Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 668.
-
μάλιστα..Θα έχουμε patches και για 9.5.9;Αν ναι,θα υπάρχει κάτι νέο;το centered clock διορθώθηκε;
-
βασικά σου προτείνω να περάσεις κατευθείαν xtrv miui+τα patches του userXP τα οποία ξεκλειδώνουν αμέσως το camera2api για να βάλεις gcam.+οτι έχεις μια άκρως παραμετροποιησινη miui rom.με τη gcam σιγά σιγά μη πάθεις τίποτα απο ενθουσιασμό με τη διαφορά χαχα.κανε αυτα και μετα θα σου πω εκδόσεις κλπ καθώς είμαι στο gcam test team του whyred..
-
δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει..3e4bb1c2d8a3893ad357b76c8952a261.jpgc1c9d4e1e270732ea3e2fa80ad10864f.jpg
-
*χωρίς παρεξήγηση για κάποιον αλλο κιόλας.Ούτε κατάλαβα ακόμα ποιος είπε,τι!
-
ήταν πολλά,αλήθεια δεν εχω το κουραγιο/ψυχολογία να τα μαζέψω..Γέρασα και λίγο (35 πιάσαμε) Αν μπορεί κάποιος άλλος να το κάνει για εμένα..Απλά αν θέλεις κάνε αυτό με το wifi hotspot και το mac randomization διότι κάποια για παλικάρια είναι σωτήρια για αυτούς..
-
link συγκεκριμένα δεν υπάρχουν..είναι διάφορα χαρακτηριστικά απο custom roms κυρίως και απο χρήστες που μου ζητήσανε να στα μεταφέρω..μπορείς να τα κάνεις μια σουμα;είναι λιγα ποστ πιο πίσω..η να τα ξαναγραψω ολα απο την αρχη;!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@UserXP αν μπορείς μη με ξεχάσεις μόνο με το mac randomization και κάποια άλλα που εγραψα στο forum τον τελευταίο καιρό! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Η επόμενη ROM θα είναι η 9.5.9 ;)” rom+patches; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
κάποιο νέο με τα patches?η θα περιμένουμε τα επόμενα τώρα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν σας παραθέτω τις σωστές ρυθμίσεις.πρώτα στο about,ενεργ. το advanced mode.και έπειτα μοντέλο 5x για πιο καλές λεπτομέρειες.Αν δε βγάζει φώτο,πρώτα απλά αγγίξτε την οθόνη για εστίαση.4cbc568ce9f68fd254d959d66c68dd5f.jpg56b23eb9b7fa8d27240ca96eaf1cfff2.jpg26a18a24c1f7223030879d62f9f91c83.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εγω το έβγαλα εκείνο..δουλεύει καλά μία μέρα και μετά ωτο κινητό σέρνεται.εκεινο φταίει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
γιατί γονατίζει παιδια;δηλαδή ;εγω πάντα κάνω format system..και παει σφαίρα η rom.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιτέλους 6.2.024 έκδοση gcam arnovag82 με working selfie,night sight selfie,object tracking κλπ και τα πάντα!θα σας δωσω τις ρυθμίσεις που χρειάζεται μολις βγουν επισημα στο telegram,καθώς αυτη η έκδοση κυκλοφορεί ακόμα μονο μεσα στο test lab που ανήκω. Gcam_6.2.024_Advanced_V2.1.beta.190429.1903.apk - Google Drive Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χριστός ανέστη σε όλους! τι έγινε,τι χάσαμε;Δεν είδα κάτι περίεργο στο forum,εκτός αν σβήστηκαν.Υποτιθεται όλοι έχουμε την ίδια τρέλα,και γιαυτό είμαστε μαζεμένοι όλοι εδώ! ️ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk