Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 668.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά υπάρχει κάποια σταθερή έκδοση xposed framework για miui 10 Oreo η τζάμπα ψάχνω; ” κατι τετοιο υπαρχει (μεσω magisk αλλα αν λειτουργει δε βαριεσαι) για δες εδω forum.xda-developers.com/redmi…-miui10-oreo-8-1-t3913160 δεν δοκιμασα ακομη, αν δοκιμασεις πες μας και για το αν δουλευει το xposed και για το πως το χρησιμοποιησες ... Χρόνια πολλά” το δοκίμασα,Είμαι αυτός που σχολίασε στο τέλος!μη το βάζετε ακόμα δε δουλεύει σωστά.. Στάλθηκε από τ…
-
Ίσως φανώ υπερβολικός αλλά θα πω τη γνώμη μου για την τέλεια υπερ-rom και ότι βρέξει ας κατεβάσει!Θα ήθελα λοιπόν: Quick pulldown,buttons actions,expanded notifications,smart notifications sounds,screen on notifications,vibrate on connect/call waiting/disconnect,lockscreen weather,KCAL,screen stabilizer.Χρόνια πολλά σε όλους!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
Μήνυματο patch δηλαδή προστέθηκε στο 1ο patch σωστά;που λεει 1.1.το 2ο παραμένει ίδιο..εκτιμώ ολη τη δουλειά,δε θέλω να πιέζω,αλλα πραγματικά το επόμενο που λειπει πιστεύω ειναι ενα καλο soundmod!βασικά μπορούμε να κάνουμε προτάσεις κλπ για περαιτέρω βελτίωση της rom?η θα φανούμε αχάριστοι?!!
-
έκανα έκανα γκρουπακι στο telegram για να βοηθάω λίγο κόσμο με τη rom κλπ.Ενας μου ζήτησε να προστεθεί mod για να μη θέλει κωδικό μετά απο επανεκκίνηση και να ξεκλειδώνει απλά με δακτ. αποτύπωμα.του είπα θα το προτείνω στον προγραμματιστή.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήπως τα patches κάνουν και για την νέα 9.3.14;
-
Κάντε λογαριασμό στο 4pda για να κατεβάζετε,αξίζει!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “Τα patches για την έκδοση stable 10.2.1.0 ενημερώθηκαν. Πρόσθεσα την επιλογή για ρολόι στο κέντρο (Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Στυλ γραμμής κατάστασης). - Δείτε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης, επιλογή για το ύψος των πλήκτρων οθόνης [Ρυθμίσεις - Προβολή - Ύψος πλήκτρων οθόνης (θέλει επανεκκίνηση)]. Εγκατάσταση: Για όσους έχουν ήδη βάλει τα patches, εγκατάσταση μόνο του Νο 2. Οι υπόλοιποι, κανονικά.” οτι και να πούμε..υψος πλήκτρων οθόνης δηλαδή…
-
κάποιο mod να ρυθμίζει και το ύψος της navbar;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “Εδώ - Themes RESTORE 10.2.1.0 stable” άρχοντας.Ακόμα κάτι που θα ήταν πολύ χρήσιμο (λόγω της λάθος θέσης ακουστικών) θα ηταν η περιστροφή της οθόνης και 180° οπως οι custom roms.Είναι πολύ άβολο να το κρατάς κανονικά και να έχεις το μυαλό σου μη χαλάσεις το jack με το βύσμα.Επίσης αν γίνεται το led να γίνει πιο φωτεινό,καθώς θεωρώ ανόητη/άσκοπη την ένταση του.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “Όχι, είναι για dev 9.3.7. Πουα stable έχεις;” Την 10.2.1.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “Παράθεση από Kostas_kanal: “ευχαριστούμε!το centered clock υπάρχει Μήπως περίπτωση να μπει στην xtrv stable? Επίσης αν υπάρχει σε zip τα stock θέματα, γιατί στα κινέζικα κάτι δε μου αρεσε! ” Ίσως το ΣΚ. Εδώ - Themes RESTORE 9.3.7” Ειναι και για xtrv stable έτσι;Στη φαση που είμαι τώρα,δεν είμαι για bootloop! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk