Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 668.
-
παιδιά μια ερώτηση κυρίως προς όσους έχουν dev XTRV αλλά και γενικά. Έχετε κανένα θέμα με το power button; Πολλές φορές, όταν το πατάω συνεχόμενα κυρίως, κολλάει,δε μου βγαίνει το μενού απενεργ. κλπ.Στη 2η,3η προσπάθεια στρώνει.Τι να φταίει;Παντως ούτε πεσιμο, ούτε χτύπημα ούτε τίποτα δεν έχει υποστεί το κινητό..
-
@UserXP @maikmaik σήμερα που θα βγεί η νέα dev rom,θα φτιάξει κανείς τα patches να ξέρουμε να προετοιμαζομαστε σιγά σιγά;
-
Ψάξε εδώ μέσα τον ελληνικό οδηγό για εγκατάσταση twrp.Προσωπικη μου γνωμη (αν δε βαριέσαι 1 φορά τη βδομάδα να φλασαρεις rom) Βάλε την developer+τα patches του UserXP γιατί 1)Πλέον σπάνια θα βλέπεις αναβάθμιση της stable rom 2) Η dev είναι 100% σταθερή+με τα patches του UserXP απλά έχεις άλλο κινητό..
-
Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπέρα παιδιά!! Σκέφτομαι να περάσω την καινούργια xtrv miui11. Αρχικά για να μπορέσω να την περάσω θα πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader? Επίσης αν την περάσω θα μπορώ να βάλω gcam ή πάλι θα χρειαστεί root? Και κάτι τελευταίο αν πχ έχω την xtrv όταν θα βγαίνει καινούργια xtrv θα μπορώ να την παίρνω ota ή θα πρέπει κάθε φορά να φλασαρω? Υ.Γ Σορρυ για τις χαζές ερωτήσεις απλά με το note 5 δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με roms κλπ. Το τελευταίο ηταν το note 2 Sent from my R…
-
Τον έβαλα αλλά δε δούλευε καμία κάμερα,ούτε η stock χαχα.Δε δοκίμασα το patch,γιατί την αλλη φορά δε δούλευε και έπρεπε να ξαναφλασαρω τη rom.Πληροφοριακά..Η Gcam 7.0.099 του Razer 2 είναι ότι καλύτερο έχει βγει απο όσες και να δοκιμάζω.Έξω τέρμα νύχτα,ουρανός καντρανι και μοναδικά φώτα τεερμα κατω στο δρόμο και μία μόνο λάμπα λίγο πιο πριν.478ce5657546cc4e825237450815b832.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tzemam: “Καλησπέρα, χθες είχε η γυναικά μου το κινητό και φόρτιζε στο usb του αυτοκινήτου και όταν άναψαν τα φώτα αυτόματα λόγο νύχτας διαπίστωσε ότι το τηλέφωνο μπήκε σε dark mode αλλά όχι όλο. Τι εννοώ:όταν πάει στις κλήσεις, στις επαφές, στα μηνύματα έχει μαύρο φόντο και την ενοχλεί. Δεν είναι από την αρχή σε dark mode πχ όταν μπαίνει στις ρυθμίσεις έχει άσπρο φόντο αλλά όταν μπει σε οποιαδήποτε επιλογή είναι μαύρο. Έψαξα στο internet να βρω τι φταίει άλλα μου βγάζει μόνο το ολικ…
-
Ωραίος..Τελικά με το Magisk έκανες τίποτα που έλεγες;Ίσως θα γινόταν ένα magisk module που να κάνει για όλα τα κινητά με Miui 11,όπως κάνει το custoMIUIzer..Πχ μπορεί να σε ζορισει στην αρχή,αλλά μετά η διαδικασία να είναι πιο εύκολη και για εσένα απ'οτι τώρα..Λέω εγώ τώρα...!
-
@UserXP Μόλις διαπίστωσα δυστυχώς ότι υπάρχει ακόμα το bug,όπου χαμηλώνει η ένταση με το ling press back to change track..
-
Ήμουν στη δουλειά όταν την είδα φύγαν δάκρυα δε μπορούσα να μιλήσω στους πελάτεςcd974844feceb988650fb9eeeea0d5bb.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skiabox: “Παράθεση από angarato_surion: “Πως απενεργοποιουμε της miui optimizations αν δεν υπάρχει εκείνο το setting; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θέλει πρώτα να ενγοποιήσεις το developer mode. Νομίζω ότι πάει πιο καλά το κινητό τώρα που έδωσα το memory management στο android. Ετσι κι αλλιώς είναι γνωστό το πόσο τραγικοί προγραμματιστές είναι οι κινέζοι.” Το "επιλογές για προγραμματιστές" δε λες;Ναι,ενεργό είναι,αλλά δεν υπάρχει η ρύθμιση όπως υπήρχε π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skiabox: “Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και απενεργοποίησα το miui ram management : reddit.com/r/Xiaomi/comments/7…ggressive_ram_management/” Εμένα πολύ καιρό τώρα το disable miui optimisation λείπει απο το developer settings.Παλιά το έβρισκα.Καμία ιδέα; (Redmi Note 5 dev rom)
-
@UserXP θα ήταν πολύ καλή ιδέα,στο αρχείο καταγραφής ειδοποιήσεων (το μικρούλι εικονίδιο τέρμα πάνω δεξιά στη statusbar, 1)Μόλις πατάμε οποιαδήποτε ειδοποίηση εντός λίστας,να μας πηγαίνει κατευθείαν στο σημείο αυτό εντός της αντίστοιχης εφαρμογής!Να ξαναανοίγει δηλαδή την εφαρμογή,στο συγκεκριμένο σημείο.. 2)Λογικά όμως θα πρέπει να βγούνε οι ειδοποιήσεις συστήματος,(να μείνουν μόνο τα user apps δηλαδή)καθώς είναι πάρα πολλές και πιάνουν πολύ χώρο στη λίστα.. Πιστεύω θα είναι πολύ χρήσιμο για το…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “Ναι, αυτό ρωτώ κι εγώ. Τι να λέει η επιλογή; 'Αν έρθει ειδοποίηση, εμφάνισέ την 15 λεπτά αργότερα';” Οχι,ολα είναι κομπλέ!έγινε η δουλειά..Το θέμα είναι όμως οτι πχ εγω θέλω να ρυθμίσω μία εφαρμογή,να γίνει αναβολή ειδοποιήσεων.(χωρίς να υπάρχει ειδοποίηση ήδη στη statusbar)Δε μπορώ να το κάνω αυτό.(να πατήσω το ρολογακι δεξιά) Ενώ αν προσθέσεις αυτό το ρολογακι κάπου μέσα στο app info,θα μπορούμε ανα πασα στιγμή (και χωρίς ήδη να μην έχει έρθει ειδοποίηση δηλαδή) να το ρυθ…
-
Μπορείς πχ να προσθέσεις αυτή τη ρύθμιση να είναι εδώ.94eae99a2484c552534fb9fbee714d1d.jpg