Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 668.

• RE:

Kostas_kanal - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Παράθεση από X4nd3r: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal 4g κανονικα, sim1, mdroid, modem v49.Τι επιλεγεις στα δικτυα για 4g?Δοκιμασες σε διαφορους χωρους γιατι σε μερικα σημεια μπορει να μη πιανει. ” έχεις μα μου το στειλεις σε zip για φλασαρισμα;δεν είναι αυτο,αλλα μηηπως..ουτε θεμα cosmote.στον ιδιο χωρο με το που τη βαζω στη slot 2 εχω 4g κανονικά.. Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Uploadfiles.io - NON-HLOS_v49_MIUI_7.10.26_TWRP_markw.…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal 4g κανονικα, sim1, mdroid, modem v49.Τι επιλεγεις στα δικτυα για 4g?Δοκιμασες σε διαφορους χωρους γιατι σε μερικα σημεια μπορει να μη πιανει.” έχεις μα μου το στειλεις σε zip για φλασαρισμα;δεν είναι αυτο,αλλα μηηπως..ουτε θεμα cosmote.στον ιδιο χωρο με το που τη βαζω στη slot 2 εχω 4g κανονικά.. Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά 4G στην sim1 έχετε;εγω εχω μονο στη sim2.απο πάντα ειχα 3g δεν επαιξε ρολο το modem.πως μπορω να το ρυθμίσω;δε μπορώ να τη βαλω στη sim2 γιατι χρειάζομαι την sd.Επίσης δοκιμασα τα παντα αλλα τίποτα.μολις κανω test σε δικτυο μονο LTE χάνεται το σήμα.προφανώς θα υπάρχει κάποια λύση με root κλπ..εχω δοκιμάσει τα πάντα..η σχολιάστε εσεις που έχετε 4g στη sim1 slot ποιο modem έχετε..Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δε ξέρω αν τυχαίνει..Παλι σήμερα στη διαδρομή που πάντα πέφτει σε 2g,είναι μόνιμα σε 3g.Δεν εχω ιδέα αν ενα αλλο modem αλλάζει και τον τρόπο εναλλαγής κεραίας η απλως πιάνει δυνατότερο σήμα και πιο οικονομικό σε σήμα,wifi κλπ..απλώς παρατηρώ η μπαταρία είναι απαιχτη.(MiracleDroid Oreo)Εσείς είδατε διαφορά;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από X4nd3r: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal το 49 φλασαρες? ” το v52 ” Αν μπορεις δωσε λινκ.” NON-HLOS_v52_MIUI_8.10.11_TWRP_markw.zip - Google Drive Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal το 49 φλασαρες?” το v52

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από X4nd3r: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά τι παίζει με τα modem?Βλεπω τωρα λένε βγήκε το v52 και λένε είναι καλύτερο.Αλλοι λένε δεν υπάρχει το θέμα wifi-bluetooth.Απλως το φλασαρω μεσω twrp?Επίσης ειναι το ιδιο να φανταστω σε stock roms και σε custom σωστα;κανείς καποιο λινκ με το v52 και το v47 που εχω τώρα; ” Με ενα γρηγορο γουγλαρισμα δε βρηκα κατι, οποιος εχει κατεβασει τη ρομ αν μπορει ας κανει ενα extract και να το ανεβασει.Δοκιμασε το 49 αν θελεις, δεν εχω κανενα απολυτως θ…

• Παιδιά τι παίζει με τα modem?Βλεπω τωρα λένε βγήκε το v52 και λένε είναι καλύτερο.Αλλοι λένε δεν υπάρχει το θέμα wifi-bluetooth.Απλως το φλασαρω μεσω twrp?Επίσης ειναι το ιδιο να φανταστω σε stock roms και σε custom σωστα;κανείς καποιο λινκ με το v52 και το v47 που εχω τώρα;

• πολυ δυνατό...απλως ενας ρώσος απο το 4pda μου είπε οτι υπαρχει γενικό θεμα με μπερδεμα συχνοτήτων με το bluetooth όταν είναι μαζί με το wifi.θα το καταλαβετε αν μιλατε μέσω bt ενω είστε συνδεμενοι στο wifi..Ισως γι'αυτό η Xiaomi λέει οτι είναι hardware limited για Android>6.(Σκέψη μου)Βέβαια αυτό δεν ισχύει,η Oreo που τρεχω πάει μπαλα..απλά μπορεί να βαριούνται να το διατηρήσουν εστω και στην κατάσταση που είναι..(είναι μεγάλη υπόθεση)Γιατί σχεδον σε ολες τις custom roms οι devs φτύνουν αίμα γι…

• Παιδιά βλέπω δεν υπάρχει κινητικότητα.Πάντως επειδή η xiaomi μας κοροϊδεύει μεσα στη μάπα και καλά οτι δεν υποστηρίζεται το κινητο μας..Σας ενημερώνω οτι μια βδομάδα σχεδόν τωρα τρέχω MiracleDroid.Πάει σφαίρα,μπαταρία λιγο καλύτερη και πολυυ δροσερό το κινητό..Και ρυθμίσεις να φαν και οι κότες.Ειναι ισως η μοναδική rom που αναβαθμιζεται 2-3 φορές τη βδομάδα.Εως τώρα δεν υπάρχει ούτε ενα bug για δείγμα.λάτρευα το miui αλλα δε πάει άλλο..Αν βρω σταθερή miui Oreo Ported θα ενημερώσω..

• RE:

Μήνυμα

Έχει,αλλα προς το παρόν δουλευει μόνο στα pixel..τις δοκιμάζω όλες και όποια κατσει καλύτερα.ασε μιλάμε για πολύ μουρλα,οχι χαζα!Παράθεση από X4nd3r: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal ποια gcam χρησιμοποιεις? ” Μεγάλη ιστορία χαχα.εχω 6 μαζι η καθεμία για τη χρηση της..και του poco η 6,1 καλη,η παλια 3.2.045 επισης καλη ,επισης η σημερινη 5.2.025 πολυυυ δυνατο πορτρέτο και σελφι..αναλογως.τωρα περιμένουμε την pixel 3 με το night sight..εχει να γινει χαμός..η νύχτα …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal ποια gcam χρησιμοποιεις?” Μεγάλη ιστορία χαχα.εχω 6 μαζι η καθεμία για τη χρηση της..και του poco η 6,1 καλη,η παλια 3.2.045 επισης καλη ,επισης η σημερινη 5.2.025 πολυυυ δυνατο πορτρέτο και σελφι..αναλογως.τωρα περιμένουμε την pixel 3 με το night sight..εχει να γινει χαμός..η νύχτα θα γίνει μερα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από X4nd3r: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Δε το δοκίμασα..αλλα τι τον θες τον παππού;!εντωμεταξύ η τοποθεσία στην αρχη λειτουργησε (που λεει δλδ gps+wifi,σκετο gps κλπ) αλλα τώρα λειτουργεί μονο το κανονικό gps.οτι μου εκανε και στο stock miui δηλαδή..Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal Ξερεις αν λειτουργει το supersu?Η μονο magisk? ” ” Επειδη ο παππους λειτουργει απροβληματιστα... το magisk κατα καιρους σε διαφορες εκδοσεις εχει θεματακια.Ο κερνελ υποστηριζει υπερχρονισμο μεχρι 2.2 για …

• RE:

Μήνυμα

Δε το δοκίμασα..αλλα τι τον θες τον παππού;!εντωμεταξύ η τοποθεσία στην αρχη λειτουργησε (που λεει δλδ gps+wifi,σκετο gps κλπ) αλλα τώρα λειτουργεί μονο το κανονικό gps.οτι μου εκανε και στο stock miui δηλαδή..Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal Ξερεις αν λειτουργει το supersu?Η μονο magisk?”

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Για πρώτη φορά στη ζωή μου Oreo (Mdroid) απλά δεν έχω λόγια...Δοκίμασα gcam 6.1 και εχει εξαφανιστεί ο θόρυβος που ειχε η 3.2.045.πραγματικά η rom τα σπάει...τωρα ειναι να βγει και 6.1 gcam με το απίστευτο night sight του pixel 3... ” Για δώσε το λινκ ... ” xe6Wa3Ai3Voca7The Open GApps Project εγω έβαλα τα nano gapps.κανονική εγκατάσταση με format …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Για πρώτη φορά στη ζωή μου Oreo (Mdroid) απλά δεν έχω λόγια...Δοκίμασα gcam 6.1 και εχει εξαφανιστεί ο θόρυβος που ειχε η 3.2.045.πραγματικά η rom τα σπάει...τωρα ειναι να βγει και 6.1 gcam με το απίστευτο night sight του pixel 3... ” Για δώσε το λινκ ... ” xe6Wa3Ai3Voca7The Open GApps Project εγω έβαλα τα nano gapps.κανονική εγκατάσταση με format data κλπ... Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Για πρώτη φορά στη ζωή μου Oreo (Mdroid) απλά δεν έχω λόγια...Δοκίμασα gcam 6.1 και εχει εξαφανιστεί ο θόρυβος που ειχε η 3.2.045.πραγματικά η rom τα σπάει...τωρα ειναι να βγει και 6.1 gcam με το απίστευτο night sight του pixel 3... ” Για δώσε το λινκ ...” xe6Wa3Ai3Voca7 The Open GApps Project εγω έβαλα τα nano gapps.κανονική εγκατάσταση με format data κλπ... Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για πρώτη φορά στη ζωή μου Oreo (Mdroid) απλά δεν έχω λόγια...Δοκίμασα gcam 6.1 και εχει εξαφανιστεί ο θόρυβος που ειχε η 3.2.045.πραγματικά η rom τα σπάει...τωρα ειναι να βγει και 6.1 gcam με το απίστευτο night sight του pixel 3...

• Παιδιά μάλλον είμαστε για αλλαγή μπαταρίας.Με λιγο ψάξιμο είδα οτι υπάρχουν μπαταρίες απο έξω των 8€ που παρουσιάζονται σα γνήσιες.στα σχόλια απο κάτω είδα οτι δε διαθέτουν κύκλωμα προστασίας και αισθητήρα μέτρησης θερμοκρασίας!τι κάνουμε;κανείς να μου πει απο που μπορώ να παραγγείλω τη γνήσια μαμα του;;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κώστα κάνε edit και διέγραψε τις. Το κατάλαβα ότι είναι από το Tapatalk.” το άνοιξα και εχει 3.οσες εβαλα δηλαδή απο τις 3 εφαρμογές κάμερας..τελοςπαντων θα το ξαναδω απο αλλη συσκευή μετά.Παιδιά στο καναλι του telegram γίνεται πανικός απο custom pie roms,oreo,μεχρι και ported oreo miui απο poco f1.τι κάνουμε γμτ...ακομα δεν υπάρχει εστω Nougat ported με working auto brightness?διαβασα οτι με kernel adiutor και τρέχοντας ενα μικρο script δουλεύει και αυτή..αλλα ειναι ψυ…