Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 668.
-
c39066ae00c9963155b15e600b784f2c.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από levendis32: “Παράθεση από thanfun: “να πω κατι ακομα δοκιμασα το modified xposed στο miui 11 απο εδω Modified Xposed for MIUI10 Oreo 8.1 / Pie 9.… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro και λειτουργει αψογα ! και εβαλα το customiuizer πολυ καλο! ” Υπαρχει περιπτωση να λειτουργει και για το Redmi 6 Pro ?” Το customiuizer είναι universal.Για xposed βάλε απο magisk το riru core και το riru edxposed yafha και edxposed installer 2.2.4
-
Είσαι κορυφή,μου θυμίζεις ξανά τον παλιό καλό καιρό και πήρες φόρα!!Ελπίζω να ξεπέρασες εκείνα τα θέματα που έλεγες και να είσαι πάντα κραταιός!! Αν θέλεις στα επόμενα patches τώρα..απλά Πρόσθεσε και την κανονική ένταση στα πλήκτρα volume +- στον music player γιατί κάποιοι σαν εμένα που κάνουν καθημερινά χιλιόμετρα να φτάσουν στη δουλειά,πρέπει να ανοίγουν συνέχεια το κινητό για να αυξομειώσουν την ένταση!
-
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το viber κυρίως (και Skype) όπου δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις.Και έχουν γίνει και παρεξηγήσεις. Υο μήνυμα έρχεται,ανάβει απλά η οθόνη,αλλά μόλις σύντομα σβήσει,σα να μη συνέβη τίποτα!Πρέπει να μπεις μέσα στο viber και το μήνυμα είναι κανονικά εκεί. (Στον άλλο λέει ότι παραδόθηκε) Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα,όλες τις ειδοποιήσεις, έβγαλα το battery optimization αλλά τίποτα. Τι κάνουμε τώρα;
-
785adad50a01edbc2399eb070d0d6d78.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από loran: “Τελικά σε note 6 πήγαμε” Xiaomi να'ναι και ότι να'ναι!
-
@UserXP θα μπορούσες να προσθέσεις κάποια τελευταία χρήσιμα για όλους μας πραγματάκια;Απο την καρτέλα System,notifications ό,τι μπορείς (κυρίως το disable any notification) απο την καρτέλα other,το clean open with,text magnifier και απο την καρτέλα lockscreen το trusted wifi networks?Ό,τι μπορείς,αν μπορεις..Ήδη έκανες πάρα πολλά για εμάς!!
-
Παράθεση από maikmaik: “@Kostas_kanal Βάλε την 8.20 pro σε αυτήν πατιούνται τα link Από το Redmi Note 5 με Tapatalk” για στείλτο μια..Εχω την 8.5.0...
-
Αυτό το tapatalk πια ρε παιδιά..Ποτέ δε θα γίνει σταθερό..Και τα link επίσης ποτέ δε πατιούνται.Πρέπει να μπεις μόνο με browser..
-
Επίσης στο passwords&security δε λειτουργεί το ειδοποιήσεις εφαρμογών (Δε θυμάμαι τι κάνει αυτό) Και δε μπορώ να βρω τα:clean share menu,prevent app force close
-
ευχαριστούμε, τρελό update!Δυστυχώς αν αλλάξω κομμάτι με τα κουμπιά έντασης,το κινητό κάνει επανεκκίνηση..
-
Συγγνώμη,αλλά το link της τελευταίας dev rom που είναι;
-
Αντε ωραία, βλέπω ξαναπηραν μπρος απο τις αργίες τους χαχα.
-
9.10.10 dev θε θα μας δωθουνε;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “να πω κατι ακομα δοκιμασα το modified xposed στο miui 11 απο εδω Modified Xposed for MIUI10 Oreo 8.1 / Pie 9.… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro και λειτουργει αψογα ! (και εβαλα το customiuizer πολυ καλο!)” δε κολλάει λίγο το κινητό;την έκδοση που έχει στο OP;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Kostas_kanal: “πώς κάνουμε backup το παρών modem? έχει επιλογή στην orangefox αλλά λέει modem image (209MB) ” ναι αυτο ειναι ” μήπως πάει πακέτο με το firmware;Θα μας ανεβάσεις το 9.9.3; ” ναι αυτο ανεβασα και οχι νομίζω παιζει σκετο το εχω κανει και στο παρελθόν (και υπάρχουν σιτε που μπορείς να πάρεις flashable modem από διάφορες εκδόσεις και να δοκιμάσεις) και ειναι ιδιο σε ολες τις custom rom της ιδιας ημε…