Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 668.
-
τωρα είναι που τα μπέρδεψα εντελώς χαχα.εφόσον η διαδικασία γίνεται και με την παλιά twrp τι μπλέκουμε με τη νεα;χαχαχ.άστο δε πειράζει,θα παρακολουθώ το νήμα μπας και βγαλω άκρη Γενικά και θα παρατεινω την εγκατάσταση της Pie μέχρι να σιγουρευτώ.Ευχαριστώ πάντως! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “Απλά για ενημέρωση. Έχω πρόβλημα με το re-compile για το framework.jar (android pie). Οπότε υπομονή...” αν μπορείς μόνο απάντησε μου στο προηγούμενο μήνυμα..για να τα ενημερώσω και γω στο group στο telegram που βοηθάω τους άλλους.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anakondagr: “Παράθεση από makis1024: “Δοκίμασε να περάσεις αυτό twrp_whyred_3.2.3-7_tools-8_red Που είναι για Pie. Με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ” Την πάτησα......περασα με fasboot την whyred_global_images_V10.2.2.0.OEIMIXM_20190314.0000.00_8.1_global και τωρα το τηλ ειναι πάλι κλειδωμένο φτου και απο την αρχη ξεκλειδωμα?” μηπως ειχε προεπιλογή flash and lock καπως έτσι;αν ναι...και δε το ξετικαρες το lock..κλειδωσες bootloader.. Στάλθηκε από το Re…
-
@UserXP τα patches δεν ενημερώθηκαν για την xtrv stable 10.2.1.0?Επίσης μπορείς να βάλεις τα link για τα κινέζικα θέματα και το restore των κανονικών θεμάτων για την 9.3.14? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδιά όλοι με oreo έχουμε anti 4.οπότε που είναι το πρόβλημα;βλεπω και αλλους μπρικαραν το κινητό.γιατι;τι κανουμε;οι xtrv roms εχουν βγαλμενο εντελώς το anti;χαθήκαμε λίγο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
βγηκε global beta pie
-
το μενού απενερ. εννοείτε αυτο με τα 6 εικονίδια ε;και σε μενα σωστά.μόλις έκανα dirty flash τα 2patches ολα καλά.εντωμεταξύ μετά απο κάθε επανεκκίνηση,έχω πάντα αυτό το bug,με όλα τα θέματα.δε ξέρω καν αν φταίνε τα patches.Επίσης μπορεί κάποιος να μου στείλει το κανονικό themes patches zip για την 9.3.14;Επίσης θα ήθελα για τα patches επιλογή στις ρυθμίσεις,βγαλσιμο εντελώς της δόνησης απο όλες τις ειδοποιήσεις!Ευχαριστώ στην 180° οθονη,καποιες ρυθμίσεις δε γυρνάνε αναποδα,και το instagram.. .0…
-
Ερώτησις..Πολύ σύντομα παίρνουμε Pie.Να φανταστώ και xtrv.Με τα patches τι θα γίνει;
-
Βρήκα άκρη.λοιπόν παιδιά να το θυμάστε σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με bootloop μετά το φλασαρισμα του 2ου patch.Λύση:ΠΡΙΝ την εγκατάσταση του patch 2 καντε wipe caches.Επίσης αν δε σας κάνει boot μετά το 2ο patch,υπάρχει περίπτωση οπως μου έτυχε μόλις,απλά να θέλει συνεχόμενο πάτημα το power για να κανει force reboot και έτσι bootαρει κανονικά τη 2η φορά.Ουφ,πάλι καλά!Δε ξέρω αν αυτά πρέπει να προστεθούν στις οδηγίες..Τωρα με το patch 3 δε ξερω τι παίζει.το φλασαρα κανονικά,αλλά μόλις άνοιξα…
-
εχω θεμα δε ξερω τι να κάνω..φλασαρα μονο το 3 και εχω f.closes.τωρα ειμαι σε φάση όπου με f.reset φλασαρω το 1ο και μόλις φλαδαρω το 2,με πετάει recovery οπωε το φιλο πιο πανω!τι κάνω;;
-
ευχαριστούμε.για να μη γίνει μπέρδεμα,για εμας που εχουμε τα patches 1 και 2,τωρα απλα φλασαρουμε τα 1.1 και 3; *quick pull down δλδ να κατεβαίνει τερμα κάτω η statusbar με τους διακοπτες όταν δεν υπαρχουν ειδοποιήσεις.(όταν υπαρχουν,να κατεβαίνει ισα ισα λιγο) *button actions σαν miui 8 που ειχε πιο πολλές ενέργειες.. *expanded notif. απλα μεγαλύτερες ειδοποιήσεις.η φούσκα δλδ στη statusbar *smart not. sounds δηλαδη πχ οταν έρχεται μια ειδοποίηση και κανει ηχο,δονηση κλπ,να μη ξανακάνει ηχο,δόν…
-
Παράθεση από Giorgos_49: “Εγώ την πάτησα πριν λίγες μέρες! Πήγα να εγκαταστήσω το xposed framework από τα modules του magisk αλλά κόλλησε στην επανεκκίνηση κι αναγκάστηκα να επαναφέρω το backup από το twrp! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” και γω το δοκίμασα σήμερα και μου μπουτλουπαρε.αλλα δε τα έχασα.ημουν προετοιμασμένος.Ειχα το magisk module Magisk Manager for Recovery Mode (mm) και το έσβησα μεσω twrp.Με τη 2η επανεκκίνηση το κινητό μπούταρε κανονικά..Απλα τρέχεις …