Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 231.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Αγορα Tv box προτασεις
Μήνυμακαλησπέρα ,αν και δεν ξερω αν γραφω στο σωστό θεμα ,παρακαλώ καποιον διαχειριστη αν ειναι λαθος να το μεταφερει αμεσα... Λοιπον ειμαι σε αναζήτηση για αγορα TV BOX κοντα στα 30-50 ευρω, εχω βρει παρα πολλα μοντελα και διαφορες τιμες ,δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να προσεξω για να μην κανω λαθος αγορα ,και δεν ξερω αν σε αυτα τα χρηματα ειμαι κοντα σε κατι καλο, καθε βοηθεια θα μου ηταν χρήσιμη ευχαριστώ
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από isaacgr: “προσωπικα εχω παρατηρησει οτι αν το εχεις φορτωμενο και σε πτηση με εκκαθατιση μνημης οτι πιανει παραπανω ” αυτο ειναι το θεμα ,να πιάνει ενα καλο σκορ οταν τρέχουν ολα ,εγω προσωπικά οταν κανω μέτρηση τα εχω ολα ανοιχτα wifi data .....
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμακαλημερα μολις μπηκε η νεα ρομ στο note 3 pro GTV 6.5.19 DEV
-
-
καλήμερα,μόλις έσκασε για αγορες απο την ευρωπαϊκή αποθήκη banggood ......προσφορα 10%
-
-
Πρόβλημα με Dropbox
Μήνυμα@Bodai και κανονισε να μην λειπεις και παρεις παλι απουσια....
-
Πρόβλημα με Dropbox
Μήνυμα@Bodai καλησπέρα ,εχθές στον καφε που ειχαμε με τα παιδια ο @GR_Macedon κατέβασε το kodi στο note 3 pro μου και το σεταρε ενω εχθες ηταν οκ σημερα μπαίνω και παπαλα ειναι στην αρχική μορφή χωρίς να περασαμε τιποτα μεσα.....τεσπα αυτο για να δουμε τι εγινε θα πρεπει να το ξανα κανουμε ξανα σετερισμα και παλι καφε
-
Πρόβλημα με Dropbox
Μήνυμα@kostas @Bodai..... Και εμένα φαίνεται να έχει στρώση, αλλά τώρα μου κάνει αλλά, μου πέταξε ένα σετεταρισμα που μου είχε κάνει στο kodi ο @GR_Macedon
-
-
πολυ καλη εχει 2 μερες που την δουλευω και τα σπαει ,να φανταστείτε οτι απο το δούλεμα ξεφορτησε μεχρι το βραδυ αλλα δεν το αφηνω απο τα χερια και κατεβασμα συνεχεια και backup καθε μια ωρα το εχω τεντωσει αλλα ακομα δεν κολλησε πουθενα .....GTV 6.5.12 DEV.....πριν ειχα την STABLE V7.2.2
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Geekbuying Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) :geekbuying Tι ακριβώς αγοράσατε : Aiwatch-G3 Ημερομηνία αγοράς : 18/05/2016 Αποστολή :δεν έγινε πότε Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :0 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε :ποτε δεν παρέλαβα Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Tα σχόλιά σας: Ενώ ηταν σε διαθεσιμοτητα οταν εκανα την παραγγελια μετα απο 3 μερες μου εστειλαν μαιλ για να μου που οτι τελικα δεν υπαρχει και να δω κατ…
-
-
-
-
Πρόβλημα με Dropbox
ΜήνυμαΚαλησπέρα, το δοκίμασα με Tencent και το βλέπει σαν απειλεί, το δοκίμασα και με το Avl και δεν το βρίσκει.... Μάλλον γλύτωσα από το Φάντασμα @Bodai είσαι ωραίος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk