρειάζεται?? Έτσι κι αλλιώς θα χαθούν όλα απο το κινητό και δεν έχω πρόβλημα μ'αυτό.
-
Συγνώμη που δεν το είπα από την αρχή. Οταν πάτησα στο dispute,το πρώτο claim που έκανα ήταν full refund χωρίς να στείλω πίσω το δέμα. Ο πωλητής έκανε αντιπρόταση full refund με επιστροφή δέματος ή επιστροφή μόνο 0,91€. Πάλι δε δέχτηκα και έκανα αντιπρόταση να του στείλω το δέμα με δικά ΤΟΥ έξοδα αποστολής και full refund. Εκεί συμφώνησε αυτός και το dispute το έκλεσε. Άρα μάλλον δική μου η βλακεία. Το μόνο που λέει τώρα στο dispute είναι να στείλω το δέμα και να δηλώσω tracking number το πολύ σε…
-
Δεν ήξερα που να ρωτήσω και θα ρωτήσω εδώ Έκανα μια παραγγελία από ali express και παρέλαβα χθές. Αυτό που ήρθε δεν είχε καμία σχέση με τη φωτογραφία και επέλεξα "open dispute" και συμφώνησα με τον πωλητή να μου επιστρέψει τα λεφτά και εγώ να του στείλω πίσω το δέμα με δικά του έξοδα αποστολής. 1) Πώς θα του στείλω πίσω το δέμα με δικά του έξοδα? Με επιασε κότσο? Χαχαχα 2) Τα χρήματα θα επιστραφούν στη revolut?? Μ'αυτή πλήρωσα
-
yeso521.com/xiaomi-mi5-32gb-golden.html
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Και σε μένα τα ίδια γράφει και τους έστειλα μήνυμα να μου απαντήσουν τον λόγο. Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις. Θα χρειαστεί μόνο εάν ξεπεράσεις τα 1000€ συνολικά σε εμβάσματα μέσα σε ένα χρόνο. ” Επειδή εγώ στο επόμενο έμβασμα θα πλησιάσω τα 1000€, θα μου ζητήσει να δώσω ταυτότητα? Ξέρεις αν αυτό θα έχει κάποια συνέπεια,όπως φόρος ή κατι σχετικό?