Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 668.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Λαγκαρει γενικά ή σε συγκεκριμένες εφαρμογές ? Περισσότερο για πρόβλημα της stable μου φαίνεται καθώς σε XTRV dev η συσκευή είναι πολυβόλο.” Γενικά..πχ πατούσα τα πρόσφατα και αργουσαν πολυ.μεχρι και οι ρυθμίσεις.Μήπως φταίει που εχω φλασαρει και τα 2 zip με extra patches? Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Audio Patch for Redmi Note 5 AI/PRO (Whyred) - Επίλυση προβλημάτων χαμηλού ήχου στη συσκευή, κυρίως με τη χρήση ακουστικών ήχο έβαλα αυτό και είδα διαφορά στα ακουστικά! XTREMEMusic™ Audio Enahncement | Androidexpert35's World Επίσης αύξηση έντασης ηχείου/ακουστικών!!!
-
Με ένα τρίποδο και αυτή την εφαρμογή κάνεις θαύματα! χωρίς root.. [port] app nubia camera [light painting/silk… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε μπορώ να καταλάβω.το θέμα πλέον είναι στη σελφι.στην αρχή μου δούλευε άψογα μια 5ρα έκδοση gcam (#beststable στο telegram) αλλά μετά από ένα f.reset που την ξαναεβαλα δε παίζει.πολυ κουλό.υπαρχει περίπτωση να παίζει τόσο ρόλο με ποιο zipακι έχεις ξεκλειδώσει το camera2api? γιατί είναι 2-3 απ'οτι θυμάμαι.εγω εχω μεσω magisk το C2API_enabler_v1500.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
κάπου διάβασα και καλά οτι αν κάνεις νέο λογαριασμό Mi με μόνο κάρτα sim (Χωρίς Gmail δηλαδη) περιμένεις 3 μέρες μόνο.Εγώ πάντως που τον ειχα ξεκλειδώσει με gmail περίμενα 360h.μετά για κάποιο λόγο τον ξανακλειδωσα και περίμενα πάλι 6 μέρες για να ξεκλειδώσει και τον ξαναξεκλειδωσα σήμερα.όποιος έχει να προτείνει καμία δυνατή rom..μη ξεχνιόμαστε..! Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
θα γίνει χαμός..το πήγα στο service περίμενα ενα μηνα σχεδόν και μου το έστειλαν πίσω αρων αρων χωρίς να με ενημερώσουν λέγοντας οτι το κινητό δεν εχει τίποτα και απλως κάνοντας μου ενα f.reset.+ όταν η μπαταρία είναι κατω απο 30% πέφτει πιο γρήγορα αναλογικά.και μάλιστα θυμάμαι μία φορά ηταν 7% και μεσα σε 2 λεπτά φόρτισης με κανονικό φορτιστή μου πηγε 19%.κάνει μπαμ οτι εχει θεμαβη μπαταρία λογικά..αυτα γίνονται αν μπλέκεις με μαγαζιά που δεν εχουν service επίσημο.δοκιμάζω άλλους ταχυφορτιστες…
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί πάω να τρελαθώ.οι ταχυφορτιστες αλλης μάρκας γενικά σας δουλεύουν;έχω εναν Aukey και δε μου δουλεύει με τίποτα.συνδέεται/αποσυνδέεται ανά 1 δευτερόλεπτο.ο φορτιστής είναι κομπλέ σε καμια 10ρια κινητά που δοκίμασα..Είναι πχ το κινητό συμβατό μονο με xiaomi ταχυφορτιστες; Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimitra Kgianni: “Παράθεση από thanfun: “οχι αλλα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να σωσεις τα παντα φωτογραφιες, αρχεια κτλ θα τα σβησει ολα σαν να το αγορασες τωρα πριν λιγο το επαθα ” το κινητό είναι καινούργιο, δεν έχει τίποτα μέσα μετά το ξεκλείδωμα τι κάνω ??” και μετά την Ελληνική φλασαρισμα αυτα τα 2 και έχεις χάσει τα μυαλά σου Συλλογή από patches για XTRV 9.1.24 (και stable 10.2.1.0) Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά με ταχυφορτιστη aukey που δουλεύει κανονικά σε άλλες συσκευές..το RN5 μόλις το συνδέω ανά 1 δευτερόλεπτο συνδέεται-αποσυνδέεται.Υπάρχει θέμα,δε φορτίζει.Αυτό το κάνει και με τη stock και με την τελευταία xtrv.τι κάνουμε;απο θέμα εγγύησης τωρα με unlocked bootloader;Κάποια ιδεα; Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “οφισιαλ αναβαθμιση στην 10 περασμα twrp επανεκινηση στο recovery install το magisk 18 καθαρισμος danlvik cashe επανεκινηση και κολλημα στο mi logo το τηλεφωνο μπαινει φαστμπουτ μονο αλλα δεν το βλεπει ο υπολογιστης με τιποτα εγκατεστησα και τους ντριβερ παλι δεν ξερω αν στην βιασυνη εχει αλλαξει κατι στο exe των ντριβερ αλλα τι κανω τωρα; οι γνωσεις μου φτανουν μεχρι εδω...........στην διαρκεια ολων αυτων δεν εβγαλε καποιο σφαλμα !!!!” σε νοιωθω!αυτο που σου προτεινω ειναι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά όποιος θέλει να βοηθήσει,να πάρει μέρος και να μάθει πως να περάσει custom Oreo και Pie rom για το Markw,δημιουργήθηκε κανάλι στο Telegram για πιο άμεση επικοινωνία με το όνομα Xiaomi Hellas.Σας περιμένουμε εκεί! Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κώστα γιατι δεν ανοίγεις ενα τοπικ εδω που ειναι προσβάσιμο απο όλους μας ?” αυτο θα μείνει οκ.αλλα το telegram ειναι καλύτερο.μπαμ μπαμ λύνεται η απορία σου και προχωρά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Lycaon: “@Kostas_kanal Τελικά έφτιαξε με αλλαγή Rom ... Για το mdroid υπάρχει σελίδα ? έχω ενα 3s που θέλω να πειράξω λίγο !” αν υπάρχει μονο στο 4pda και telegram λογικά.Όλα τα καλούδια είναι κυρίως εκεί!σημερα παλι ειχε νεο build πρόσθεσαν kcal αλλα πολυυυ καλύτερο απο της xiaomi
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Lycaon: “Έχει αρχίσει και δεν πιάνει καλά το δαχτυλικό αποτύπωμα , έχουμε κάποια λύση για αυτό ? Το έχω καθαρίσει και δεν έχει σκόνη .” εμένα κάποιες φορές μου κάνει κατι νούμερα τελευταία οταν το δαχτυλο ειναι υγρο κάπως.ισως είναι ομως bug απο τη Mdroid.Σου έστρωσε;Κάποιοι λέγαν με F.reset έστρωσε.Παντως συνεχίζω με Mdroid ολα πάνε άψογα με 0 bugs και τρελές ρυθμίσεις-specs και με αναβαθμίσεις σχεδόν κάθε 2 μέρες.Απλά ο dev πλέον δίνει ανά 2-3 εκδόσεις την αναβάθμιση.Αλλα κάθε βδο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από homer: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από X4nd3r: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal 4g κανονικα, sim1, mdroid, modem v49.Τι επιλεγεις στα δικτυα για 4g?Δοκιμασες σε διαφορους χωρους γιατι σε μερικα σημεια μπορει να μη πιανει. ” έχεις μα μου το στειλεις σε zip για φλασαρισμα;δεν είναι αυτο,αλλα μηηπως..ουτε θεμα cosmote.στον ιδιο χωρο με το που τη βαζω στη slot 2 εχω 4g κανονικά..Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Upload…