Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 668.
-
Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Καλησπέρα σε όλους.Λογω του οτι το xposed framework έχει ακόμα κάποια θεματάκια.. Σκέφτηκα οτι θα ήταν καλύτερο (αν γίνεται φυσικά) κάποιος dev να μετατρέψει αυτό το απίστευτο xposed module παραμετροποίησης των miui roms σε flashable μέσω twrp.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. [MOD][XPOSED][2.0.9] CustoMIUIzer - Customize your MIUI ROM | Android Development and Hacking” Το xposed framework μια χαρά δουλεύει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χ…
-
Καλησπέρα σε όλους.Λογω του οτι το xposed framework έχει ακόμα κάποια θεματάκια.. Σκέφτηκα οτι θα ήταν καλύτερο (αν γίνεται φυσικά) κάποιος dev να μετατρέψει αυτό το απίστευτο xposed module παραμετροποίησης των miui roms σε flashable μέσω twrp.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. [MOD][XPOSED][2.0.9] CustoMIUIzer - Customize your MIUI ROM | Android Development and Hacking
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannnis12: “Στο δικό μου παίζει κανονικά” Σε RN5; υπάρχει περίπτωση να ξαναθελει να στείλω sms απο κάποιο επίσημα υποστηριζομενο κινητό; Είχα δοκιμάσει μια custom rom αλλα μετά όταν ξαναέκανα restore τα data με twrp, είχε πρόβλημα ο λογαριασμός Mi και όλο μου έβγαζε μήνυμα αδύνατη η ενεργοποίηση της sim κλπ..Την εκανα καθαρή εγκατάσταση μετά και έστρωσε ο Mi account.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Biv: “Καλησπέρα σε όλους! Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε ένα περίεργο πρόβλημα. Με παίρνουν τηλέφωνο και είναι σαν να το έχω κλειστό, δηλαδή αυτός που καλεί ακούει το μήνυμα "ο συνδρομητής που καλέσατε έχει το τηλέφωνο του απενεργοποιημένο". Ούτε τα sms έρχονται. Σήμα έχω κανονικά. Όταν με ενημερώσουν και κάνω ένα restart, δουλεύει κανονικά, μέχρι να το ξαναπάθει. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο; Καμιά λύση;” Εχεις cosmote?σήμερα έτυχε 3 φορές με πήραν και μετά ήρθε sms και έχει πόσ…
-
Επίκαιρο..c319d4a2d5a51fff563c8366dd5ad547.jpg Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannnis12: “Την Ελληνική dev romτην έχεις δοκιμάσει;” Αυτήν έχω μόνιμα.Αλλά με κούρασε το γεγονός με τα patches του UserXP που πάλι μείναν στάσιμα και έχω dev rom 1+ μήνα.Αλλά και πέρα από αυτό θα ήθελα λίγο περισσότερη ταχύτητα και πραγματική ram που να κρατάει εφαρμογές στη μνήμη..
-
Παράθεση από teobitoulas: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπέρα παιδιά! Σχετικά με το vowifi μετά το τελευταίο update xtrv 9.11.28 miui11 δουλεύει κανονικά σε cosmote. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το θέμα με το minimum brightness έχει λυθεί;Είμαι ακόμα στην 9.10.24 λόγω των patches του UserXP...” Τι θέμα είχε? Εγώ δεν είχα παρατηρήσει κάτι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Που όσο και να έβαζες την ελάχιστη φωτειν…
-
1653798563bec53d4e5932a02c0f0637.jpg
-
Κάποιος να μπορεί να φτιάξει τα patches;
-
Παράθεση από vrwmiaris: “Παράθεση από makis1024: “Εάν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις και εργαλεία , ανοίγεις πίσω καπάκι , βγάζεις βύσμα δακτυλικού , βγάζεις βύσμα κάμερας και πλαϊνών φυσικών κουμπιών vol+,-,Power. Σηκώνεις μητρική και βγάζεις το ηχείο, το καθαρίζεις. Ρίχνεις ισοπροπυλική αλκοόλη από έξω στην οθόνη στην περιοχή του ακουστικού, τρίβεις με μια οδοντόβουρτσα απαλά από έξω , τέλος φυσάς από την εσωτερική πλευρά να φύγει το διάλυμα μαζί με τις τυχόν βρωμιές προς τα έξω. Ξαναδένεις το…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thomaspp: “Καλησπέρα Θα ήθελα την βοήθεια σας αν μπορείτε. Χρησιμοποιουσα γιατί με βόλευε πολύ το swipe up gesture στην αρχική οθόνη για αναζήτηση μέσω Google. Κάτι έγινε τώρα και μου ανοίγει τον mi browser αντί για το Google search. Ξέρετε πως μπορώ να το αλλάξω; Με ένα search που έκανα το μόνο που βρήκα είναι uninstall μέσω adb του mi browser. Να το δοκιμάσω; έχετε κάτι άλλο να προτείνετε; ΥΓ: Έχω την 10.3.2 global rom και κλειδωμένο bootloader.” Σε πρώτο στάδιο δοκίμασε εκκαθάρισ…
-
d866314830fa846e594f373b5df181bc.jpg
-
@UserXP Μήπως μπορείς να μας πεις απλά σε τι κατάσταση είσαι εσύ γενικά και τα patches?Δε ζητάω update,απλά δέχομαι και γω μηνύματα στο telegram και δε ξέρω τι να τους πω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk