Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 668.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VAG-ZAG: “Έχεις κάνεις ιδέα γιατί το Backup της συσκευής κολλάει στο 34% και δεν προχωράει? Thanks in advance!” Μαλλον bug της orangefox.Και σε μένα το ίδιο κάνει.Την 2η φορά στρώνει!(Έχει τύχει και με την 3η)
-
RE:
Kostas_kanal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Σωστά, βάζεις την εφαρμογή mifit από το play store και θα γίνουν Αυτόματα όσες αναβαθμίσεις χρειάζεται” Πολύ ωραία.Ευχαριστώ τα μάλα!!
-
RE:
Kostas_kanal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αν έχεις πάρει το 4 απλά βάλε το mifit από το Google Play Store...” Ναι το 4ρι.Οποτε δεν ασχολούμαι καν σωστά;
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
Kostas_kanal - - Mi Band
Μήνυμακαλησπέρα! Μόλις μου ήρθε και μένα το ρολογάκι!Μια βοήθεια όμως παρακαλώ, γιατί έχω χαθεί!Τι κάνω με το λογισμικό κλπ;Τι βάζω; Συγνώμη αλλά πρώτη φορά παίρνω smartwatch..
-
Καλησπέρα.Πηρε χθες μία φίλη μου το RN8, αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις.Δεν έρχονται στην ώρα τους.Π.χ τη στέλνω στο messenger και δε λέει ότι ούτε καν παραδόθηκε και πάει μετά από ώρα.Το έβγαλα απο την εξοικονόμηση μπαταρίας, αλλά πάλι τα ίδια.Καμια ιδέα; Γιατί αρχίζει και ξενερώνει..
-
Παράθεση από lefesta: “Παράθεση από lefesta: “Κατέβασε αυτό τον σύνδεσμο ViPER4Android_FX_Legacy-v4.4(86).zip - Google Drive ViPER4AndroidFX-2.7.1.5-FIX.zip - Google Drive Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βαζω και τα 2 στο magisk;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chainsawcharlie: “Εχει παρουσιαστεί σε κάποιον άλλον burn-in στην οθόνη;” Σε μένα.Αλλα δεν ενοχλεί τόσο.Επισης και κάτι άλλο.Αν είσαι πχ σε μια εφαρμογή πολύ ώρα και κάποια εικονίδια είναι ακίνητα, μετά όταν βγείς και δεις σε σκούρο γκρι χρώμα, αχνοφεγγουν τα εικονίδια απο πριν σε κάποια λιγα σημεία της οθόνης, αλλά μετα απο κάποια λεπτά φεύγουν.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από CodeFox: “Καλησπέρα παιδιά, άλλαξα κινητό και τώρα έχω ένα redmi note 5 να κάθεται στην γωνία, μπορείτε να μου στείλετε κάνα καλό tutorial για να δοκιμάσω και εγώ ναι φτιάξω μια δική μου ROM ;” showthread.php?t=3801391&share_tid=3801391&share_fid=3793&share_type=t&link_source=app
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Έτσι γράφει στο thread του. ” μπηκε κανονικα σε xiaomi.eu πρεπει να διαλεξουμε την eas version? με αυτον και ολους τους αλλους χανεται η ρυθμση για otg (σε miui)” Μμ δε ξέρω για το otg.Οι περισσότεροι προτιμάνε eas πάντως.Και γω επίσης.