Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 668.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από georgeadams: “Παράθεση από Kostas_kanal: “σήμερα εβαλα μια miui masik 9.5.23 ported. ” Link please? thankx” oAX9PxBlMfu9HA αν έχει θέμα, θέλει λογαριασμό..Ειναι απίστευτο το γεγονός οτι κρατάει στα recents και ανοίγει εφαρμογές στο σημείο που τις είχα αφήσει, απο την προηγούμενη μέρα. νομίζω όμως οτι μπαταρία λιγο χειρότερα..σήμερα θα δοκιμάσω και miui pro Oreo KtJrqfYLcHUhgQ
-
Σύμφωνα με τα γούστα μου και όλες που τις δοκιμάζω..Αυτή GCam_6.1.021_Advanced_V1.6bata1.190225.0425.apk παραμένει η top. Υποστηρίζει και εισαγωγή custom XML. Μετά από κάποιους πειραματισμους, έκανα ένα δικό μου XML, συνδιαζοντας υπάρχοντα XML απο devs.Ειναι αυτό Pr1.xml - Google Drive Για όποιον δε ξέρει,απλά δημιουργούμε ενα φάκελο με όνομα Gcam και μέσα σε αυτόν, έναν υποφακελο ονόματι Configs.Στη συνέχεια παταμε διπλό κλικ στη μαύρη περιοχή της κάμερας κατω και παταμε restore το/τα xml που έ…
-
Τώρα που το σκέφτομαι @UserXP θα μπορούσες να μεταλαμπαδέυσεις τον τρόπο σου στον πρόθυμο @maikmaik που επίσης του χρωστάμε πολλά,να τα κάνει αυτός port. Και μόλις μπορείς εσύ, μια στο τόσο,απλά να προσθέτεις κάνα χαρακτηριστικό και να φτιάχνεις τα bugs. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλά πλάκα κάνεις;;μπροστά στη real life ολα τα άλλα είναι ανόητα!! take your time! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “Δεν έχω καταφέρει ακόμα τα patches. Κάνω δοκιμές και πάντα κολλάει στο boot animation. Οπότε με το restore patch ξαναεπαναφέρω το κινητό και ξανάδοκιμάζω κάτι διαφορετικό. Αν καταφέρω κάτι θα ποστάρω. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk” νάσαι καλά. απλά να θυμάσαι οτι πολλές φορές αν δε μπουταρει με την 1η, με force reboot μετά μπουταρει κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “Τροποποίησα το patch του UserXP για την 9.5.16 RN5.whyred.9.5.16(10p)xtrv.FULLpatches.RESTORE Για όσους θέλουν να πειραματισθούν με τα Patches Θα το βρείτε εδώ. RN5.whyred.9.5.16(10p)xtrv.FULLpatches.RESTORE.zip - Google Drive Από το Redmi Note 5 με Tapatalk” τα γνωστά patches? μονο το restore εχει το post! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χαχα σωστός..τα καλά του android! ️
-
Παράθεση από lefesta: “Παιδιά συγνώμη, αλλά ο καθένας κάνει το χόμπι του, μην ζητάμε ή απαιτούμε (μπορεί να το βλέπω λάθος) Οπότε τα ρίσκο είναι δικό μας σε ότι κάνουμε δεν μας αναγκάζει κάνεις Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” pixel xl??μας πουλας βρε;χαχα.. νομίζω ημουν σαφής..εκτιμούμε τα πάντα,απλως με κάποιο τροπο,πρεπει και μεις να ξέρουμε.Με κάποια ανακοίνωση πχ,κάπως..Μόνο αυτό.Δε νομίζω κανείς ποτέ να πίεσε,ζητησε,η να έκραξε για bugs κλπ.
-
@UserXP μπορείς να μας δώσεις μια υπεύθυνη απάντηση;Αν τα παρατήσεις,απλώς πρέπει να ξέρουμε.Δε γίνεται κάθε φορά να μην αναβαθμιζουμε τη rom,περιμένοντας τα patches,αλλά αυτά να μη βγαίνουν και μεις ουτε να έχουμε ενημέρωση..Εκτιμούμε τα πάντα,αλλά πρέπει και μεις ανα πασα στιγμή να έχουμε το τελευταίο bug free build..
-
ναι,το ειδα και αυτό.αλλο κουλό χαχαχα..θα κρατούσα τη miui,αλλα δε μπορώ καθε φορά την τοση αναμονή για τα patches του userXP και που πολλες φορες δε βγαινουν καν και δεν ειδοποιουμαστε κιόλας.χωρις αυτά δυστυχώς η stock miui μου φαίνεται τζουφια.Λεω να του βαλω μια msm extended και στην πορεία βλέπουμε..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “@Kostas_kanal καλύτερα να κάνεις την ερώτηση σου στην κατηγορία του markw , σε αυτό δεν ενδιαφέρεσαι για custom rom;” στο 5ρι..Στο 4ρι ηδη έχω MiracleDroid!