Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 668.
-
ωχ ναι.Ούτε σε μένα πετιέται το αρχικη καιπρόσφατα.Επίσης το animated rainbow στη θερμοκρασία καιρου δε κουνιέται..ηταν πολυ ωραίο!
-
ολα οκ εδώ προς το παρόν.αν δε σαε κάνει boot μετα απο το 1 (η ίσως και 2) boot,απλά κάντε force restart με long press power button..
-
και μένα.λογικά θέλει freeze η uninstall το Music FX.
-
Τελικά την έβαλα μέσω adb.χθες έκανα flash ενα μοντακι και ενώ μου έλεγε οκ,δε το περνούσε..Εντωμεταξύ πως παμε με τα patches;Πολύ κούφια η Pie!(αλλά απο μπαταρία-ταχύτητα σκίζει)
-
Παιδιά απίστευτη θήκη,χοντρό πλαστικό,σωστό χείλος προστασίας και για οθόνη..Ήρθε και είναι κούκλα,σας τη συστήνω με 1000!Εντωμεταξύ το κινητό με Pie xtrv πετάει..και μπαταρία αισθητή διαφορά με Oreo και ειδικά με developer! Το Facebook και messenger μονο μου κάνει νούμερα.Δε φορτώνουν δεδομένα.Έβαλα το Maki προς το παρόν.
-
ναι 1000% γνώρισε και internal και microSD.Βέβαια το PC είχε τους σωστούς dri vers...τ.πάντων θα δούμε στην πορεία.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Δεν υποτίθεται οτι έπρεπε να μη δουλεύει σωστά; ” Για συνδεσε σε pc να δεις οτι σφάλει να εκκινήσει mtp... Και φυσικά χωρίς format δεν θα μπορούσες να δεις τίποτα,” οχι μια χαρά το γνώρισε.μετέφερα και αρχείο απο τον υπολογιστή κανονικά.οπότε να την αφήσω;
-
λοιπόν παιδιά έβαλα την pie το κινητό απλά πετάει.έκανα format data και είπα να κάνω ενα πείραμα με τη 3-2-3-4 recovery και λειτουργεί κανονικά.φλασαρα magisk κλπ..Τι να κάνω;Δεν υποτίθεται οτι έπρεπε να μη δουλεύει σωστά;
-
με ενδιαφέρει κυριως το SOT.Με τη stable είχα ως και 12 ωρες (χωρίς sim μεσα) και τωρα με dev 7-8 max.Λογικά θα το πιάσω σήμερα..Να έχετε το νου σας λιγο κατα δω μη κάνω καμία πατατια και χρειαστώ χείρα βοηθείας χαχαχ
-
Παιδιά οπότε τελος απο δω και περα οι Oreo dev roms και τα patches?πλεον και roms και patches θα έχουμε μονο για pie;Για να περάσω στην αλλαγή και γω σιγα σιγά..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από Kostas_kanal: “μάλιστα..Οπότε Γενικά:1)φλασαρισμα Pie xtrv με twrp 3-2-3-4 2)Μόλις ανοίξει,φλασαρισμα με adb twrp 3.2.3.7 (για να είναι 100% λειτουργικη η twrp) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την ίδια διαδικασία ακολούθησα χτες αλλά για την Global Beta ROM και αντί για TWRP χρησιμοποίησα την OrangeFox recovery που είναι η μόνη που βρήκα στο xda-developers που ενημερώθηκε για να υποστηρίξει το Android Pie. Για πρώτη public beta εί…
-
Ααα το πρόβλημα δημιουργείται μετά την pie..Οπότε με το καλό όταν παω σε pie βλέπουμε μετά.Αν το μόνο πρόβλημα είναι να μη διαβάζει την internalSD,δε με πειράζει,καθώς όλα τα κάνω εγκατάσταση απο microSD.Και ναι,παλιά θυμάμαι πριν την εγκατάσταση της xtrv,είχα κάνει format data.οπότε παίζει να μη χρειαστεί να βάλω τη νεα recovery; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk