Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 668.
-
Παιδιά 2 Κατά τη γνώμη μου είναι τα πρέπον που πρέπει άμεσα να λυθουνε. 1)Το KCAL (χρειάζεται custom kernel) να μη χάνει τις ρυθμίσεις των χρωμάτων μολις σβήνει η οθόνη 2)Η ελάχιστη φωτεινότητα.Δε φαίνεται να δουλεύει το V2. Μιλησα με τον dev που έχει το CustoMIUIzer xposed module μπας και κάνει τίποτα αλλά ακόμα δεν..
-
μου ειπαν βγαζει επιλογή στις επιλογες προγραμματιστή.αυτο είναι το magisk module αλλα λεει για AOSP.πχ αν εισαι σε public network,δε χρειάζεται να κάνεις συνεχώς login ανα 15 λεπτά κλπ.. MacRandomization.zip - Google Drive Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@UserXP απο pc γράφεις;σε tapatalk τα μυνήματα σου εζουν θέμα δε μου εμφανίζονται σωστά.λειπουν link κάποιες φορές.Ενώ στην ειδοποίηση στιγμιαία φαίνεται σωστά το μήνυμα σου,όταν ανοίγω tapatalk είναι λάθος.Επίσης αν θέλεις κάποια βοήθεια για το mac randomizer πες μου να τους ρωτήσω τι και πώς γιατί και γω δε κατάλαβα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
με την 9.3.28 Pie κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη,η φωτεινότητα είναι στο 10% περιπου.πρεπει καθε φορά να την ανεβάζω χειροκίνητα.στο android Oreo ηταν πιο καλό το σύστημα όπου εθετες πχ 50% minimum φωτεινότητα και κατω απο αυτό δεν επεφτε.εχω ενα magisk module που κυκλοφορεί,αλλα δε φαίνεται να κάνει δουλειά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ.λεω να περιμένω τα νέα patches για την τελευταία 9.4.11 αν βγουν φυσικά.Και θα κανω format system,flash τη rom και μετά όλα αυτά πιο πάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραιτούμαι ειλικρινά.Έκανα restore,reboot,flash 1o patch,reboot,flash 2 patch,reboot,flash 2.1 patch,reboot.το αποτέλεσμα το ιδιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρε παιδιά θα με χαζέψει.αυτα κάνω.flash 1 reboot.flash 2 και 2.1 reboot.παλι τα ίδια.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
όποτε τι κάνω τώρα;φλασαρα απλως το νεο 2.1 ανοιγουν πλέον οι ρυθμίσεις αλλα οταν μπαίνω σε κάποια,κρασαρουν πάλι οι ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σίγουρα;το ενα είναι 26mb και το αλλο 62 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πως να το περασουμε;απλα φλασαρα το 2.1 αλλα παλι μου κανει f.close.
-
@UserXP αν μπορείς κάνε και την θερμοκρασία καιρού να δουλέυει το animated rainbow.Επίσης το mac randomizer που υπάρχει στη masik.δε κατάλαβα και γω ακριβώς τι είναι.φαντάζομαι οτι αλλαζει τη mac adress με custom interval χρόνο..Ολο μου το ζητάνε στο telegram.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ManosSk: “Καλησπέρα σας, Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ κάποια προβληματακια στο τηλέφωνο και δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει η συσκευή ή η ρομ. Φοράω την xtrv 9.3.28 και την τελευταία twrp (την μπλε). Οπότε το βάζω να φορτίσει τρώει κόλλημα μετά από κάποια ώρα στον φορτιστή και δεν αποκρίνεται καθόλου. Μαύρη οθόνη και πρέπει να του κάνω επανεκκίνηση με πατημένο το power για να επανέλθει. Επιπλέον έχω παρατηρήσει κάποιες φορές καθώς ανοίγω τον firefox κολλάει σε λευκή οθόνη και πρέπ…
-
ρε παιδιά έκανα καθαρή εγκατάσταση τη rom με τα patches και δε μπαίνει στο μενού εκεί που αλλάζεις τις λειτουργίες των πλήκτρων.καμία ιδέα;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@UserXP με αυτά που είχα ζητήσει έκανες τίποτα;Επίσης μου ζητάνε αν μπορείς να τους προσθέσεις mac randomization,αλλαγή text colour στην μπαταρία και pulse navbar.(εφέ) ευχαριστούμε για όλα.
-
αρα τι κάνουμε εμείς;μπερδεύτηκα χαχα.θα βγουν μηπως νεα patches?