Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 668.
-
παιδια συν τα προβλήματα που ειχα,προστεθηκε ενα ακομα ακραιο αυτη τη φορα.ολα ξεκινησαν με το που προσθεσα μια επαφη.την προσθεσα και στο καπακι ολες οι επαφες εκτος απο αυτην σβηστηκαν μονες τους,δε μπορει να κανει συγχρονισμο επαφων απο το google καο το πιο κουλο ειναι οτι το viber δε λεει να λειτουργησει με ΤΙΠΟΤΑ.τι γινεται;;ας προτεινει καποιος μια σταθερη rom πρωτου αγανακτησω εντελως,μου εχουν φυγει τα ματια απο το πολυ ψαξιμο,ευχαριστω.ολα αυτα μου τα κανει με την ελληνικη 8.5.1.0 με κα…
-
παιδιά μια βηθεια να ξέρω και γω τι να κανω.3 θεματα εχω με την τελευταια ελληνικη.1) στην αποκοπη η αντιγραφη στην SD μεγαλων αρχειων εχω bootloop παντα.2)οι music players λαγκαρουν τρελα 3) κατα τη φορτιση ανα ενα λεπτο μου αναβει η οθονη μονη της και ξανασβηνει.Αυτά ειναι γενικα,η μονο εγω τα εχω;ευχαριστω.
-
ναι ειναι γνωστο αυτο ξεμενει παντου out of stock..καπου διαβασα ότι η xiaomi θελει να "ξεχασει" αυτη τη συσκευη..δε ξερω γιατι.ρε παιδιά αντιμετωπιζω θεμα με τη μουσικη.και με τον stock player και με το power amp που αγορασα.τα τραγουδια κάνουν λαγκαρισματα 1 2 φορες το λεπτο..τι παιζει;κλειδωνω και τις εφαρμογες στη μνημη αλλα τπτ.πολλες φορές λαγκαρει ο ηχος και για 4 δευτερολεπτα σερι. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μαλλον κανένας δεν το αντιμετωπίζει αυτό . ένα άλλο θέμα που παρατήρησα έχει ως εξής: έχω μία συγκεκριμένη διαδρομή που κάνω κάθε ημέρα με το λεωφορείο. με άλλα δύο κινητά που είχα τα δεδομένα μου πήγαιναν κανονικά χωρίς διακοπές . Με το xiaomi παρατήρησα μεγάλες διακοπές σε αρκετά σημεία αρκετή ώρα. πως μπορώ να διορθώσω αυτό ; μήπως αν πατήσω *#*#4636#*#* και επιλέξω την τρίτη επιλογή από το τέλος;
-
οποτε φλασαρισμα και τα 2 και λογικα ολα τα modules θα ξαναδουλευουν οπως πριν!παρεμπιπτόντως..Miui 8 tweaks ειναι must!!!
-
καλησπερα ομαδαρα!ειμαι root και xposed..πως κανω αναβαθμιση καθε φορά για να μην τα χάνω ; Ευχαριστώ!
-
ειχα και γω κατι παρόμοιο παιδια και επισης ενας φιλος μου.δε μπορούσανε να μας παρουν τηλ.ελεγε ο αριθμος δε χρησιμοποιειται!αυτουνου εστρωσε με επανεκιννηση και γω καλου κακου εβαλα την ελληνικη stable απο την beta ευρωπαϊκή που ειχε πριν.αλλα θυμάμαι ειχα βγαλει τη sim την ξαναεβαλα και ειχε στρωσει..
-
πω φιλε μου και γω αυτο σκέφτηκα!!θα ειναι σα να συνδεεται αποσυνδέεται ο φορτιστης!ρε παιδια..το κοιταω τωρα προσεκτικα..καθε φορα που αναβει η οθονη ανεβαινει και 1% η μοαταρια!μηπως ετσι ειναι σχεδιασμενο να κανει;το εχει παρατηρησει και αλλος αυτο;; *Σε πρωτο σταδιο φαινεται να λυθηκε απλως με παρατ. πατημα πανω στην ειδοπ. στη statusbar οτι φορτιζει και απεπελεξα την επιλογη ειδοπ. σε κλειδωμα οθόνης.θελω να πιστευω οτι ειναι αυτο το απλο και οχι θεμα ρευματος..το αγαπησα τοοοσο πολυυυ!!
-
Δοκιμασα με άλλον φορτιστή αλλά πάλι το έκανε μια φορα.. όχι τον kernel δεν τον πείραξα . Αυτό που έκανα μόνο ήταν factory reset και φλασάρισμα την τελευταία ελληνική stable! δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μείνει ο προηγούμενος kernel από την ευρωπαϊκή beta που είχα έτσι; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
με τον δικο του το κανρι συνεχεια.και με το powerbank επισης το ιδιο..μολις δοκιμασα νε εναν μικρο 0.55Α το εκανε μονο μια φορα.δε ξερω αν παιζει ρολο που ηδη ηταν στο 90% η μπαταρία..πηπως αφορα τον kernel?μηπως..λεω μηπως..οταν φλασαρουμε τη rom μενει ο προηγουμενος kernel? Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδια ολα καλα,πλέον είμαι με την τελευταια ελληνική stable!εχω το ιδιο πολυ κουλο θεμα,το οποιο ειχα και με την beta ευρωπαικη πριν!οταν φορτιζει το κινητο,ανα ενα περιπου λεπτο ανάβει μονη της η οθονη για 10 δευτερολεπτα και μετα σβηνει ξανα!βγαζει και εικονιδιο φορτισης.αυτο γινεται συνεχεια οσο φορτίζει!τι κάνω; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk