Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 668.
-
ωραίος!μπορείς να τα εξηγήσεις με βήματα?πχ 1) 2) κλπ... επίσης κάτι χρήσιμο που λείπει,είναι στο do not disturb η σίγαση με επιλογή ανά μία ώρα.ετσι όπως είναι τώρα (30 λεπτά,1,2,8 ώρες είναι άκυρο)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “Σχετικά με το mac randomisation, το παρατήρησα κι εγώ αυτό. Θα το τσεκαρω μετά το Πάσχα. Επίσης και το wifi hotspot... Αυτό είχε κάποια επιλογή (σε oreo) και που;” κρίμα,ενώ στην αρχή δούλεψε!όχι δεν έχει κάποια επιλογή.απλα ενω είσαι συνδεμένος σε wifi,πατάς hotspot και το μοιράζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lefesta: “Καλημέρα σας και χρόνια πολλά Πέρασα το 2.1 αλλά οι ρυθμίσεις δεν δουλεύουν Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” μετά το 1 και 2 θέλει wipe caches.τωρα η κάνε αυτό η ξανά από την αρχή ένα ένα.. @UserXP το mac randomisation ενω στην αρχή δούλεψε,χωρίς να κάνω κάτι ξαφνικά σταμάτησε.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αψογοτατος.τωρα μένει μόνο το centered clock απο τα υπάρχοντα και κάνα έξτρα καλούδι απο εκείνα που είχα προτείνει αν το αποφασίσεις φυσικά.Επίσης δε νομίζω να γίνεται,αλλά αν μπορούσες να φτιάξεις αυτό που πλέον δεν υπάρχει στην Pie,θα εσωζες πολύ κόσμο.Την χρήση wifi hotspot με WiFi.πολλοί ήταν αυτοί που χρησιμοποιουσαν το κινητό σαν wifi extender,αλλά πλέον δε μπορούν και κάνουν downgrade σε Oreo. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δε τη βρίσκω.μαλλον θα ειναι στο 2.1; επίσης όσοι τα περάσαμε ήδη,απλά φλασαρουμε το 2.1? Και με καθαρή εγκατάσταση πάλι θέλει και τα 3 zip φλασαρισμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν οι ρυθμίσεις σας κάνουν force close οταν τις πατάτε μην αγχώνεστε.Απλά κάντε Wipe caches μέσω recovery και επανεκκίνηση. Μου έκανε f.closes αγχώθηκα λίγο αλλά επανήλθε ️ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εσυ να είσαι καλα! Να στείλω πάλι crash logs ή δεν βοηθάνε;επίσης απλά wipe caches και flash τη rom κλπ η θέλει και format system?αν κάποιος μπορούσε να μας πει ποια είναι αυτά που δεν δουλεύουν θα του ήμουν ευγνώμων γιατί δεν είμαι για πολλά πειράματα αυτές τις μέρες. Καλή Ανάσταση σε όλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τι έγινε ρε παιδιά δεν ψαρεύουμε άλλο τι γίνεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@UserXP άλλο ένα log απο τις ρυθμίσεις κλειδώματος,που λέει για εμφάνιση ευαίσθητου περιεχομένου που κρασάρει. java.lang.Runti.txt - Google Drive και αυτά τα 2 γενικά.. java.lang.NullP.txt - Google Drive java.lang.NullP.txt - Google Drive κάποιο νέο με τα patches;Αρχίζουμε και ανησυχούμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδιά Μετα απο άπειρες προσπάθειες να μη μου γνωρίζει το PC με τίποτα όμως το κινητό σε MTP mode,με το που έβαλα αυτή την εφαρμογή,το γνώρισε στο δευτερόλεπτο. showthread.php?t=3240097&share_tid=3240097&share_fid=3793&share_type=t Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Δεν δουλεύει κανένα Ψάχνω μια gcam που να έχει νυχτερινή λήψη και να δουλεύει και η μπροστινή κάμερα” δεν υπάρχει.. αναγκαστικά έχεις μια V6 για κανονικές-νυχτα και V5 για σελφι Η αλλη λύση είναι με 7 ευρώ αλλάζεις selfie camera με αισθητήρα sony απο aliexpress και είσαι ήσυχος.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δέν είναι link. Θα το βρεις μέσα στο magisk αυτό, είναι magisk Module...” το έβαλα.αλλα σταμάτησε να δουλεύει η gcam και το viber.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Lycaon: “Παιδιά καμιά καλή custom Rom Pie που να έχει καλή μπαταρία και να παίζει το ραδιόφωνο έχετε να προτείνετε ? Το κινητό μας δεν το υποστηρίζει πια η Xiaomi και δεν θέλω να σκάσω χρήματα για νέα συσκευή αλλά θέλω android 9 .” μπες εδω φιλαράκι τα λέμε με 2 Έλληνες devs Telegram: Join Group Chat Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω το scoop xposed module και ως τώρα 6 φορές μου κράτησε αυτό το crash log.Απλα όταν κατεβάζω τη statusbar κολλάει το κινητό και κλειδώνει η οθόνη. java.lang.NoSuchMethodError: No interface method setTemporaryScreenAutoBrightnessAdjustmentSettingOverride(F)V in class Landroid/os/IPowerManager; or its super classes (declaration of 'android.os.IPowerManager' appears in /system/framework/framework.jar!classes2.dex) at com.android.systemui.statusbar.phone.PanelView.checkMotion(Unknown Source:115) …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Οπως θέλεις το περνάς αρκεί να έχεις 9 άρα.” και κάτι άλλο..Με αυτή την twrp μπορώ μετά να περνάω Oreo και Pie roms;Η μόνο Pie;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Και για whyred, σειρά 3.3 και μικρές αλλαγές από το προηγούμενο. twrp_whyred_3.3.0-14-04-19_tools-8” Μόνο με pc περνιέται; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “Έχω την εντύπωση πως στην XTRV 9.4.12 η μπαταρία τα πάει πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” μακαρι.Με 7+ ωρες μόνο sot με 9.3.28 δε το λες και καλά.μονο τα patches με κρατάνε και δε προχωράω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
sorry για το "ξαναποστάρισμα" αλλα τα patches για ποια rom ετοιμάζονται;Για την 9.4.11 η την 9.4.12;Θέλω να αναβαθμίσω γιατί υπάρχουν bugs... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk