Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 668.

• οκ φιλαρακι ευχαριστω,εβαλα την τελευταια!ειμαι στο backup τωρα..εχω λιγο ταχυκαρδια χαχα.αν gcam και xposed δουλευουν ρολοι σε συνδιασμο με μπαταρια κραταω την 9.5.3.0 !

• οκ!!!f.reset μονο ετσι;;οχι wipe system..

• κανω μια αποκοπη τις φωτο στο tv box να ειμαι σιγουρος..εχω μια ελληνικη twrp νομιζω 3.1.1.1 δεν κανει;;!!

• ο Θεός βοηθός ξεκινάω τωρα να δοκιμασω 9.5.3.0 aroma που λεει εχει επιλογη magisk η supersu! *γίνεται backup και restore αποmicro sd ετσι;;δεν εχω χωρο!!

• ωραίος!Επειδή θελω μονο το magisk πλεον οχι supersu..αν εχει η rom ήδη το supersu μολις την κανω extract...το σβήνω και μετα ξανακάνω τι;για να γίνει ενα ενιαίο zip δηλαδη χωρίς το supersu για να τη φλασαρω..και μετα φλασαρω το magisk..

• σίγουρα το εχει;γιατι η 8.5.1.0 δεν το είχε..αν το εχει το κάνω extract,το σβήνω και μετα;λιγο δε τα παω καλα με zip unzip κλπ!!

• οπότε να βάλω την 9.5.3.0 xtrv έτσι;bugs κλπ τίποτα έτσι;επίσης δεν εχει ενσωματωμένο το supersu ετσι;για να φλασαρω το magisk..

• Ευχαριστώ πολυ!!Επειδή μαλλον ηρθε η ώρα και για ενα f.reset...με την ευκαιρία,εχει κάποιος να προτεινει καμία rom?εχω την xtrv 8.5.1.0 2 χρονια τωρα..εστω και παλι xtrv marshmallow ξανα αλλα αλλη έκδοση με τπτ εξτρα ακομα δε θα με χαλουσε..Αλλιώς την ιδια.οποτε σε καθε περιπτωση..f.reset και φλασαρισμα magisk και xposed.εχω ακούσει κατι για εγκατάσταση systemles xposed μεσω magisk.αυτο είναι σταθερό;

• Μπορεί κάποιος παιδιά να μας πει αν μπορούμε να κανουμε root με magisk και πως;έκδοση κλπ..Είμαι με supersu αλλα βλεπω magisk είναι το μέλλον..Επίσης ποιά εκδοση xposed framework?Η αυτο γίνεται μέσα απο το magisk installer?

• με το f.reset σβήνονται και οι φωτο στην εσωτερική μνήμη;η μονο οι εφαρμογές;

• όποιος θέλει να πειραματιστεί και να μας πει..miui 10 7.1.2 ported! MIUI X Beta 8.7.12 | Android 7.1.2 | for 4 prime - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum

• Γιατί ρε γμτ;τόσο να παιζει η rom ρολο;για δοκίμασε με manual camera test καταρχάς αν έχεις ενεργ. το camera2api και κανε την καμερα κανα 2 f.close στην αρχη..κριμα γιατι εχει πολυ διαφορα σε συγκεκριμένες βραδυνές συνθήκες..

• στην αρχη μονο με το που τελειώνει η εγκατάσταση και ανοινει η κάμερα,το κάνει 1 φορά αυτό μόνο.καν'την ενα f.close και ειναι έτοιμη έπειτα!ποια rom φορας; μετα απο κάποια τεστ..κατέληξα οτι απο το nexus 6P είναι καλύτερη.το flash συγχρονίζεται επίσης ενω στις αλλες οχι.. CameraX-3.2.042_N6P_v2_optimal.apk - Google Drive

• αν δείτε διαφορά το βράδυ..δε θα το πιστεύετε..Θελει το κινητό root και να ενεργ. το camera2api προσθέτοντας αυτό persist.camera.HAL3.enabled=1 στο build prop.δουλεύουν και οι 3.αναλογα τα γουστα σας διαλέγετε,εχουν λίγες διαφορες..google vs stock καντε ζουμ και δείτε λεπτομέρεια..η λίγο πιο σκοτεινή ειναι η gcamera.δεν ειναι κανονικό μέγεθος γιατι τις εσβησα απο το κινητό και τις κατέβασα απο το φεις ξανά απο μια σελίδα που τις ειχα βάλει για να δουν τα παιδιά..643ac8253bc35f4a78c7738fdc054322.…

• μονος μου μιλαω..μονος απαντάω χχα.. google camera για android 6!!! GC_Android-6.0+_arm-arm64_C2API_maxParam.apk - Google Drive GC_Android-6.0H_arm-arm64_Cam2API_WITH_TOUCH_FOCUS.apk - Google Drive GC_Android-6.0H_arm-arm64_Cam2API_v2.apk - Google Drive οι διαφορές τρελές αλλά κυρίως βράδυ.....

• Παιδιά κάποιο 100% fix για τη χαλια Εγγραφή ηχου;;χθες παλι τραβούσα κατι βιντεάκια το βράδυ και ειλικρινά καλύτερα να μην έκανε καν Εγγραφή ήχου..

• Ευχαριστώ.καποιος να μου πει σίγουρα για το sot?μη μπαινω στη διαδικασία και μετα ξαναγυρίσω σε stock..

• παιδιά google camera τελικα σε android 6 την ξεχναω;υπαρχει καμια εστω custom Nougat που να βγάζει ίδια τρελά SOT;

• RE:

Kostas_kanal - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Παράθεση από giorgosst92: “δυστηχως μας αφησε απο μπαταρια. Ξυπνησα και ειδα το καπακι να εχει ξεκουμπωσει.ξεβιδωσα τα βιδακια και ειδα την μπαταρια αρκετα φουσκωμενη. Παμε για αλλαγη μπαταριας.” παλι καλα που δεν ειναι κατι αλλο..θα εισαι μπόμπα!εχει σκομα ψωμια το κινητακι μας

• δε νομιζω να φταίει αυτο..πολλα xiaomi το κάνουν αυτό..αν μπεις σε twrp και το συνδέσεις το αναγνωρίζει..δοκίμασε και με τη stock recovery (αν έχεις) μπας και πιάσει το κόλπο..