Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 231.
-
ΣΠΑΣΙΜΟ ΟΘΟΝΗΣ....
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από giangosgr: “ευχαριστω πολυ ,εχεις και κανενα σαιτ με γνήσια οθόνη ? ” Dragon-T|Smartphone repair parts|Tablet PC replacement parts|xiaomi parts WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ Έχω πάρει οθόνες ή digitizer από αυτούς τους δύο κατά καιρούς. Και οι δύο τους γνήσια ανταλλακτικά μου έστειλαν, σε αντίθεση με τους απατεώνες του Honorbuy που τους έκραξα ΕΔΩ! ” ευχαριστω φιλε μου ,κατι τελευταιο η οθονη που θελω για το xiaomi redmi note 3 pro το gold ειναι αυτη?
-
ΣΠΑΣΙΜΟ ΟΘΟΝΗΣ....
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δυστυχώς δεν έχω ψάξει ποτέ..... Είχα ακούσει μόνο για την τιμή εδώ μεσα. ” οκ ευχαριστω
-
ΣΠΑΣΙΜΟ ΟΘΟΝΗΣ....
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “How to Replacing Xiaomi Redmi Note 3 Screen Part 1 ” ευχαριστω πολυ ,εχεις και κανενα σαιτ με γνήσια οθόνη ?
-
ΣΠΑΣΙΜΟ ΟΘΟΝΗΣ....
Μήνυμαγνωσεις δεν εχω , αλλα δεν εχει κανενα βιντεακι για να το κανω? ετσι και αλλιως χαμενος απο κουπες ειμαι τη εχω να χασω....
-
ΣΠΑΣΙΜΟ ΟΘΟΝΗΣ....
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα ,τελικά το κατάφερε η κόρη μου και το διέλυσε το τηλεφωνακι τις έσπασε την οθόνη ,αξίζει να μπω στον κόπο να παραγγείλω αλλη οθόνη η παω για αλλο κινητό,η ζημιά έγινε στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από pit13: “Καλησπέρα. Ναι, για Gillete fusion κάνουν, και κουμπώνουν μια χαρά πάνω. Γιατί να πληρώνω 12€ για 3 ανταλλακτικά, όταν μπορώ να τα πάρω πολύ πιο φθηνά ” Μου φαίνεται θα παραγγείλω καμιά ντουζίνα να έχω στο σύνολο των 12€ ” γιατρε καλησπερα ,τα εχω παρει εγω και μαλιστα 4 κομματια ,δεν ειναι ακριβως ίδιες η λεπιδες τους, στραβώνουν πολυ γρηγορα ,αλλα η διαφορα τιμης ειναι τοση μεγαλη που και παλι σε συμφερει να τα παρεις απο κινα ,εγω θα τα ξαναπαραγγ…
-
Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από tasospap1986: “Παιδιά έχει κανείς σας δοκιμάσει αυτό που κάνουν αυτοί οι καμικάζι σε αυτό το βιντεάκι; youtube.com/watch?v=Zz_sLdIzJfM ” Το εχω κανει εγω και δουλευει αρκετα καλα. Και λεω αρκετα καλα γιατι καμια φορα χανει την καρτα. Επισης το πορτακι δεχεται αρκετα μεγαλη πιεση στο κλεισιμο (και αρκετα δυσκολο κατα την εξαγωγη) και δεν ξερω αν αυτο δημιουργησει προβλημα με τον καιρο.Προσωπικα το αφαιρεσα εχθες μετα απο ενα μηνα που το ειχα ενσωματωμενο ετσι. ” τ…
-
Καλώδιο USB αγορα
Μήνυμακαλησπερα ,παιδια θελω να αγοράσω ενα καλώδιο αξιόπιστο για να φορτίζω σωστα το note 3 pro αν ξερει κανεις κανενα site για να παρω η που να εχει παρει καπιοσ και ειναι ευχαριστημενος ,μεχρι τωρα το φορτιζω με ενα που εχω απο το tablet μου lg 500v και ειναι πολυ καλο στην φορτησει αλλα ειναι ακριβω για να το ξανα αγορασω ,ευχαριστω