Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 668.
-
ευχαριστούμε!το centered clock υπάρχει Μήπως περίπτωση να μπει στην xtrv stable? Επίσης αν υπάρχει σε zip τα stock θέματα, γιατί στα κινέζικα κάτι δε μου αρεσε!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chainsawcharlie: “Τα wipe τα έχω κάνει όλα... Αναγκαστικά θα το κάνω με miflash. Γιατί δεν βγάζω άκρη” Οχι,απλα μαλλον θελει να φλασαρεις και το lazyflasher μετα τη rom... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα!μπορω με dirty flash να περάσω xtrv dev rom απο xtrv stable στο whyred? λέω να κανω format system μονο.επισης ξερει κανείς αν θα σβηστει και η internal sd?γιατι με το f.reset σβήνεται σε αντιθεση με το redmi 4 prime που δεν επηρεάζεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε!Το patch για τα θέματα τι είναι; τώρα το είδα..Επίσης μπορώ να βάλω dev rom χωρίς wipe data? είμαι σε stable.δηλαδη να κάνω format system μονο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά εδώ βλέπω κάτι μοντακια για τον ήχο.εχει φτάσει ως v6.φλασαρεται λέει με twrp.αλλα πως βγαίνει;; έχει ενα αρχείο backup βλέπω.. index.php?showtopic=902688&st=1500 επίσης το mod με το ai νομίζω δε δουλεύει,δεν αλλαζει εικονίδιο πάνω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά κάποιο mod που να επιτρέπει να δουλεύει το kcal με miui roms? δυστυχώς μόλις σβήνει η οθόνη,οι ρυθμίσεις χάνονται.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Custom watermark στις φωτό στη stock camera με magisk module.θα φαίνεται οπως στη φωτό.θελει τεστ,καθως εμενα μου ειναι έτοιμο,αλλα δε μπορώ να θυμηθώ απο ποιο υπάρχων mod χαχαχα Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σαςd06f69e7bfb3d3599fa83e19050bb5ef.jpg
-
Παιδιά μολις φλασαρω το centered clock από εδώ MiUI Center Clock Mod - mi-globe.com η θερμοκρασία στη statusbar εξαφανίζεται.ειναι δυνατον κατι να γίνει ώστε να έχουμε και centered clock και θερμοκρασία μαζί; επίσης θα ήθελα να προτείνω αν κάποιος μπορεί να κάνει αρχείο zip της rom μαζί με τα patches μεσα για εμάς τους φλασομανης! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά όταν αλλάζω saturation κλπ μεσω kernel adiutor,οταν σβήνει η οθόνη και αναβει μετά,δε λειτουργούν οι ρυθμίσεις.καμια ιδεα; ξέρω υπάρχει και το sa2ration αλλα μου φαίνεται δε κάνει τόσο καλή δουλειά.. κάποιοι είπαν αλλάζεις κάτι στο whyred.xml αλλα δε το πολυκαταλαβα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
κάποιο αλλο για centered clock;Δυστυχώς δε δουλεύει σε xtrv.. Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΔυστυχώς το centered clock δε δουλεύει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
κάποιο mod για centered clock;δοκίμασα κάποιο για miui 9+ αλλα τα εκανα μαντάρα,ξαναφλασαρω τωρα τη rom! Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@amavroudis ευχαριστώ! Μηπως θα ήταν καλύτερο οιενέργειες των κουμπιών να είναι όπως σε παλιές εκδόσεις miui;πχ καθε ένα απο τα 3 navbar buttons να σου δίνει επιλογή custom action για αντίστοιχα μονό, διπλό και συνεχομενο πάτημα.ετσι οπως το εκαναν πλέον είναι περιορισμένο σε ενέργειες..πχ δε μπορώ να ορίσω single tap του μενου για μενου,long press για διαχ. Οθόνης double tap home button για εμφανιση προσφατων κλπ..Μας περιορίζει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά αυτες οι 9+ roms που λετε τι είναι; κάποιο λινκ;ειναι καλύτερες απο τις global 10+? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά νέου κινητού!
ΜήνυμαPocophone χωρίς καν σκέψη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά απο ώρες ψαξιματος κατέληξα στο εξής για αυτούς με xtrv stable.1)Το camera2api είτε με τον παραπάνω τρόπο, είτε μεσω magisk 2) Για Night Sight τις εκδόσεις του MAX 2.πχ εγώ τρέχω αυτήν. MGC_6.1.013_MiMAX2_V1_A8.1+.apk 3)Για κανονικές φώτο+selfie με hdr+ αυτό το mod μέσω magisk RN5_Camera_Patch_module_v1.136a_(Miui_10).zip - Google Drive Με εκδόσεις μονο 5.1 πχ εγώ τρέχω άψογα αυτήν 5.2.022_BSG_namok_Al_07.4.0.2_miniuser123_UserUpload.Net.apk και αυτήν GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7-Fin…