Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 231.
-
Καλησπέρα σε ολους ,οσο άφορα αυτο το spam τις google εμενα συνήθως μου το βγάζει οταν ανοίγω καποια σελιδα απο το facebook, κλείνω την σελιδα και ξαναμπαίνω, φύσικα αυτο ειναι και το σπαστικο τις υπόθεσης ,τωρα οσο για τα vip μελοι που αναφέρθηκε θα σας πω τι εκανα εγω ,οταν πήρα το κινητακι μου, ρωτούσα συνεχεία εδω μεσα διάφορα παιδια για να με βοηθήσουν χωρίς να μου φερουν αντιρρησει, και σε μερικούς τα εκανα και τσουρεκια μπορώ να πω @lallasgr η διάφορες απο τα vip μελοι απο τα απλα μελοι ε…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “GTV 6.6.13 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15270/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15271/” @Octaviastikos θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να απαγορεύεται στον συγκεκριμένο να ανεβάζει τα σκορ που κάνει στο antutu, μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικά :p :p :p :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Τεταρτη 15 Ιουνίου ένα καφεδάκι θα περάσω να πιω από το ΝετΚαφέ του @giangosgr. Οπότε οι γνωστοί άγνωστοι αν θέλουν περνούν για καφεδάκι. Κατά τις 7 καλά δεν είναι; :beer:” Θανάση σήμερα έχει εκδηλώσεις η μικρή μου, αύριο ρε φίλε αν γίνεται να είμαι και εγώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Bodai δεν είναι δικό μου, του γαμπρού μου είναι, είπε ένα φίλο του να του το παραγγείλει και ξέχασαν να ρωτησουν αν παίρνει ελληνικά..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@NasDriver Οκ, ευχαριστώ και εγώ που το είδα λίγο δεν βρήκα πουθενά για ελληνικά...... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδια καλησπέρα ,έπεσε ενα κινητό στα χεριά μου και θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει το συγκεκριμένο τηλ αν παίρνει ελληνική γλωσσά VKWorld Stone V3 Ευχαριστώ ....
-
-
-
Καλημέρα, λοιπόν κάπου είχε αναφερθεί εδώ στο forum ότι αν ξεκολλήσεις από την δεύτερη σιμ το τσιπακι και την κολλήσεις πάνω στην κάρτα sd θα έχεις δύο νούμερα και έξτρα αποθήκευση στο κινητό, λοιπόν να επιβεβαιώσω ότι το έκανα και δουλεύει μια χαρά, απλά θέλει λεπτές κινήσεις για να μην καταστραφεί η σιμ, εγώ την πρώτη την χάλασα και το κατάφερα με την δεύτερη φορά.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα -
θελω αυτο yeso521.com/xiaomi-mi5-pro-128gb-black.html
-